Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνε ένα καλό καθαρισμό τους drivers της nvidia με το ddu http://www.guru3d.com/files_details/display_driver_uninstaller_download.html . Συνήθως όταν κάνεις αλλαγή κάρτας από nvidia σε amd και το αντίθετο συμβαίνουν κάτι περίεργα .

Και να πεις οτι δεν το λέμε χρόνια τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Ashmadia

Στο μαγαζί δεν ξέρουμε τι έκαναν...εκει μας λένε μόνο το αποτέλεσμα... (ότι δεν είδαν πρόβλημα)....

Όσο για τα υπόλοιπα είναι οι δοκιμές που κάναμε εμείς πριν πάμε στο μαγαζί...συγκεκριμένα:

1η φορά απεγκατάσταση των drivers nvidia και εγκατάσταση της AMD 

2η προσπάθεια format και ξανα windows 7 σε νέο δίσκο SSD για να μπεί σε "καθαρό" λογισμικό

3η προσπάθεια αλλάξαμε τροφοδοτικό μήπως και ήταν θέμα τροφοδοσίας

4η προσπάθεια την βάλαμε σε άλλα 2 PC 

Και αφού τίποτα από αυτά δεν δούλεψε τότε πήγαμε στο μαγαζί...εκεί τώρα δεν ξέρουμε τι ακριβώς έκαναν...απλά μας λένε κάθε φορά ότι η κάρτα είναι ΟΚ και το πρόβλημα είναι αλλου....

aetos1988, on 24 Apr 2014 - 9:00 PM, said:snapback.png

Κάνε ένα καλό καθαρισμό τους drivers της nvidia με το ddu http://www.guru3d.co...r_download.html . Συνήθως όταν κάνεις αλλαγή κάρτας από nvidia σε amd και το αντίθετο συμβαίνουν κάτι περίεργα .

Δίκαιο έχεις αλλα αφού δοκιμάσαμε και φορμάτ την 2η φορά.... οπότε δεν μπλέξαμε drivers nvidia με AMD...

Επεξ/σία από akiz90
Δημοσ.

Καλημέρα και πάλι παιδια....βρήκα την αντιπροσωπία της Asus και μου είπαν τα εξής:

Να στήλω την κάρτα ξανά στο E-gate για έλεγχο. Ανεξάρτητα από το αν το e-gate βρεί πρόβλημα ή όχι, η Asus θα στήλει Courier να παραλάβει την κάρτα για να γίνει και έλεγχος από την Asus. Από εκεί και μετά αναμένουμε απάντηση.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω την ιδια καρτα με τον akiz90

FX 4300 @ 4.2 GHz

M5A97 R2

Aerocool 600W 80+ Bronze.....

Εβαλα πανω μια aftermarket cooler και οι θερμοκρασιες επεσαν σχεδον 40 βαθμους. Δεν ειχα προβλημα. Μετα ειπα, αφου την τρεχω 40βαθμους χαμηλοτερα, γιατι να μην κανω oc? εκανα ενα μικρο (1208 MHz, mV@1250, Memory Clock: 7080MHz, Power Target: 110%).

BF4 @ High με mantle:

max:100fps

ave:70fps

min:45fps

Θερμοκρασια: max: 52

FurMark: FS, 1920x1080, AA:off

Test: Burn-in benchmark 1920x1080 15min

FPS: 25

Θερμοκρασια: max:58

Εχω την Link.png Site: Artic Accelero Twin Turbo III

χωρις το backplate

Για λιγο δεν μου εκανε προβλημα, αλλα γυρω στην ωρα παιχνιδιου, αρχισαν σαν τρελα... 

Καλοδεχουμενες ολες οι απαντησεις.

εχω την ιδια καρτα με τον akiz90

FX 4300 @ 4.2 GHz

M5A97 R2

Aerocool 600W 80+ Bronze.....

Εβαλα πανω μια aftermarket cooler και οι θερμοκρασιες επεσαν σχεδον 40 βαθμους. Δεν ειχα προβλημα. Μετα ειπα, αφου την τρεχω 40βαθμους χαμηλοτερα, γιατι να μην κανω oc? εκανα ενα μικρο (1208 MHz, mV@1250, Memory Clock: 7080MHz, Power Target: 110%).

BF4 @ High με mantle:

max:100fps

ave:70fps

min:45fps

Θερμοκρασια: max: 52

FurMark: FS, 1920x1080, AA:off

Test: Burn-in benchmark 1920x1080 15min

FPS: 25

Θερμοκρασια: max:58

Εχω την Link.png Site: Artic Accelero Twin Turbo III

χωρις το backplate

Για λιγο δεν μου εκανε προβλημα, αλλα γυρω στην ωρα παιχνιδιου, αρχισαν σαν τρελα... 

Καλοδεχουμενες ολες οι απαντησεις.

Ξεχασα να πω πως αυτα τα τρελα εμφανιζονται πολυ σπανια και μικρα οταν ειμαι στο desktop, αλλα οταν παιζω μετα απο καποιο μικρο χρονικο διατημα αρχιζουν...

Επεξ/σία από 0kanenas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...