Shepard-Commander Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Για σας παιδιά είμαι καινούργιος εδώ και θα ήθελα μερικές συμβουλές. Λοιπών έχω μια 42αρα LG την οποία θα τη δώσω στο πατέρα μου και θα πάρω μια καινούργια. -Κατάρχην επειδή την πιο πολύ ώρα κάθομαι πολύ κοντα δεν θέλω να είναι μεγαλύτερη απο 42" αλλά ταυόχρονα ούτε και μικρότερη γιατί θέλω να βλέπω και ταινίες. -Θέλω να είναι 3D -Δε με ενδιαφέρει το smart. -Το πιο σημαντικό είναι να δέχεται πραγματικό 100-120ΗΖ+ γιατί θέλω να τη συνδέσω στο PC για να παίζω 3D και να βλέπω ταινίες/σειρές με υψηλό frame rate.(μη ρωτάτε γιατί απλώς μου αρέσει) Υπάρχει τέτοια τηλεόραση? Α το μέγιστο budget(με πολύ ζόρι) είναι αυτό: http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Panasonic-TX-P42ST60-Plasma-3D-TV-42-TX-P42ST60.htm ^^Τη είδα χτές αυτή και μου άρεσε πολύ.Εχεί πολύ ωραία χρώματα και πολύ καλά μαύρα. Είναι καλή?
3DJIN Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 θελει dual link dvi καλωδιο και υποδοχη,σχεδον βεβαιο δεν εχουν οι τηλεορασεις.Για να παιξεις 3d σε μικροτερη αναλυση πχ 1280χ720 γινεται με software.Στο pc θα παιζει στα 60hz λογω συνδεσης με hdmi,dvi.
Papakaliati Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 3d games σε tv? Θα σου ελεγα να το ξανασκεφτεις, μιας και το 3d οπως ειναι τωρα ειναι gimmick, και μαλιστα οι καινουργιες προτασεις μερικων εταιριων δεν εχουνε καν 3d δυνατοτητες πια. Ασε που δεν ξερω κανεναν που να μπορει να δει 3d σε τβ πανω απο μια ωρα χωρις διαλλειμα , η, και ημικρανιες.
karembe78 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Εγώ πάντως φίλε μου που έχω την Samsung ue55f8000 βλέπω άνετα 3d χωρίς κούραση κ ημικρανίες
Shepard-Commander Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Εχώ την εντύπωση για να μην πω ότι είμαι και σχεδόν σίγουρος ότι το HDMI 1.4 έχει αρκετό bandwidth για 1080pX120Hz/1080p@3D πραγματικά δε θέλω να πάρω μια μικρή οθόνη
kostas_dr Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Στο pc θα παιζει στα 60hz λογω συνδεσης με hdmi,dvi. Σωστή η επισήμανση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα