Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ένα HTC DesireHD που είχε μέσα Android 2.3.5 όταν έκανα επαναφορά στις ρυθμίσεις, κατά την εγκατάσταση έβγαλε γλώσσες Αγγλικά Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, πως αλλάζει αυτό;

Δημοσ.

Σε ένα HTC DesireHD που είχε μέσα Android 2.3.5 όταν έκανα επαναφορά στις ρυθμίσεις, κατά την εγκατάσταση έβγαλε γλώσσες Αγγλικά Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, πως αλλάζει αυτό;

Στις ρυθμισεις πατας αλλαγή γλώσσας εχει ενα Α σαν συμβολακι και μετα πατάς αλλαγή γλώσσας σε οποια γλώσσα θες, εκτος και αν ενοεις οτι δεν εχει καν μερικες γλωσσες...

Δημοσ.

Νομίζω πως αυτό που λέω έχει να κάνει με τη γλώσσα εγκατάστασης και σκέφτομαι μήπως συμβαίνει επειδή το συγκεκριμένο κινητό προέρχεται από Αυστραλία!

Δημοσ.

Νομίζω πως αυτό που λέω έχει να κάνει με τη γλώσσα εγκατάστασης και σκέφτομαι μήπως συμβαίνει επειδή το συγκεκριμένο κινητό προέρχεται από Αυστραλία!

Δεν σε καταλαβαίνω ποια γλώσσα εγκατάστασης λές?? το μενου τι γλώσσα έχει?

Δημοσ.

Στις ρυθμισεις πατας αλλαγή γλώσσας εχει ενα Α σαν συμβολακι και μετα πατάς αλλαγή γλώσσας σε οποια γλώσσα θες, εκτος και αν ενοεις οτι δεν εχει καν μερικες γλωσσες...

Eκεί λοιπόν στο Locale έχει 2 επιλογές, English (Australia) και English (New Zealand).

Μου θυμίζει  κάτι σαν το American English ή International English που υπάρχει στα windows όταν πρωτοεγκαθιστόνται.

Κανονικά σε εσάς τι γλώσσες βγάζει; Μήπως είναι η συγκεκριμένη version του Android?

Δημοσ.

Eκεί λοιπόν στο Locale έχει 2 επιλογές, English (Australia) και English (New Zealand).

Μου θυμίζει  κάτι σαν το American English ή International English που υπάρχει στα windows όταν πρωτοεγκαθιστόνται.

Κανονικά σε εσάς τι γλώσσες βγάζει; Μήπως είναι η συγκεκριμένη version του Android?

H version του android φταίει, εαν μπορείς flashare του άλλη ή εγκατέστησε το locale 2 απο το playstore η οποια σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις γλώσσα σε οτι αλλη γλώσσα θέλεις (κατι σαν language bypass ειναι)

Δημοσ.

Εάν δεν κάνω λάθος για να εγκαταστήσω το locale2 πρέπει να είμαι root. Τώρα πως γίνεται αυτό, δεν έχω ιδέα, αλλά ούτε και πως να φλασάρω άλλη εκδοση του android!

Μπορεί κανείς με υπομονή να με βοηθήσει;  :confused:

Δημοσ.

Εάν δεν κάνω λάθος για να εγκαταστήσω το locale2 πρέπει να είμαι root. Τώρα πως γίνεται αυτό, δεν έχω ιδέα, αλλά ούτε και πως να φλασάρω άλλη εκδοση του android!

Μπορεί κανείς με υπομονή να με βοηθήσει;  :confused:

για να κάνεις root κατευάζεις στον υπολογιστή το http://www.oneclickroot.com/download-now/ή καποιο παρόμοιο αν δεν λειτουργεί αυτο συνδέσεις το κινητο με USB και κανεις root. Όταν κάνεις ροοτ μετα αν θές να φλασάρεις κάποια άλλη version του android αλλά οχι αυθεντική πχ cyanogenmod η οποία είναι και γρηγορότερη απο τις αυθεντικές, εγκαθιστάς απο το μαρκετ το clockworkmod κανεις εγκατάσταση κάποιας άλλης recovery και μετα πετάς την εκδοση (ROM) που εχεις κατευάσει απο τον υπολογιστή μέσα στην κάρτα μνημης του κινητού και μεσω της recovery κανεις install (είναι λίγο δύσκολη αυτη η διαδικασία) γιαυτό καλύτερα κάνε αναβάθμιση σε κάποια ελληνική firmware μέσω κάποιου προγράμματος μέσα απο τον υπολογιστη. Δεν ξέρω τι προγράμματα υπάρχουν για HTC δεν είχα ποτέ μου και δεν έχω ασχοληθεί :P ελπίζω τουλάχιστον αυτά που σου αναφέρω να σε βοηθίσουν προς το παρόν

Δημοσ.

τι σημαίνει το να κάνει κανείς root?

μου φαίνονται λίγο περίπλοκα όλα, βασικά είσαι σίγουρος πως φταίει η έκδοση του Android για όλο αυτό το θέμα;

Δημοσ.

τι σημαίνει το να κάνει κανείς root?

μου φαίνονται λίγο περίπλοκα όλα, βασικά είσαι σίγουρος πως φταίει η έκδοση του Android για όλο αυτό το θέμα;

Προφανως και φταιει η εκδοση.Οι μονες λυσεις ειναι αυτες που ειπε ο φιλος.Σε εμενα προσωπικα σε Note 2 δεν χρειαζεται να εχω ροοτ για να περασω μια στοκ ρομ μονο για custom αλλα με τα htc δεν ξερω τι παιζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...