samoilaros Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μου έδωσε ένα φιλαράκι μία ψύκτρα. Prolimatech Megahalems λέγεται. Πήγα να την βάλω και είδα ότι λείπουν αρκετές αναγκαίες βίδες [Π.χ υπάρχει 1/4]. Μπορώ να βρω ανταλλακτικά; Δεν θέλω να πάει χαμένη η ψύκτρα διότι γνωρίζω ότι είναι κορυφαία στο είδος της. Όποιος θέλει ανεβάζω και φωτογραφίες για να δει ποιες βίδες λείπουν ακριβώς [Μπορεί να έχουν ειδική ονομασία]. Ευχαριστώ πολύ.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samoilaros Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 89 εμφανίσεις 0 απαντήσεις; Δύσκολα τα πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 εμ ανεβασε φωτογραφια βρε αγορι μου με τα πραγματα που εχεις.τζαμπα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samoilaros Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Σαφώς Λείπουν τρία τέτοια. Site: Σαν κουμπιά της βίδας είναι. Και μία τέτοια Site: βίδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 εαν τυχαινει να εχεις socket 2011 τοτε πας εδω PROLIMATECH MOUNTING KIT FOR SOCKET 2011 2.21 €εαν την θελεις για amd τοτε πας εδω Prolimatech AMD Retention Module 14.00€ εαν δεν βρισκεις αυτο που θελεις στειλε ενα mail στην prolimatech μπας και.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samoilaros Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχω s1155 με i5 2500k πάνω. το πρώτο λινκ που έστειλες περιλαμβάνει και τα "κουμπώματα"; Διότι δεν τα βλέπω στην φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 δεν νομιζω να τα περιλαμβανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samoilaros Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Αναγκαστικά έστειλα εμαιλ στην ίδια την εταιρεία. Και ο θεός βοηθός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα