Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

εχω φτιαξει μια εφαρμογη σε Visual Studio και σε γλωσσα C#.

Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να τρεχει το exe σε ολους τους υπολογιστες ανεξαρτητα αν εχει η οχι εγκαταστημενο το Visual Studio,πραγμα που δεν γινεται αυτη τη στιγμη . Στην εφαρμογη μου εχω συμπεριλαβει και βιντεο με ηχο,,δεν ξερω αν παιζει καποιο λογο αυτο.

Ευχαριστώ πολυ

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό είναι το νόημα του exe. Αλλιώς θα μοίραζες το source code. Αν μαζί με το exe έχεις και ό,τι dependency (βιβλιοθήκες κλπ) χρησιμοποιεί το πρόγραμμά σου τότε δε βλέπω πού είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.

Υπαρχει προβλημα στο οτι σε υπολογιστες που δεν εχουν εγκαταστημενο το Visual studio δεν τρεχει η εφαρμογη  μου.

Καποιο προβλημα νομιζω υπαρχει με το framework.Yπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω ετσι ωστε να τρεχει χωρις να  το επηρεαζει το framework του εκαστοτε υπολογιστη?

• Moderators
Δημοσ.

Το visual studio είναι ένα IDE, δεν έχει σχέση με το τι τρέχει και τι όχι. Μήπως η εφαρμογή σου χρειάζεται το .NET framework και πας να την τρέξεις σε υπολογιστή που δεν το έχει;

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θελω να κανω καποια αλλαγη στον υπολογιστη γιατι θελω να τρεχει η εφαρμογη μου παντου,οχι μονο στον δικο μου

Ρωταω αν ξερεις καποια ρυθμιση που μπορω να κανω στην εφαρμογη για να τρεχει απο παντου.

• Moderators
Δημοσ.

Μα παντού τρέχει (ακόμα και σε *nix απ' ό,τι βλέπω). Δεν κάνεις κάποια "αλλαγή", απλώς εγκαθιστάς πράγματα που είναι απαραίτητα για να τρέξει η εφαρμογή σου. Επίσης, μου κάνει εντύπωση ότι το .ΝΕΤ δεν είναι ήδη εγκατεστημένο, νόμιζα ότι έρχεται πακέτο με τα Windows.

Δημοσ.

Αν την εφαρμογη σου την εχεις φτιάξει πανω σε .NET framework 4.5 και ο αλλος Η/Υ εχει το .NET framework 3 δεν μπορει να τρεχει και βγαζει error. Πρεπει να κανεις update to .NET framework (αυτο γινεται αν φτιαξεις installer  για την εφαρομογη σου και βλαεις να κανει αυοματα update to .NET framework).

Επισης τα πολυμεσα να τα βαζεις στα resources.

• Like 2
Δημοσ.

Τα windows xp δεν εχουν ηδη εγκατεστημενο κανενα .net framework. Τα vista εχουν το 3.0, τα 7 εχουν το 3.5 και τα 8 το 4.5.
Για να τρεξει η εφαρμογη πρεπει να εχεις το framework που χρειαζεται ή καποιο νεοτερο.

Αν η εφαρμογη σου χρειαζεται το .net framework 4.5 και εσυ εχεις το 2.0 ή κανενα δεν προκειται να τρεξει.

Σε περιπτωση που δεν υπαρχει θα πρεπει να το εγκαταστησεις οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω.

Στα xp μπορεις να βαλεις μεχρι 4.0 νομιζω.

Αν η εφαρμογη χρησιμοποιει .net framework μεχρι την 4.0 και θελεις μια καπως επαγγελματικη λυση μπορεις να κατεβασεις εναν πολυ καλο installer απο εδω

http://www.jrsoftware.org/

και επειτα απο εδω θα παρεις οτι ακριβως χρειαζεσαι

http://www.codeproject.com/Articles/20868/NET-Framework-1-1-2-0-3-5-Installer-for-InnoSetup

το εχω δοκιμασει και δουλευει αψογα.

Αν δεν βασιζεσαι η σου φαινονται μπερδεμενα βρες και πιο απλο.

• Like 2
Δημοσ.

εάν η εφαρμογή που έφτιαξες δεν έχει κάποια απαίτηση για νεότερο framework, μπορείς να  ορίσεις την απαίτηση του στο visual studio σε κάποιο παλαιότερο, ώστε να εκτελείται σε όλους τους υπολογιστές.

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb675522(v=vs.90).aspx

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...