Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι φτάσαμε να λέμε ότι μία κάρτα αξίας 430 + Ευρώ δεν επαρκεί για το Watch Dogs....καταραμένο marketing...αυτά βλέπω και μου έρχεται να τα δώσω όλα , να πάρω ένα PS4 και να βρω την ηρεμία μου.

Συμφωνώ και δεν είναι μόνο αυτό να φανταστείς ακόμα και η 5850 που έχουν τα αδέρφια μου παίζει το hitman και το battlefield 4 αρκετά ικανοποιητικά σε 1080p με κάποιες υποχωρήσεις βέβαια στις ρυθμίσεις (medium στο bf4) χωρίς όμως να χάνει πολύ σε ποιότητα των γραφικών σε σχέσει με τα ultra , αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η διαφορά τιμής που έχει πχ AMD 270 με τιμή περίπου 150€ που δεν μπορεί να παίζει στα ultra με μια GTX 780Ti με τιμή στα 700€ .       

Δημοσ.

Τι προβλήματα βγάζουν ; Μια χαρά είναι..Η 6950 δεν πάει βήμα πλέον.

Απ οτι εχω δει στην ενοτητα "Καρτες Γραφικων και Ηχου" υπαρχει μουρμουρα για κατι γραμμες στην οθονη, θεματα με τους drivers, χρωματα κτλπ. Οσο για την 6950, δυστυχως πρεπει να συμφωνησω, μπορει εγω που παιζω σε 1680x1050 να κρατιεται ακομα, αλλα σε σοβαρες αναλυσεις σιγουρα δεν κανει για κατι παραπανω απο medium με χαμηλο/καθολου ΑΑ

Δημοσ.

Guys τζάμπα έχει αναστατωθεί όλως ο κόσμος πιστεύω, και επεξηγώ.

Πριν λίγα χρόνια λέγαμε ότι Crysis 3 και Metro: LL ήταν τα ποιο απαιτητικά παιχνίδια. Όσο περνάνε τα χρόνια και ανεβαίνει η ποιότητα των γραφικών (και όχι πάντα και η ποιότητα του σεναρίου, δυστυχώς), τόσο οι απαιτήσεις σε δύναμη θα ανεβαίνουν. Δεν μπορεί να θέλουμε και να φωνάζουμε για next-gen παιχνίδια και μετά να λένε, 'εε όχι και 780'. Επίσης, επειδή πολύ ντόρος έγινε με το WD. Το Watch_Dogs είναι ο πρόλογος, μην πω η πρώτη πρόταση του προλόγου για παιχνίδια που έπονται. Σκεφτείτε το 'The Division' και θα καταλάβετε. Είμαι σίγουρος ότι όταν βγουν και οι απαιτήσεις του συγκεκριμένου, θα υπάρξει πολύ γρίνια και εκεί. Τι να κάνουμε, έτσι πάει το πράγμα. Αν είσαι 'καμένος' gamer και σον και καλά θες utra γραφικά σε μόνιτορ full hd ή ultra hd ανάλυση, σκας και το ανάλογο ποσό. Αν θες απλά να τρέξεις το game, οι ελάχιστες απαιτήσεις που αναφέρουν -αν πάρω ως παράδειγμα το συγκεκριμένο- δεν είναι και τόσο τρελές ποια. Ο minimum cpu που ζητάει είναι ήδη 6 ετών. Εγώ ας πούμε με την 770 & 3770k, θα πορευτώ έτσι και αν τύχει και υπάρξουν λεφτά, θα κάνω sli. Αλλιώς, θα πάμε σε αναβάθμιση αφού βγουν και οι νέας γενιάς ram και cpu.

Το μόνο που εύχομαι, γιατί μιλάμε για Ubisoft εδώ, είναι να του έχουν ρίξει καλό debugging και optimization για να μην κολλήσουμε σε gliches (βλ. BF 4) και 30fps (βλ. AC IV ...Οh God why!???)!!!

Άσχετο: Watch_Dogs η απλή έκδοση, 27,88€ και η Special Edition, 39,99€. Όσοι θέλετε, pre-order από Kinguin.gr

(όσων αφορά αν είναι έμπιστο site, αγοράζω τα τελευταία 2 χρόνια από εκεί για Steam, Uplay και Origin, κανένα θέμα δεν είχα).

Δημοσ.

Ετσι ειναι για να μπορουμε να τρεξουμε ολα τα παιχνιδια στο ultra πρεπι να αναθμιζουμε τακτικα το pc μας. Εγω το αναβαθμιζω καθε 3-4 χρονια και σκοπευω φετος να το αναβαθμισω μολις βγουν next gen cpu ram & gpu και τοτε θα το παιξω στο ultra. Και χωρις να χρειαστει να δωσω 700 ευρω για 780 ti που ειναι η καλυτερη καρτα σημερα γιατi στην επομενη γενια ακομα και μια μετρια καρτα η οποια θα στοιχιζει πολυ λιγοτερο απο 700 ευρω θα ειναι πιο δυναττη απο την 780 ti.

Δημοσ.

Ετσι ειναι για να μπορουμε να τρεξουμε ολα τα παιχνιδια στο ultra πρεπι να αναθμιζουμε τακτικα το pc μας. Εγω το αναβαθμιζω καθε 3-4 χρονια και σκοπευω φετος να το αναβαθμισω μολις βγουν next gen cpu ram & gpu και τοτε θα το παιξω στο ultra. Και χωρις να χρειαστει να δωσω 700 ευρω για 780 ti που ειναι η καλυτερη καρτα σημερα γιατi στην επομενη γενια ακομα και μια μετρια καρτα η οποια θα στοιχιζει πολυ λιγοτερο απο 700 ευρω θα ειναι πιο δυναττη απο την 780 ti.

Θα τα παίζεις στο ultra στην εκπληκτική ανάλυση των 1280x1024 φαντάζομαι και θα τα βλέπεις όλα κρυστάλλινα. Φτιάξε και κανένα καφέ στην κάρτα που ΘΑ πάρεις γιατί προβλέπω να την παίρνει ο ύπνος...

• Like 2
Δημοσ.

Guys τζάμπα έχει αναστατωθεί όλως ο κόσμος πιστεύω, και επεξηγώ.

Πριν λίγα χρόνια λέγαμε ότι Crysis 3 και Metro: LL ήταν τα ποιο απαιτητικά παιχνίδια. Όσο περνάνε τα χρόνια και ανεβαίνει η ποιότητα των γραφικών (και όχι πάντα και η ποιότητα του σεναρίου, δυστυχώς), τόσο οι απαιτήσεις σε δύναμη θα ανεβαίνουν. Δεν μπορεί να θέλουμε και να φωνάζουμε για next-gen παιχνίδια και μετά να λένε, 'εε όχι και 780'. Επίσης, επειδή πολύ ντόρος έγινε με το WD. Το Watch_Dogs είναι ο πρόλογος, μην πω η πρώτη πρόταση του προλόγου για παιχνίδια που έπονται. Σκεφτείτε το 'The Division' και θα καταλάβετε. Είμαι σίγουρος ότι όταν βγουν και οι απαιτήσεις του συγκεκριμένου, θα υπάρξει πολύ γρίνια και εκεί. Τι να κάνουμε, έτσι πάει το πράγμα. Αν είσαι 'καμένος' gamer και σον και καλά θες utra γραφικά σε μόνιτορ full hd ή ultra hd ανάλυση, σκας και το ανάλογο ποσό. Αν θες απλά να τρέξεις το game, οι ελάχιστες απαιτήσεις που αναφέρουν -αν πάρω ως παράδειγμα το συγκεκριμένο- δεν είναι και τόσο τρελές ποια. Ο minimum cpu που ζητάει είναι ήδη 6 ετών. Εγώ ας πούμε με την 770 & 3770k, θα πορευτώ έτσι και αν τύχει και υπάρξουν λεφτά, θα κάνω sli. Αλλιώς, θα πάμε σε αναβάθμιση αφού βγουν και οι νέας γενιάς ram και cpu.

Το μόνο που εύχομαι, γιατί μιλάμε για Ubisoft εδώ, είναι να του έχουν ρίξει καλό debugging και optimization για να μην κολλήσουμε σε gliches (βλ. BF 4) και 30fps (βλ. AC IV ...Οh God why!???)!!!

Άσχετο: Watch_Dogs η απλή έκδοση, 27,88€ και η Special Edition, 39,99€. Όσοι θέλετε, pre-order από Kinguin.gr

(όσων αφορά αν είναι έμπιστο site, αγοράζω τα τελευταία 2 χρόνια από εκεί για Steam, Uplay και Origin, κανένα θέμα δεν είχα).

Η 780 είναι ΥΠΕΡ αρκετή για τα φερόμενα next gen games.Nα κάτσουν οι devs και να κάνουν σωστή δουλειά και όχι να πιέζονται από NVIDIA /AMD για πετσοκομμένα games λόγω του marketing.

Προσωπικά με την 780 ti θα κάτσω στα αυγά μου για τα επόμενα δύο χρονάκια.

Μία μέτρια κάρτα της επόμενης γενιάς θα είναι καλύτερη από την μέτρια κάρτα της τωρινής γενιάς πχ η 780 είναι 60% γρηγορότερη από την 680 , η 770 είναι μόλις 5% από την 680 μιας και είναι σχεδόν η ίδια κάρτα.

Άρα και στην επόμενη γενιά θα χρειάζεσαι 350 Ευρώ + για να παίξεις αξιοπρεπέστατα τα παιχνίδια.

Άρα ξανά στην ίδια λούμπα.

Δημοσ.

30% πανω αλλα εχει την ιδια τιμη που ειχε και η gtx 680 οταν κυκλφοορησε. Αρα με τα ιδια λεφτα που καποιος αγορασε 680 το 2012  τωρα αγοραζεις μια καρτα με 30% καλυτερες επειδοσεις.

Δημοσ.

30% πάνω από την 680 είναι η 780 Ti.Η 770 είναι up to ~11% πάνω από την 680, να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα.

http://tpucdn.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_780_Ti/images/perfrel.gif

30% πάνω από την 680 είναι η 780 Ti.Η 770 είναι up to ~11% πάνω από την 680, να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα.

http://tpucdn.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_780_Ti/images/perfrel.gif

Εδώ τα λέει διαφορετικά:

http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-770-vs-GeForce-GTX-680

κι εδώ το ίδιο:

http://www.hwcompare.com/14636/geforce-gtx-680-vs-geforce-gtx-770/

Στην 780 έκανα λάθος, 30% είναι .

Η ουσία είναι ότι για να αγοράσεις καλή κάρτα γραφικών θα χρειαστείς 350 + Ευρώ και σίγουρα η 850 , 860 , 870 δεν θα χτυπήσουν μία 780 Ti.

Δημοσ.

Ανάλογα τη μέτρηση είναι, η nVidia όταν έβγαλε την 770 έδειχνε benchmarks που έσκαγαν ~11% στην 680.

Για την 870(Αν είναι το κομμένο GM204) να 'σαι σίγουρος ότι θα χτυπήσει μια χαρά την 780 Ti..Το καλό(Μικρή διαφορά θα 'χει με την 870, 10-15%) GM204 που μάλλον θα 'ναι η GTX880 υπολογίζεται να είναι περίπου 20% πάνω από την 780 Ti(GK110b).

Δημοσ.

Ανάλογα τη μέτρηση είναι, η nVidia όταν έβγαλε την 770 έδειχνε benchmarks που έσκαγαν ~11% στην 680.

Για την 870(Αν είναι το κομμένο GM204) να 'σαι σίγουρος ότι θα χτυπήσει μια χαρά την 780 Ti..Το καλό(Μικρή διαφορά θα 'χει με την 870, 10-15%) GM204 που μάλλον θα 'ναι η GTX880 υπολογίζεται να είναι περίπου 20% πάνω από την 780 Ti(GK110b).

Εδώ η 780ti ξεμπρόστιασε την προηγούμενη 1 χιλιάρικο Titan...βασικά η NVIDIA είναι για...θα έλεγα αλλά.

Μία 870 άντε να είναι 5 % με 8 % παραπάνω από 780 Ti, ελάχιστη διαφορά και δεν θα είναι λόγος για αναβάθμιση.

Βασικά κάτσε να τις δούμε τις κάρτες, γιατί μιλάμε με υποθέσεις.

Μέχρι τότε ας χαρούμε τα θηρία μας:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...