METE21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καλησπερα, εχω 3ds version 11.3.0-36-E μπορω να παρω καπια καρτουλαγια να παιζω λες και το εχω τσιπαρι? Το 3ds ειναι XL ξεχασα να το αναφερω δε ξερω αν παιζει καπιο ρολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καλησπερα, εχω 3ds version 11.3.0-36-E μπορω να παρω καπια καρτουλαγια να παιζω λες και το εχω τσιπαρι? Το 3ds ειναι XL ξεχασα να το αναφερω δε ξερω αν παιζει καπιο ρολο nai kammia r4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mazos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα και απο εμενα,εχω ενα παλιο 3DS με Firmware 1.1.0-0 E ,εχω μια καρτουλα R4 sdhc dual core 2016 ,μπορω να πεξω ds games αλλα οχι 3ds,τι μπορω να κανω για να παιζω 3ds roms? Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris7ts Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 αγορασα προσφατα ένα μεταχειρο 3ds xl. εχει για σπασιμο παιχνιδιων μια καρτα r4I gold , το firm tou 3ds είναι παλιο (4.4). θελω να κανω εγκατασταση το youtube και για να μπω στο store θελει αναβαθμιση. φυσιολογικα θα με παει στην τελευταια 11.8. πωσ θα μπορω να παιξω παλι τα παιχνίδια από την καρτα που είναι σπασμένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Στις 14/11/2018 στις 10:03 ΜΜ, lefteris7ts είπε αγορασα προσφατα ένα μεταχειρο 3ds xl. εχει για σπασιμο παιχνιδιων μια καρτα r4I gold , το firm tou 3ds είναι παλιο (4.4). θελω να κανω εγκατασταση το youtube και για να μπω στο store θελει αναβαθμιση. φυσιολογικα θα με παει στην τελευταια 11.8. πωσ θα μπορω να παιξω παλι τα παιχνίδια από την καρτα που είναι σπασμένα? Εαν ειναι η γνησια r4 θα παιξει.....δοκίμασε την σε κανεναν γνωστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα