bagelismar Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Παιδια εχω μια δωροεπιταγη 100ε κ λεω να βαλω κανενα 50αρι ακομα να παρω ενα tablet απο κοτσοβολο. Μεχρι στιγμησ εχω δει το birmore 1050 αλλα δεν βρηκα πουθενα καμια αξιολογηση κ δεν εχει και 3g. Εχετε να μου προτεινεται κατι καλο περιπου σε αυτα τα λεφτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michaelrgol Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ρε φιλε ανοιξες και πριν θεμα και σου απαντησα http://www.insomnia.gr/topic/526189-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-tablet-%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-160-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 σου βγαζει 3 επιλογες με 3G και κατω απο 200 ευρω Σύγκριση Huawei Mediapad Youth 7" TitaniumΚωδικός Προϊόντος: 134513 Λειτουργικό: Android Tablet Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες : 7 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Χωρητικότητα : 8GB Επεξεργαστής: Cortex-A9 Dual 1.6GHz Περιγραφή προϊόντος 169.90€ Αγορά Διαθέσιμο για Αποστολή στο χώρο σας Διαθέσιμο για Παραλαβή από κατάστημα Σύγκριση Archos 8o Xenon 4GB 3G Android Tablet 8" WhiteΚωδικός Προϊόντος: 125372 Λειτουργικό: Android Tablet Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες : 8 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Χωρητικότητα : 4GB Επεξεργαστής: Quad-core Snapdragon S4 @ 1.2 GHz Περιγραφή προϊόντος 179.90€ Αγορά Διαθέσιμο για Αποστολή στο χώρο σας Διαθέσιμο για Παραλαβή από κατάστημα Σύγκριση MLS iQtab 3G Android Tablet 7" WhiteΚωδικός Προϊόντος: 124984 Λειτουργικό: Android Tablet Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες : 7 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Χωρητικότητα : 8GB Επεξεργαστής: Dual Core 1.2 GHz Περιγραφή προϊόντος 192.90 € Αγορά Διαθέσιμο για Αποστολή στο χώρο σας Διαθέσιμο για Παραλαβή από κατάστημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bagelismar Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Nαι φιλε μου τ ειδα απλα ειδα οτι το ειχα σε λαθος topic γιαυτο το ανοιξα εδω. Μου φαινεται πως στην προταση σου με τα ιδια λεφτα αυτο μου φαινεται πιο αξιοπιστο και εχει καλυτερες κριτικες τι λες? http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/131721-vero-tab-g8i-white#prettyPhotoΣε ευχαριστω για την βοηθεια σου Το 3g δεν ειναι κατι απαραιτητο απλα δεν θα με χαλαγε να ειχε απλα θελω μεχρι 170ε το πολυ την καλυτερη και πιο αξιοπιστη επιλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michaelrgol Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) εγω ξερω ατομο που εχει το huawei και ειναι πολυ ευχαριστιμενος.εγω προσωπικά δεν θα πήγαινα με τη καμιά σε vero - bitmore- f&u και οτι κινεζια κυκλοφορεί και δεν πα να είναι καλύτερο απο ipad.-----------------πάντως από οτι ξερω εχει καλυ υποστήριξη η octabit και το συγκεκριμένο έχει δελεαστικά χαρακτηριστικά (intel πολυ ισχυρο επεξεγαστη-5mp camera - ips οθονη-πολυ καλη κατασκευη)άλλα μην με ακούς και πολυ είμαι μεγάλος παράξενος δεν χανεις κατι να πας να το δεις απο κοντα ααα μπορεις να ζητήσεις απο εναν admin να το μεταφέρει, βασικά μπορεί να το δει και μόνος Επεξ/σία 24 Απριλίου 2014 από michaelrgol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bagelismar Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Σε ευχαιστω πολυ για την βοηθεια σου αυτο σκοπευω να κανω απο δευτερα θα παω ν τα δω και τα δυο απο κοντα και βλεποντας και κανοντας παντως μεχρι αυτα τα λεφτα απ'οτι βλεπω δεν υπαρχουν αλλες επιλογες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michaelrgol Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 επεσε πριν 2 βδομαδες , 4 πυρινο lenovo 1gb ram 3g 7inch γενικα πολυ καλο αλλα δεν το προλαβες 110 ευρώ --------------- απο κωτσο δεν βλεπω κατι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα