Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω ένα λευκό iPhone 4S στο οποίο είχε ήδη αλλαχθεί μία φορά η οθόνη στο παρελθόν.

Την αλλαγή την είχε κάνει ένας τεχνικός από ένα φόρουμ σχετικό με τα iphone στην Ελλάδα (δεν θέλω να μπω σε ονόματα) ο οποίος είχε εξαιρετικές αξιολογήσεις από πολλούς χρήστες.

Του έστειλα το τηλέφωνο με κούριερ, με διαβεβαίωσε πως η οθόνη που θα μου βάλει θα είναι ίδια λειτουργικά με την γνήσια κτλ.

Για να μην τα πολυλογώ, μετά από καιρό κατάλαβα πως η οθόνη δεν ήταν ίδια με την γνήσια.

Πιο συγκεκριμένα:

- Το άσπρο πλαίσιο της ήταν αρκετά διαφορετικό σε χρώμα σε σχέση με το άσπρο της γνήσιας οθόνης, εάν τα έβαζες δίπλα-δίπλα.

- Μου πήρε το γνήσιο home button και μου έβαλε ένα άλλο, κάτι που κατάλαβα μετά από καιρό όταν και το έβαλα δίπλα-δίπλα με ένα λευκό iphone 4s χωρίς επεμβάσεις.

Και μετά από αρκετή χρήση παρατήρησα:

- Όταν μιλούσα στο τηλ, η οθόνη δεν έκλεινε και το μάγουλο μου πατούσε το mute.

- Στην οθόνη έμεναν πολλές δαχτυλιές σε σχέση με την γνήσια.

(και τα 2 παραπάνω λύθηκαν κουτσά στραβά όταν έβαλα μία μεμβράνη επάνω)

Σήμερα, μετά από 1 χρόνο και 2-3 μήνες χρήσης το τηλέφωνο έχει βγάλει μία "κιτρινίλα" σε ένα τμήμα της, που είναι κυρίως εμφανές σε άσπρο φόντο, ενώ όταν ζεσταίνεται αρκετά, παρατηρώ πως γίνεται πιο έντονο...

Ο τεχνικός πλέον είναι άφαντος.

Ουτε πμ δέχεται στο φόρουμ και το τηλέφωνό του δεν αντιστοιχεί πλέον σε συνδρομητή.

Πάμε στο δια ταύτα.

Από πού να αγοράσω, λοιπόν, οθόνη;

Από όσο κατάλαβα 100% γνήσια δεν παίζει να βρω

Να πάρω άφοβα από το iFixit οθόνη και home button ή υπάρχει και καμία άλλη λύση που έχετε να προτείνετε;

Αν είναι εύκολο, ας απαντήσει κανένας με λευκό iPhone που έχει κάνει αλλαγή οθόνης και έχει πλήρη άποψη και για την γνήσια και για το ανταλλακτικό του!

Επίσης, προτάσεις αξιόπιστων τεχνικών στην Θεσσαλονίκη δεκτές!

Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις

post-74735-0-79364500-1398373960_thumb.jpg

Δημοσ.

Προσωπικά έχω αλλάξει, 3 οθόνες σε 2G, 4  σε 3G, 3 σε 4άρι και 4s, σε φίλους και σε δικά μου τηλέφωνα. Όλες τις οθόνες τις αγόρασα κατά καιρούς από διάφορους πωλητές στο ebay και για να σου πω την αλήθεια δεν είχα κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις. Επίσης ιμιτασιον οθόνη λίγο δύσκολο να υπάρχει (δε συμφέρει πρακτικά), ίσως δεύτερης διαλογής ναι.

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό πιστεύω πλέον, πως μου έβαλε οθόνη 2ης διαλογής που την παίρνεις σχεδόν τσάμπα στο eBay και μου την χρέωσε σαν OEM.

Εάν έχεις υπ' όψιν σου κάποιον συγκεκριμένο πωλητή στο eBay που να έχεις αγοράσει ήδη στο παρελθόν και έμεινες ευχαριστημένος, στείλε μου ένα λινκ!

Δημοσ.

Τελικά μετά από αρκετή αναζήτηση, σαν αξιόπιστο site που πουλάει OEM βρήκα το:

http://www.etradesupply.com/apple.html

Από ότι είδα και από το αναλυτικό τους βίντεο εδώ:

Η ΟΕΜ οθόνη είναι ολόιδια με την παλιά μου, ενώ η μαϊμού είναι ακριβώς ίδια και σε χρώμα και σε χαρ/κα με αυτήν που έχω τώρα...

Το γράφω για την ιστορία, εάν δει και κανένας άλλος το νήμα μελλοντικά.

Όταν μου έρθουν θα ενημερώσω και περαιτέρω.

Δημοσ.

Δεν υπαρχουν γνησια αντλλακτικα εκτος apple, και μονο σε apple store γινεται επισκευη. Σε αλλες χωρες που δεν εχουν οπως ελλαδα, υπαρχει πολιτικη αντικαταστασης με refubrished συσκευη.

Δημοσ.

Ο τεχνικός πλέον είναι άφαντος.

Ουτε πμ δέχεται στο φόρουμ και το τηλέφωνό του δεν αντιστοιχεί πλέον σε συνδρομητή.

Να μας πεις ποιός είναι μην την πατήσουμε και μεις !

Δημοσ.

Τελικά μετά από αρκετή αναζήτηση, σαν αξιόπιστο site που πουλάει OEM βρήκα το:

http://www.etradesupply.com/apple.html

Από ότι είδα και από το αναλυτικό τους βίντεο εδώ:

Η ΟΕΜ οθόνη είναι ολόιδια με την παλιά μου, ενώ η μαϊμού είναι ακριβώς ίδια και σε χρώμα και σε χαρ/κα με αυτήν που έχω τώρα...

Το γράφω για την ιστορία, εάν δει και κανένας άλλος το νήμα μελλοντικά.

Όταν μου έρθουν θα ενημερώσω και περαιτέρω.

την αλλαγη θα την κανεις μονος?...το κουμπι δεν υπαρχει λογος να παρεις αλλο.

Δημοσ.

Την αλλαγή ψάχνω τεχνικό από Θεσσαλονίκη, να την κάνει μπροστά μου.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει πμ.

Οθόνη παρήγγειλα τελικά αυτή:

http://www.ebay.co.uk/itm/251484453431

Αν είναι γνήσια ή όχι δεν ξέρω, είναι πάντως ολόιδια με την χαλασμένη μου γνήσια που έχω δίπλα μου...

Τώρα θα πάρω home button κ μπαταρία (μάλλον από ifixit)

Πάνω το Home button μου που έχω τώρα, κάτω ένα iphone 4s με τα γνήσια (οθόνη/κουμπί).

Η διαφορά νομίζω φαίνεται..

post-74735-0-17773000-1398508228_thumb.jpg

Δημοσ.

Γνησιες δεν υπαρχουν πουθενα εκτος αμα τις βγαλεις απο αλλο τηλ. Υπαρχουν ωστοσο ποιοτητες που μπορει να ειναι σαν την γνησια.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Την αλλαγή ψάχνω τεχνικό από Θεσσαλονίκη, να την κάνει μπροστά μου.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει πμ.

Οθόνη παρήγγειλα τελικά αυτή:

http://www.ebay.co.uk/itm/251484453431

Αν είναι γνήσια ή όχι δεν ξέρω, είναι πάντως ολόιδια με την χαλασμένη μου γνήσια που έχω δίπλα μου...

Τώρα θα πάρω home button κ μπαταρία (μάλλον από ifixit)

Πάνω το Home button μου που έχω τώρα, κάτω ένα iphone 4s με τα γνήσια (οθόνη/κουμπί).

Η διαφορά νομίζω φαίνεται..

Το κουμπι που εχεις δεν προκειται να καταλαβεις εαν ειναι γνησιο η οχι.Δεν νομιζω να στο καβατζωσε απλα δεν εχει κατσει καλα μετα την αλλαγη της οθονης...Αυτο διορθωνεται απλα πρεπει να ξαναανοιχτει παλι.

Δημοσ.

Γεια σου φιλε ριξε μια ματια στο ebnb.gr πρεπει να ναι απο σαλονικα.. Εχω αλλαξει 4s και η οθονη ειναι πιστευω πολυ καλη. Και σε αποκριση και σε αναλυση. Απο το e-matrix που ειχα παρει καποτε μια οθονη για 4αρι ηταν σαν τη δικια σου που οταν μιλαγες δεν εσβηνε.

Δημοσ.

Γεια σου φιλε ριξε μια ματια στο ebnb.gr πρεπει να ναι απο σαλονικα.. Εχω αλλαξει 4s και η οθονη ειναι πιστευω πολυ καλη. Και σε αποκριση και σε αναλυση. Απο το e-matrix που ειχα παρει καποτε μια οθονη για 4αρι ηταν σαν τη δικια σου που οταν μιλαγες δεν εσβηνε.

αυτο το θεμα που οταν μιλας δεν σβηνει ειναι θεμα του τεχνικου που θα το φτιαξει και οχι της οθονης.Εκτος απο τις γνησιες οθονες ολες οι αλλες σε εκεινο το σημειο ειναι ιδιες.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για όλες τις απαντήσεις.

Τα ανταλλακτικά παραγγέλθηκαν, ο τεχνικός βρέθηκε, μόλις ολοκληρωθεί όλη η εργασία θα ενημερώσω για τις λεπτομέρειες!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...