bagelismar Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Παιδια εχω μια δωροεπιταγη 100ε κ λεω να βαλω κανρνα 50αρι ακομα να παρω ενα tablet απο κοτσοβολο. Μεχρι στιγμησ εχω δει το birmore 1050 αλλα δεν βρηκα πουθενα καμια αξιολογηση κ δεν εχει και 3g. Εχετε να μου προτεινεται κατι κσλο περιπου σε αυτα τα λεφτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michaelrgol Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/134513-huawei-mediapad-youth-7-titanium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 σου βγαζει 3 επιλογες με κατω απο 200 ευρω και 3G Σύγκριση Huawei Mediapad Youth 7" TitaniumΚωδικός Προϊόντος: 134513 Λειτουργικό: Android Tablet Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες : 7 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Χωρητικότητα : 8GB Επεξεργαστής: Cortex-A9 Dual 1.6GHz Περιγραφή προϊόντος 169.90€ Αγορά Διαθέσιμο για Αποστολή στο χώρο σας Διαθέσιμο για Παραλαβή από κατάστημα Σύγκριση Archos 8o Xenon 4GB 3G Android Tablet 8" WhiteΚωδικός Προϊόντος: 125372 Λειτουργικό: Android Tablet Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες : 8 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Χωρητικότητα : 4GB Επεξεργαστής: Quad-core Snapdragon S4 @ 1.2 GHz Περιγραφή προϊόντος 179.90€ Αγορά Διαθέσιμο για Αποστολή στο χώρο σας Διαθέσιμο για Παραλαβή από κατάστημα Σύγκριση MLS iQtab 3G Android Tablet 7" WhiteΚωδικός Προϊόντος: 124984 Λειτουργικό: Android Tablet Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες : 7 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Χωρητικότητα : 8GB Επεξεργαστής: Dual Core 1.2 GHz Περιγραφή προϊόντος 192.90 € Αγορά Διαθέσιμο για Αποστολή στο χώρο σας Διαθέσιμο για Παραλαβή από κατάστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Archos 8o Xenon 4GB 3G Android Tablet 8" White απο αυτα τα τρια που εχει κανει link ποιο πανω , εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη ενω τα αλλα διπυρινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevengreeceGR Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Lenovo A3000. Το εχω και ειναι πολυγρηγορο με τετραπυρηνο επεξεργαστη, οθονη ips με πλουσια χρωματα και δυο καμερες 5 mp και 0.3 mp. Επισης ειναι δικαρτο dual sim μονο για sms. Οχι κλησεις. Το προτεινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα