jmirko15 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Καλημέρα, Θέλω να αγοράσω έναν extra HDD για ένα PC μου (τελειώσε ο χώρος και δεν μπορώ να καθαρίσω τίποτα άλλο για να αδειάσει) και δεν είμαι σίγουρος τι να πάρω. Αυτά που θα τρέχει είναι κανένα game (που και που) και torrents (mainly). Έκανα και ένα μικρό table με τιμές που μπορώ να τα αγοράσω. Notes: Amazon τιμές = χωρίς ΦΠΑ Amazon UK = χάλια συσκευασίες, πολλά DOA Amazon UK = κάποια RED με 4 years guarantee Ευχαριστώ!
dobro Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 απο οπου και αγορασεις τον δισκο....να είναι μονο black τα αξιζει τα λεφτα! 2
jmirko15 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 απο οπου και αγορασεις τον δισκο....να είναι μονο black τα αξιζει τα λεφτα! Και εγώ έτσι όπως το βλέπω λέω να πάρω τον 4ΤΒ Black από Γερμανία..
SPANK Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Αφού θα τον εχεις και για παιχνίδια +1 στον black και εγώ 1
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 αν ηταν απλα για περιστασιακο backup εκει θα εκανε και ο green που ειναι φτηνος.αλλα για αρκετη χρηση Nope 1
plpapadopoulos Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Εγώ θα έπαιρνα αυτόν κι από Ελληνικό μαγαζί: http://www.skroutz.gr/s/2452684/Hitachi-Deskstar-7K4000-4TB.html Διαφορετικά μετά τον Black.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα