kotsos.turbo Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Παιδια ημουν στο ιντερνετ ξαφνικα μου ανοιγει μια αναζητηση συα windows πληκτρολογει κατι και μετα κλεινει το pc και ανοιγει και μου βγαζει αυτο τι να κανω [ATTACH]546721[/ATTACH]
kotsos.turbo Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Οκ τελικα δεν εκανε τιποτα απλα ανοιξε το pc μπορει να διαγραφει το θεμα απο καποιον mod?
micos000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Αυτή η μαύρη οθόνη δεν πρέπει να σε ανησυχεί τόσο, όσο το ότι άνοιξε μόνο του το παράθυρο αναζήτησης και το ότι κάτι γράφτηκε μόνο του. Μπορείς να θυμηθείς τι περίπου έγραφε; Κάνε επειγόντως έλεγχο με adwcleaner και malwarebytes. 2
Euclides Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Το χρειάζεσαι πραγματικά το Hibernation? Καταναλώνει πόρους, χρησιμοποιεί πάνω από 5 Gb στον σκληρό σου δίσκο, και για μένα προσωπικά είναι μια άχρηστη λειτουργία. Αν μάλιστα έχεις SSD, είναι ότι πρέπει για να στον φθείρει μια ώρα αρχύτερα. Αν δεν το χρησιμοποιείς, άνοιξε ένα command prompt σαν Administrator και τρέξε την εντολή: powercfg -h off http://www.sevenforums.com/tutorials/819-hibernate-enable-disable.html
micos000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Το χρειάζεσαι πραγματικά το Hibernation? Καταναλώνει πόρους, χρησιμοποιεί πάνω από 5 Gb στον σκληρό σου δίσκο, και για μένα προσωπικά είναι μια άχρηστη λειτουργία. Αν μάλιστα έχεις SSD, είναι ότι πρέπει για να στον φθείρει μια ώρα αρχύτερα. Αν δεν το χρησιμοποιείς, άνοιξε ένα command prompt σαν Administrator και τρέξε την εντολή: powercfg -h off http://www.sevenforums.com/tutorials/819-hibernate-enable-disable.html Το "hybernation" ή Ελληνιστί "αδρανοποίηση" δεσμεύει στον δίσκο τόσο χώρο όση είναι και η μνήμη RAM του υπολογιστή. Το πόσο χρήσιμο είναι εξαρτάται από τον καθένα. Εμένα στο laptop με βολεύει πάαρα πολύ και γενικά είναι πολύ χρήσιμο σε υπολογιστές που ανοίγουν-κλείνουν συχνά. Αν κάποιος ανοίγει το pc το πρωί και το κλείνει πάλι... το πρωί τότε δεν του χρειάζεται η αδρανοποίηση. Αν όμως θέλει με το που ανοίγει το Pc να επανέρχονται όλες οι εφαρμογές και τα αρχεία που είχε πριν το κλείσει τότε η αδρανοποίηση είναι μονόδρομος.
Euclides Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Εγώ πάλι το πρώτο πράγμα πoυ κάνω όταν εγκαθιστώ Windows σε ένα PC είναι να καταργώ το Hibernation.
micos000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μάλλον ανήκεις στην κατηγορία των χρηστών με σταθερό υπολογιστή που ανοίγει πρωί και κλείνει πάλι πρωί.
Euclides Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Όχι. Απλά τελειώνω τις δουλειές μου πριν κλείσω τον υπολογιστή μου, γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω εκκρεμότητες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα