tenyson123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Για σας παιδια σήμερα πήρα στα χέρια μου ενα λαπτοπ με freedos και το ανοιξα εγω.Δλδ ολοκαινουργιο,πως θα κάνω εγκατάσταση τα 8 απο cd? δεν μπορω να μπω σε boot menu ωστε να επιλεξω απο κει,μου ανοιγει ενα command screen.TO laptop ειναι το Lenovo G700
selianx Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ποιό λαπτοπ;Στο BIOS πρέπει να μπεις και να βάλεις First Boot priority to CDROM.
michaelrgol Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 γραψτο στο cd εσυ και λογικα αν δεν εχει τιποτα για να μπουταρει θα βρει μονο το cd. δοκιμασε και απο usb αν δεν δουλεψει
selianx Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δοκίμασε να πατήσεις μαζί με το κουμπί που πρέπει να πατήσεις για να μπεις BIOS (νομίζω F2; ) και το Fn-Key.Είχαν βάλει κάτι στο BIOS για να μπορείς να επιλέξεις να χρησιμοποιείς F1,F2...F12 χωρίς το FN ή να πρέπει να πατάς το FN, ίσως γι'αυτό δε σε υπακούει.
tenyson123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 γραψτο στο cd εσυ και λογικα αν δεν εχει τιποτα για να μπουταρει θα βρει μονο το cd. δοκιμασε και απο usb αν δεν δουλεψει σε cd τα εχω.
tenyson123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μπηκα στα bios στο boot tab εχει Boot Mode > Legacy suport στο boot priority εχει uefi το εβαλα legacy suport αλλα παλι το ιδιο κανει,εχει αυτες τις 2 επιλογεσ
tenyson123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 το boot mode δε γίνετε UEFI; γίνεται,να το δοκιμάσω ? γίνεται,να το δοκιμάσω ? το δοκιμασα, τωρα αλλαξε,βγαζει checking media,μετα βγαζει ενα μνμ boot device not found.press ok to search,ψαχνει και εμφανιζει efi network 0 to ipv4 και efi network 0 to ipv6,πιρα στο eshop και μου κλισαν ραντεβου με τεχνικο
selianx Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ναι. Ίσως καταφέρεις να μπεις στο UEFI BIOS και να αλλάξεις το boot priority από εκεί. Θα λήψω για καμιά ώρα οπότε προσπάθησε να ψάξεις και στο google πληροφορίες αν δεν καταφέρεις κάτι, ή να σε βοηθήσει κανά άλλο παλικάρι εδώ.Καλή τύχη και καλή δύναμη. για ξανα μπες BIOS, μπαίνει στο UEFI τώρα;
tenyson123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 παιδια σας υχαριστω ολους για την βοηθεια,το κανα με λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1982645/urgent-dos-windows-installation.html fn + f12 ειναι νομιζω ξαναδοκιμασετο ναι αλλα πρεπει να αλλαξεις και κτ αλλο σχετικα με το λογισμικο που θες να εγκαταστησεις,win8 64 bit ή other os
michaelrgol Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 εγω για να μπεις στο bios σου ειπα, απο εκει τα κανεις ολα
selianx Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Τέλος καλό όλα καλά.Να χαίρεσαι το λαπτοπάκι σου, καλοδούλευτο.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 πληροφοριακα οταν το γυρισες σε uefi και δεν εβρισκε τιποτα,ειναι απολυτα λογικο γιατι το δισκακι που εχεις προφανως δεν ειναι γραμμενο για uefi boot αλλα για το κλασσικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα