KraLL Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Μετα το σχολιο του kostasfalcon θελω να συμπληρωσω το εξης. Επιχειρηματολογοντας στο προηγουμενο post μου μπορει να φαινεται οτι υποτιμω το t100 και αυτο να προσβαλει καποιους κατοχους του. Οποτε ζηταω συγνωμη σε οποιον προσβληθηκε, δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου. Αυτο που ηθελα ηταν να τονισω τα πλεονεκτηματα της προτασης μου. Ευχομαι ολοι να μενουν παντα ευχαριστημενοι με τις επιλογες τους. Καλη συνεχεια Επεξ/σία 29 Απριλίου 2014 από KraLL 1
kostasfalcon Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μετα το σχολιο του kostasfalcon θελω να συμπληρωσω το εξης. Επιχειρηματολογοντας στο προηγουμενο post μου μπορει να φαινεται οτι υποτιμω το t100 και αυτο να προσβαλει καποιους κατοχους του. Οποτε ζηταω συγνωμη σε οποιον προσβληθηκε, δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου. Αυτο που ηθελα ηταν να τονισω τα πλεονεκτηματα της προτασης μου. Ευχομαι ολοι να μενουν παντα ευχαριστημενοι με τις επιλογες τους. Καλη συνεχεια Δεν προσβαλες κανεναν, ο καθενας εχει την αποψη του τι είναι το καλυτερο για τον εαυτο του. Απλα απαντησα και εγω με βαση τα δικα μου γουστα και ανάγκες σε αυτά που ποσταρες. Οι εποχές είναι πλεον πολύ δυσκολες και καταλαβανεις ότι το χρηματικο είναι πολύ σημαντικο θεμα πλεον για ολους μας. Φυσικα ο καθενας ξερει την τσεπη του και τις ανάγκες του. Όλα καλα.... 2
wind25 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Baytrail = Ιντελ επεξεργαστές σχεδιασμένοι για ελάχιστη κατανάλωση και μέγιστη φοριτότητα. Haswell = Η τελευταία γενιά επαιξεργαστών i core της ίντελ, του βρήσκεις σε ultrabooks/laptops και desktop υπολογιστές. Το 2520 απλά ξέχασε το, σαν να μην υπάρχει. Αν θες τάμπλετ, πας σε Baytrail. Αν θες laptop replacement σε form factor tablet, πας σε συσκευή με icore επεξεργαστή, αλλα οι παραχωρήσεις που θα κάνείς είναι πολλές. Thanks για άλλη μια φορά... (για να μιλήσω και εγώ στο ίδιο επίπεδο...χαχα) Κατευθύνομαι σε baytrail για τους λόγους που προαναφέραμε!!! όσο κ αν με στεναχωρεί θα το ξεχάσω το 2520!! Απλά θα περιμένω λίγο καθώς δεν το βιάζομαι άμεσα!!! Αν έχει κάποιος υπόψη του κάτι που ίσως κυκλοφορήσει σύντομα σε windows στα επίπεδα που λέμε καλό θα ήταν να το προτείνει να το έχουμε υπο επιτήρηση..!!
wind25 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, Αν αγοράσω ένα tablet android αρκετά δυνατό από πλευράς χαρακτηριστικών, τι είδους προγράμματα μπορώ να εγκαθιστώ? Δηλαδή πχ στα windows εγκαθιστώ exe. Εδώ τι μορφές υποστηρίζονται;
kostasfalcon Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, Αν αγοράσω ένα tablet android αρκετά δυνατό από πλευράς χαρακτηριστικών, τι είδους προγράμματα μπορώ να εγκαθιστώ? Δηλαδή πχ στα windows εγκαθιστώ exe. Εδώ τι μορφές υποστηρίζονται; Έχουν κατάληξη apk. Ακόμη και το πιο ισχυρό android tablet Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί σε smoothness τις win ταμπλέτες. Έχω πιασει στα χέρια μου Και τα τελευταία πανάκριβα της σαμμυ note 8.4 - tab pro 10.1 - note pro 12.1 και δυστυχώς είναι φουλ στο λαγκ. Επίσης η εμπειρία χρήσης (Win tablets) είναι πολύ ανώτερη χωρίς να σου σπάει τα νεύρα, δεν χρειάζεται ρουτ και λοιπά κόλπα. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2014 από kostasfalcon
wind25 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Έχουν κατάληξη apk. Ακόμη και το πιο ισχυρό android tablet Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί σε smoothness τις win ταμπλέτες. Έχω πιασει στα χέρια μου Και τα τελευταία πανάκριβα της σαμμυ note 8.4 - tab pro 10.1 - note pro 12.1 και δυστυχώς είναι φουλ στο λαγκ. Επίσης η εμπειρία χρήσης (Win tablets) είναι πολύ ανώτερη χωρίς να σου σπάει τα νεύρα, δεν χρειάζεται ρουτ και λοιπά κόλπα. Από όσα είπες κατάλαβα ότι αξίζει καλύτερα τα win αλλά αν μπορείς πες μου τι είναι smoothness λαγκ και τα σχετικά γιατί δεν έχω ιδέα...χαχα Ευχαριστώ πάντως!!
kostasfalcon Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Από όσα είπες κατάλαβα ότι αξίζει καλύτερα τα win αλλά αν μπορείς πες μου τι είναι smoothness λαγκ και τα σχετικά γιατί δεν έχω ιδέα...χαχα Ευχαριστώ πάντως!! το πρωτο σημαινει ότι ρολαρει τελεια το δευτερο το αντιθετο δηλαδή εμφανιζει σπασιματα ειτε πολλα ειτε λιγα αναλογα την στιγμη.... 1
wind25 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 το πρωτο σημαινει ότι ρολαρει τελεια το δευτερο το αντιθετο δηλαδή εμφανιζει σπασιματα ειτε πολλα ειτε λιγα αναλογα την στιγμη.... Thanks! Να υποθέσω ότι εκτός από αυτά που ανέφερες για τα android, δεν μπορούμε να εγκαταστήσουμε με κάποιο τρόπο αρχεία exe?
ektor7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 wind25, on 02 May 2014 - 10:23 PM, said: Thanks! Να υποθέσω ότι εκτός από αυτά που ανέφερες για τα android, δεν μπορούμε να εγκαταστήσουμε με κάποιο τρόπο αρχεία exe? Καποιοι λενε οτι με καποια virtual apps τρεχουν exe εφαρμογε,μαλιστα καποιος υποστηριξε οτι επαιζε και το crysis 2 στο note του 2012!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1916499&page=2 Καπου διαβασα οτι παιζει σε δοκιμαστικη το wine που υπαρχει στα desktop linux! Εσυ τι πιστευεις???
wind25 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Καποιοι λενε οτι με καποια virtual apps τρεχουν exe εφαρμογε,μαλιστα καποιος υποστηριξε οτι επαιζε και το crysis 2 στο note του 2012!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1916499&page=2 Καπου διαβασα οτι παιζει σε δοκιμαστικη το wine που υπαρχει στα desktop linux! Εσυ τι πιστευεις??? χαχα κατάλαβα...!!!! φτιάχνει και frappe? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα