Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/339378/Acer-Aspire-5742G-484G75Mnkk-i5-480M-4GB-750GB.html 

Εχω το παραπανω λαπτοπ το οποιο μεσα εχει την nvidia gt540m και μια ενσωματωμενη στον cpu.Πριν απο λιγο ανοιξα το wot και ειχαν πεσει τα fps και απο οτι μεσω του msi afterbuner δεν χρησιμοποιουσε την nvidia αλλα την onboard gpu.Μολις πηγα να ανοιξω το nvidia control panel μου πως το nvidia control panel σταματησε να λειτουργει και εχω αρχισει να φοβαμαι για το χειροτερο :( . Μιση ωρα πριν γινει αυτο ειχε εγκαταστησει το utorrent...Τι λετε να εχει γινει;;ααα εκανα και ενα restart αλλα τπτ....

Δημοσ.

εχεις κανει ενημερωση τον driver της ιντελ;

driver για την nvidia κατεβασε απ το site του κατασκευαστη του λαπτοπ καλυτερα και ξαναδοκιμασε,εχω δει σε αρκετα λαπτοπ να μην αναγνωριζονται.

Δημοσ.

τον driver της ιντελ πως τον κανω update??

στο site της acer δεν μπορω να βρω το λαπτοπ μου...το οποιο ειναι το Acer Aspire 5742G-484G75Mnkk

Δημοσ.

Δες αν υπάρχει επιλογή από το bios να απενεργοποιήσεις την onboard.Επίσης αν εμφανίζεται η nvidia στο device manager.Αν τη βλέπεις στο device manager πάει να πει ότι είναι λειτουργική.

Δημοσ.

Δεξί κλικ στο my computer,properties,device manager.Εκει είναι όλες οι συσκευές σου.Δε θα πρεπει να έχει καμία ερωτηματικό(που σημαίνει ότι δεν είναι αναγνωρισμένη).Αν δε βλέπεις εκεί την κάρτα,ή δεν είναι ενεργοποιημένη από bios η έχει χαιρετήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...