koularasss Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Απο οτι φαινεται δεν θα παω να το φτιαξω καθως ειναι μια ευκαιρια να μειωσω το χρονο που ασχολουμαι μεχρι ν δωσω πανελλήνιες..Αν φτιαχνεται τωρα δν πιστευω σε ενα χρονο να μην φτιαχνεται;
koularasss Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Χθες συνεβει το απιθανο!! Εκανε update μονο του το λαπτοπ για τους drivers της nvidia και δουλευει κανονικοτατα :D
thelos257 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Χθες συνεβει το απιθανο!! Εκανε update μονο του το λαπτοπ για τους drivers της nvidia και δουλευει κανονικοτατα :D Ελα μην μας πεις......... απο τον Μαιο ως τον Αυγουστο εκανε αναβαθμιση αυτοματα ; τι μας ρε φιλε πλακα μας κανεις ; μια λες οτι δεν γινονται αναβαθμιση οι drivers της Intel και της Nvidias και μια μας λες οτι γινονται κοροιδα σου δεν ειμαστε, Στην θεση σου θα εβγαλα ολους τους drivers των γραφικων και θα τους ξανα περνουσα πρωτα τους Intel και μετα την Nvidia.
koularasss Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Εκανε καποια αλλα πραγματα αναβαθμιση και μετα την επανεκκινηση μου λεει πως μπορει να κανει update και την nvidia. εγω λεω σιγα μην μπορεσει γιατι οποιον driver κατεβαζα εγω απο το site της nvidia ή της acer μου εβγαζε error. Τελικα ομως εγινε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα