Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,θα ηθελα την βοηθεια σας για να δημιουυργησω και να αρχικοποιησω εναν πινακα 3ων διατσασεων σε javascript.Το εχω ψαξει αρκετα αλλα δεν εχω βρει κατι κυριως γιατι στη js δεν δημιουργητε με κλασσικο τροπο ενας πολυδιαστατος πινακας οπως αλλες γλωσσες.

Δημοσ.

Σωστα φιλε μου.Το εχω δει αυτο...Απλα ο πινακας που θελω ειναι μεγαλος και σκεφτηκα μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος.Με αυτον τον τροπο θα πρεπει να γεμισω χειροκινητα τον πινακα.

• Moderators
Δημοσ.

Απ' ό,τι βλέπω η JS δεν έχει υποστήριξη για multi-dimensional arrays, οπότε βοήθειά σου. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Μήπως μπορεί να γίνει και χωρίς 3d array;

Δημοσ.

Σωστα φιλε μου.Το εχω δει αυτο...Απλα ο πινακας που θελω ειναι μεγαλος και σκεφτηκα μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος.Με αυτον τον τροπο θα πρεπει να γεμισω χειροκινητα τον πινακα.

Έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να τον γεμίσεις χειροκίνητα. Τι πίνακας είναι; Τι θέλεις να του εισάγεις;

Το θέμα είναι πως θα τον γεμίσεις. Δεν συνιστάται να αρχικοποιείς όλα τα στοιχεία του μέσα στο source code ένα προς ένα. Το καλύτερο είναι να τα γράψεις σε ένα αρχείο .txt ας πουμε και να τα διαβάσεις από εκεί στο source code σου.

• Moderators
Δημοσ.

Μπορείς να έχεις ένα αρχείο με 0 και 1 και να διαβάζεις από εκεί, όπως είπε κι ο gon.

Δημοσ.

δεν το εχω ξανακανει αυτο.μπορειτε να μου δωσετε πληροφοριες?

Λογικά εδώ θα βρεις αυτό που θέλεις. Δεν έχω ασχοληθεί με javascript, οπότε περίμενε του ειδήμονες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...