panoskatos Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Και πολύ καλά κάνει. Άντε να αποχωρήσει και η παπαρια που έφτιαξε που την έχουμε όλοι πάρα την θέληση μας. 3
coffeex Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Twitter > Google+ > Facebook γενικά συμφωνώ και με αυτά που έγραψε παραπάνω ο tetra82. 1
Mozi Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Το g+ εκτός του ότι έχει φουλ tech geek κόσμο, χρησιμοποιείται κ από πάρα πολλούς ως news reader,κυρίως για τεχνολογία,games κλπ. Επίσης,η διαφορά του με αντίστοιχες υπηρεσίες είναι ότι ο κύκλος που δημιουργείς δεν είναι με άτομα που γνωρίζεις αλλά με άτομα που έχεις κοινά ενδιαφέροντα. Τώρα όσο για τις απόψεις ότι είναι νεκροταφείο κ άλλα τέτοια,προσωπικά μου φαίνονται τουλάχιστον άτοπα κ εκτός. 2
konqoro Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ίσως το Hangouts είναι η καλύτερη υπηρεσία που δημιούργησε η google αυτή την περίοδο...
Panagiotis32 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ποιοι είναι οι λόγοι όμως που οδήγησαν τον κύριο σε παραίτηση? Αυτά που είπαν είναι για τα μάτια του κόσμου για να αφήσουν μια καλή εικόνα! Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου η στρατηγική της google να βάζει τους πάντες υποχρεωτικά στο g+ Για να κάνεις σχόλια στο yt πρέπει να κάνεις g+. Για να βαθμολογείς και να σχολιάζεις app στο play store, πρέπει να κάνεις g+ και πάει λέγοντας! Σε λίγο θα μας υποχρεώσουν κιόλας να δώσουμε κινητό τηλ και επιβεβαίωση με sms αλλιώς δεν θα μπορούμε να μπούμε ούτε στο gmail! Εκεί θα φτάσουμε.... στο πλήρη φακέλωμα! Email, android, επαφες τηλεφωνων, ημερολόγιο, youtube (αγαπημενα, ιστορικο, κτλ), google searches, τοποθεσίες που έχουμε πάει. ΟΛΑ σε ένα λογαριασμό google, ταυτοποιημένος στο όνομά μας... Και το φταίξιμο πάει σε μας που δώσαμε τόση μεγάλη εξουσία στη google! 2
HellgastJohn Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 εγώ είμαι με το twitter ξεκάθαρα.όσο για τα άλλα δύο απλά να σημειωθεί ότι το google + με όλα τα κακά του τουλάχιστον προσπαθεί να βελτιωθεί. Το facebook από την άλλη βλέποντας ότι δεν είναι πια μπροστά με διαφορά και ειδικά στους νέους λόγω υπηρεσιών όπως το whatsapp και το viber προσπαθεί απλά να εξαφανίσει τον ανταγωνισμό αγοράζοντας τα πάντα και ελπίζοντας ότι δεν θα εξελιχθεί σε άλλον έναν "δεινόσαυρο" της τεχνολογίας τον οποίο σε μερικά χρόνια θα τον θυμόμαστε σαν κάτι μακρινό.
kissMA Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Επίσημα η google λέει οτι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Ανεπίσημα όμως φαίνεται οτι τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Μακάρι... http://arstechnica.com/gadgets/2014/04/report-google-to-end-forced-g-integration-drastically-cut-division-resources/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+arstechnica%2Findex+%28Ars+Technica+-+All+content%29
21century Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μαλλον δεν έπιασαν τον σφυγμό της εποχής...
tsiouficto Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Email, android, επαφες τηλεφωνων, ημερολόγιο, youtube (αγαπημενα, ιστορικο, κτλ), google searches, τοποθεσίες που έχουμε πάει. ΟΛΑ σε ένα λογαριασμό google, ταυτοποιημένος στο όνομά μας...! Και γω εκεί θεωρώ οτι κάπου το χάνουν. Συγνώμη, αλλα ορισμένα πράγματα χρειάζονται να ειναι ινκογκνιτο. Και θα δώσω ενα παραδειγμα χρησιμοποιώντας μια τηλεοπτική σειρά. Όσοι έχετε δει το House of cards, έχετε παρατηρήσει οτι ο Kevin Spacie που πλέον ειναι αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, ειναι τρελαμένος με τα videogames. Φανταστείτε λοιπόν το κύριο Spacie να μπαίνει με το όνομα του στο YouTube να σχολιάσει ενα παιχνιδι, διότι ρε αδερφέ, αυτό ειναι το βιτσιο του. Με λίγα λόγια, γιατι εγώ και ο δίπλα μου, να πρέπει να εκτεθουμε επαγγελματικά κυρίως, ωστε να μπορέσουμε να κάνουμε το βιτσιο μας; Φαντάζεστε ολοι εδώ μεσα να έπρεπε να έχουμε δηλωμένα να αληθινά μας ονόματα; Δηλαδη να μπορεί ο άλλος οταν πηγαίνω να ψάχνω να δουλειά, να βλέπει οτι πριν δυο μήνες έγραφα σε ενα φόρουμ για τεχνολογία ή σε ενα φόρουμ για το κυνήγι μπεκάτσας.
gregvibe Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Σε λίγο θα μας υποχρεώσουν κιόλας να δώσουμε κινητό τηλ και επιβεβαίωση με sms αλλιώς δεν θα μπορούμε να μπούμε ούτε στο gmail! Εκεί θα φτάσουμε.... στο πλήρη φακέλωμα! Φτασαμε ηδη μεγαλε! για δοκιμασε να χασεις κωδικο σε gmail & outlook και ελα πες μου..
speedman_26 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μάλλον θα πούμε αντίο στο google plus http://www.tweaktown.com/news/37301/google-rumored-to-minus-google-from-its-lineup/index.html 1
doubleh Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Καλά χαλαρώστε όλοι εσείς που σας το φόρτωσε. Άμα θες να κάνεις μια αναζήτηση στα κρυφά, άνοιξε ένα «παράθυρο ιδιωτικής περιήγησης» (firefox, ή «ανώνυμη περιήγηση» στο chrome). Άμα θες να τρολλάρεις κάπου φτιάξε κι έναν δεύτερο λογαριασμό. Σε τελική ανάλυση, πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν π.χ. skype. Καλύτερα με δύο λογαριασμούς, ένας για τα επαγγελματικά, ένας προσωπικός. Νομίζω πως ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι όλες αυτές οι υπηρεσίες μπαίνουν όλο και πιο πολύ στη ζωή μας και ότι τα έχουμε μπλέξει. Είναι σαν να έχουμε ένα τηλέφωνο, το οποίο χτυπάει για επαγγελματικούς λόγους όλη την ώρα ή μπορεί να προδώσει το πού είσαι κ τι λες. Ε, ποια είναι η λύση; (Όσοι έχουν μπλέξει με τέτοιο πρήξιμο ξέρουν ήδη). Δεύτερο νούμερο. 1
Havik Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 the proper https://www.youtube.com/watch?v=LTq8TrA3hb4 5
jmirko15 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 εγώ είμαι με το twitter ξεκάθαρα. όσο για τα άλλα δύο απλά να σημειωθεί ότι το google + με όλα τα κακά του τουλάχιστον προσπαθεί να βελτιωθεί. Το facebook από την άλλη βλέποντας ότι δεν είναι πια μπροστά με διαφορά και ειδικά στους νέους λόγω υπηρεσιών όπως το whatsapp και το viber προσπαθεί απλά να εξαφανίσει τον ανταγωνισμό αγοράζοντας τα πάντα και ελπίζοντας ότι δεν θα εξελιχθεί σε άλλον έναν "δεινόσαυρο" της τεχνολογίας τον οποίο σε μερικά χρόνια θα τον θυμόμαστε σαν κάτι μακρινό. Απορώ γιατί μερικοί το βλέπετε αυτό μόνο στο ΦΒ. Δηλαδή ο Γοογλης τι κάνει τόσα χρόνια; Κατά τα άλλα άμα ψοφίσει το Γ+ καλό θα κάνει.
azuli Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 μπορει να ειναι ανωτερο σχεδιαστικα και λειτουργικα αλλα δεν ξερω ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ που να το χρησιμοποιει.Προσωπικα αν και γραμμενος (με το ζορι λογω youtube) δεν εχω μπει ουτε μια φορα να δω πως ειναι το interface του.Απο αυτα τα 400 εκατομμυρια που λεει το πολυ να εχει 5-10 εκατομμυρια active users 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα