gdriver Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 παίδες καλησπέρα. στην προσπάθεια μου να συνδέσω ένα εσωτερικό 19 pin καλώδιο usb3 σε bracket στράβωσα ένα pin στη μητρική και προσπαθώντας με μυτοτσίμπηδο να το επαναφέρω , κόπηκε. βρήκα μία εταιρεία που ασχολείται με επισκευές μητρικών πλακετών και κατασκευή ολοκληρωμένων και μου είπαν με κόστος 10 ευρώ μπορούν να το αλλάξουν και να βάλουν καινούριο pin. δε με νοιάζει και πολύ η μία θύρα usb 3 που δε δουλεύει καν , αλλά επειδή είμαι τελειομανής θέλω η μητρική να είναι τέλεια. ψιλοφοβάμαι να την πάω για επισκευή λόγω των πολλών αναφορών στο διαδίκτυο από παιδιά που έκαναν παρόμοια επισκευή σε επαγγελματίες του χώρου αλλά κατέληξαν με εντελώς χαλασμένη μητρική, ενώ κάποιοι άλλοι απλώς δε συνιστούσαν την οποιαδήποτε "παρέμβαση" στη μητρική. γενικώς τί συστήνετε; να το επιχειρήσω ,να την πάω για επισκευή ; η αλήθεια είναι πως δε θα χρησιμοποιήσω ούτως η άλλως παραπάνω usb θύρες από αυτές που ήδη χρησιμοποιώ αλλά θα έχω πάντα την ίδέα πως η μητρική μου είναι λειψή. να εμπιστευτώ την επισκευή; μπορεί να γίνει με ασφάλεια; οι εμπειρίες σας;
paylidis Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Για μένα μην μπλεκεσαι. Δεν αξίζει το κόστος, το ρίσκο και η ενδεχόμενη ταλαιπωρία για μια χαμένη θύρα..!
gdriver Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ok. αυτό μάλλον θα κάνω. απλώς θα προσπαθήσω να συμβιβαστώ με αυτό. ευχαριστώ
michaelrgol Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 εκεί κολλάς, εγώ στράβωσα κάμποσα πινάκια από τον fx8320, μου κόλλησε πάνω στην ψήκτρα και όπως τραβούσα την ψήκτρα για να τα ξεκολλήσω έβγαλα και τον επεξεργαστή από το σοκετ και ακόμα δουλεύει το ίδιο ήμουν και εγώ τότε να πάω να τον πουλήσω να τον βγάλω προβληματικό και να τον πάω στο σέρβις να μου το αλλάξουν άλλα τώρα μετά από μισό χρόνο δεν με ενδιαφέρει καν
gdriver Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ΩΧ! τ τί είπες τώρα. αλλά αφού σου δουλεύει είσαι ωραίος. εμένα στράβωσε που στράβωσε έπρεπε να είναι και pin παροχής ρεύματος. χάθηκε να ήταν καμία γείωση! τέλος πάντων , κάνω τουμπεκί και υπομονή μέχρι να βαρεθώ. ούτως η άλλως από τότε που κόπηκε έχασα κάθε ενδιαφερον για τον υπολογιστή.
paylidis Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ελα ρε άκου λέει έχασα κάθε ενδιαφέρον, σιγα. Αν με την πρώτη στραβη ξένερωνα τώρα μάλλον θα ασχολιομουν με κάτι άλλο (παζλ ξέρω γω) και όχι PC
gdriver Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 μακάρι να είχα την υπομονή σου. να σου πω άλλαξα ασχολία και τώρα καταπιάνομαι με αναβαθμίσεις στερεοφωνικών. άντε να δούμε. χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα