Προς το περιεχόμενο

Αγορα Tablet μεχρι 160 περιπου απο κοτσοβολο

bagelismar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω μια δωροεπιταγη 100ε κ λεω να βαλω κανενα 50αρι ακομα να παρω ενα tablet απο κοτσοβολο. Μεχρι στιγμησ εχω δει το birmore 1050 αλλα δεν βρηκα πουθενα καμια αξιολογηση κ δεν εχει και 3g. Εχετε να μου προτεινεται κατι καλο περιπου σε αυτα τα λεφτα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σου βγαζει 3 επιλογες με 3G και κατω απο 200 ευρω

• Like 1

Nαι φιλε μου τ ειδα απλα ειδα οτι το ειχα σε λαθος topic γιαυτο το ανοιξα εδω. Μου φαινεται πως στην προταση σου με τα ιδια λεφτα αυτο μου φαινεται πιο αξιοπιστο και εχει καλυτερες κριτικες τι λες? http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/131721-vero-tab-g8i-white#prettyPhotoΣε ευχαριστω για την βοηθεια σου :)

Το 3g δεν ειναι κατι απαραιτητο απλα δεν θα με χαλαγε να ειχε απλα θελω μεχρι 170ε το πολυ την καλυτερη και πιο αξιοπιστη επιλογη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω ξερω ατομο που εχει το huawei και ειναι πολυ ευχαριστιμενος.

εγω προσωπικά δεν θα πήγαινα με τη καμιά σε vero - bitmore- f&u και οτι κινεζια κυκλοφορεί και δεν πα να είναι καλύτερο απο ipad.

-----------------

πάντως από οτι ξερω εχει καλυ υποστήριξη η octabit και το συγκεκριμένο έχει δελεαστικά χαρακτηριστικά

(intel πολυ ισχυρο επεξεγαστη-5mp camera - ips οθονη-πολυ καλη κατασκευη)

άλλα μην με ακούς και πολυ είμαι μεγάλος παράξενος :P

δεν χανεις κατι να πας να το δεις απο κοντα

ααα μπορεις να ζητήσεις απο εναν admin να το μεταφέρει, βασικά μπορεί να το δει και μόνος

Επεξ/σία από michaelrgol
  • Like 1

Σε ευχαιστω πολυ για την βοηθεια σου αυτο σκοπευω να κανω απο δευτερα θα παω ν τα δω και τα δυο απο κοντα και βλεποντας και κανοντας παντως μεχρι αυτα τα λεφτα απ'οτι βλεπω δεν υπαρχουν αλλες επιλογες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...