bill27 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 καλησπερα,εγκατεστησα τα lubuntu 14.04 σε ενα νετμπουκ και δεν μπορω να εγκαταστησω το flash player plugin στο firefox,μηπως μπορει καποιος να βοηθησει??? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris13g Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 sudo aptitude install chromium εδώ είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 sudo apt-get install -y lubuntu-restricted-extras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 sudo apt-get install -y lubuntu-restricted-extras ευχαριστω για την απαντηση,το εχω δοκιμασει αλλα δεν το εγκαθιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bubuntu Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 εγω που παραμενω πιστος στο 10.04 πηγα στο youtube, πατησα ενα βιντεο να παιξει, και μου ειπε οτι πρεπει να μπει plugin, σου δινει και λινκ. αλλα εχω firefox μπηκε κανονικα και βλεπω μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 τελικα το προβλημα λυθηκε βαζοντας την εξης εντολη sudo apt-get install flashplugin-installer στην εκδοση 13.10 lubuntu ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα