mao Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Kαλησπερα αγορασα εδω κ 3 εβδομαδες περιπου το s3 απο σκρουτζ // το προβλημα μου ειναι το 3g. Eχω βαλη λειτουργεια δικτυου μονο GSM.....εχει 3 επιλογες..... wcdma /gsm wcdma gsm οταν εχω -----gsm μου βγαει μονο (G) k oxi (3g) οταν εχω ----wcdma /gsm------δεν εχω καλο σημα κ εχω (h+) με εναλαγη (3g) (h) τι να κανω?
NikosKallithea Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Η σωστή επιλογή ειναι "gsm/wcdma(αυτόματα)" τωρα αν εχεις ή δεν εχεις καλο σημα ειναι θέμα κινητής
mao Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Και το H+ είναι καλύτερο από το 3G. h+ downloading 95,4 kb/s Η σωστή επιλογή ειναι "gsm/wcdma(αυτόματα)" τωρα αν εχεις ή δεν εχεις καλο σημα ειναι θέμα κινητής οταν το επιλεγω δεν εχω καλο σημα χανεται πολλεσ φορες
kataramenos32 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 h+ downloading 95,4 kb/s οταν το επιλεγω δεν εχω καλο σημα χανεται πολλεσ φορες Χάνεται γιατί δεν έχει καλή κάλυψη η εταιρεία σου οπότε και αλλάζει από gsm σε wdcma συνέχεια πράγμα το οποίο καταναλώνει και αρκετή μπαταρία
mao Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Χάνεται γιατί δεν έχει καλή κάλυψη η εταιρεία σου οπότε και αλλάζει από gsm σε wdcma συνέχεια πράγμα το οποίο καταναλώνει και αρκετή μπαταρία εχει διαφορα αν το κινητο ειναι απο την κυπρο?
kataramenos32 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 εχει διαφορα αν το κινητο ειναι απο την κυπρο? Οχι εφοσον δουλευει κανονικα το δικτυο αρα ειναι unlocked και δεν παιζει ρολο απο που ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα