DareDevil133 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Θα ήθελα αν γίνεται τη βοήθεια σας για επιλογή smartphone. Το κινητό το θέλω για γενική χρήση. Ποιά πιστεύετε οτι θα ήταν η καλύτερη επιλογή γύρω στα 180-220 ευρώ? τα κινητά που έχω ξεχωρίσει εγώ είναι το samsung s4 mini με 200 ευρω αυτη τη στιγμή , το samsung s3 στα 215 ευρώ και το lg optimus g στα 225. επίσης καλό φαίνεται και το motorola moto g. εκτός αυτών την προσοχή μου έχει τραβήξει και ενα κινέζικο το thl w200s που είναι πολύ φθηνότερο και καλύτερο(με εξαίρεση την κάμερα ) όλων. όμως δεν ξέρω κατα πόσο θα ήταν αξιόπιστο.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
DareDevil133 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 όχι δεν έχω πρόβλημα.. απλα είχα την εντύπωση οτι τα windows phones ειναι πιο ακριβά με τα ίδια χαρακτηριστικά
jmirko15 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 όχι δεν έχω πρόβλημα.. απλα είχα την εντύπωση οτι τα windows phones ειναι πιο ακριβά με τα ίδια χαρακτηριστικά Δεν ξέρω από WP αλλά ξέρω από BlackBerry: http://www.skroutz.gr/s/2939726/Blackberry-Z10.html Πολύ δυνατό κινητό χωρίς lag και με 4G στα 225eu περίπου. Επίσης τα BB πλέον τρέχουν και ανδροιδ apps άμα χρειαστείς κάτι που δεν έχει ήδη.
xtekto Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 καλησπερα φιλε....συμφωνω με τις επιλογες που γραφεις αρχικα...θα στα βαλω με τη σειρα κατα τη δικη μου γνωμη... *lg optimus g (ειναι all around καλυτερο απ αυτα που αναφερεις) *s4 mini (το ειχα,εμεινα πολυ ευχαριστημενος,πολυ γρηγορο, μονο μειον η μπαταρια καθως θελει φορτιση καθε βραδυ με δυνατη χρηση) *s3 πολυ καλη επιλογη και το moto g, αλλα μονο αν πας για τα 16gb και εκει δεν θα εχεις εγγυηση στην Ελλαδα (τα 8gb χωρις micro sd ειναι λιγα πιστευω)
DareDevil133 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 και το ΒΒ απ οτι βλέπω είναι πολύ καλό κινητό.. όσον αφορά στα υπόλοιπα δεν έχω πρόβλημα να το φορτίζω κάθε βράδυ (για το s4 mini λέω).. απλά βλέπω οτι συγκριτικά με την τιμή το lg είναι καλύτερο γτ δίνει πολλά περισσότερα για 20 ευρώ πάνω.. πάντως δεν έχω και σε υψηλή εκτίμηση την lg . για το κινέζικο έχετε άποψη? το έχω βρει εδω : http://www.tinydeal.com/thl-w200s-50-ips-mtk6592w-8-core-android-42-phone-p-119901.html για τα λεφτά του πετάει με 8-core.. απλα δν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστο
thimios55 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Θα ήθελα αν γίνεται τη βοήθεια σας για επιλογή smartphone. Το κινητό το θέλω για γενική χρήση. Ποιά πιστεύετε οτι θα ήταν η καλύτερη επιλογή γύρω στα 180-220 ευρώ? τα κινητά που έχω ξεχωρίσει εγώ είναι το samsung s4 mini με 200 ευρω αυτη τη στιγμή , το samsung s3 στα 215 ευρώ και το lg optimus g στα 225. επίσης καλό φαίνεται και το motorola moto g. εκτός αυτών την προσοχή μου έχει τραβήξει και ενα κινέζικο το thl w200s που είναι πολύ φθηνότερο και καλύτερο(με εξαίρεση την κάμερα ) όλων. όμως δεν ξέρω κατα πόσο θα ήταν αξιόπιστο.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων μακριά από το s4 mini . το lg optimus g είναι ότι καλύτερο σε αυτά που προτείνεις
DareDevil133 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 και εγώ προς τα εκεί καταλήγω.. με μια επιφύλαξη στην κάμερα για την οποία δν έχω ακούσει τα καλύτερα
kataramenos32 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 μακριά από το s4 mini . το lg optimus g είναι ότι καλύτερο σε αυτά που προτείνεις Γιατι μακριά από s4 mini μια χαρά συσκευή είναι. Φυσικά το G είναι καλύτερο και το προτείνω και εγώ αλλά μην ισοπεδώνουμε τα υπόλοιπα
nikos1965 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 φίλε μου αν τελικά πας σε z10 έχω ένα 4 μηνών σε κατάσταση βιτρίνας αγορασμένο από eshop είναι το 4g μοντέλο με τα πάντα !! και το δίνω στα 180 !
DareDevil133 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Και το xiaomi mi2s ειναι πολυ καλο κινητο. μια τέτοια επιλογή θα ήταν αξιόπιστη?
tolisju Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 μια τέτοια επιλογή θα ήταν αξιόπιστη? Εννοειται.Η συσκευη ειναι απροβλημαστη.Το εχει ο αδερφος μου και δεν του εχει εμφανιστει κανενα απολυτως προβλημα.Και γενικα, οσα σχολια εχω διαβασει για αυτο το κινητο,τα ιδια λενε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα