Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους.για να μη μακρυγορω,μετα απο πολυ ψαξιμο ανακαλυψα οτι στο 4πινο της μητρικης(μια παλια ASSUS P5GC-MX 1333) υπαρχει προβλημα. το pc εβγαζε μαυρη οθονη....νέκρα... για κλασματα του δευτερολεπτου στροφαραν τα βεντιλατερ,τιποτ' αλλο. βγαζοντας το 4πινο τα βεντιλατερ δουλευουν κανονικα,o σκληρος κανει να ξεκινησει,το λαμπακι της μητρικης αναβει αλλα η οθονη (σιγουρα δεν εχει προβλημα) ...μαυρη...επειδη δεν εχω και μεγαλη ιδεα, αν ξερει καποιος να μου πει ''please'', παω για μητρικη η υπαρχει καμια ''μαστορια'' να κανω..(tzamperakia, βγαλσιμο μπαταριας και ελεγχος τροφοδωτικου εχει γινει) ..ευχαριστω προκαταβολικα..

Δημοσ.

Το 4πινο που έβγαλες και που έχει πρόβλημα πιθανότατα είναι αυτό που δίνει τροφοδοσία στον επεξεργαστή. Επομένως, το pc δεν ανάβει γιατί δεν έχει σωστή τροφοδοσία ο επεξεργαστής. Πως ακριβώς κατάλαβες ότι έχει αυτό πρόβλημα και όχι κάτι άλλο; Τι ακριβώς έκανες;

Δημοσ.

αυτα τα βηματα που εχεις κανει μας λενε οτι εχει προβλημα η μητρικη και οχι το τετραπινο που κουμπωνει για να παρει ρευμα ο επεξεργαστης.

Δημοσ.

ετσι νομιζω κι εγω οτι εχει προβλημα η μητρικη...υπαρχει καποιος τροπος να δω αν εχει καταστραφει ? το τροφοδωτικο ειναι σχετικα καινουργιο αλλα φτηνοδουλεια. γεφυρωσα το πρασινο με το μαυρο στο 24πινο εχοντας συνδεμενο ενα βεντιλατερακι και δουλευε...στο youtube ειδα τον τροπο...και το δικο του βεντιλατερ δουλευε..μολις κουμποσω το τετραπινο σταματαν ολα.sorry αν ρωταω χαζομαρες αλλα ειμαι ψιλοασχετος...

Δημοσ.

στο ξαναλεω αυτο που κανεις δειχνει οτι η μητρικη ειναι off.

μονο με το να βαλεις αλλο επεξεργαστη επανω στην ιδια μητρικη,εαν αλλαξεις τροφοδοτικο για δοκιμες και τετοια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...