Προς το περιεχόμενο

Tablet android or windows?

wind25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα tablet 8-10 inch και καλό θα ήταν να έχω τη δυνατότητα να μπαίνει σε κάμια έστω βάση για πληκτρολόγιο ώστε να το χρησιμοποιώ για όλα. Ο κύριος λόγος που θα το αγοράσω είναι για πιο "επαγγελματική" χρήση δηλαδή office flash player και κάποια προγραμματα λίγο πιο απαιτητικά.

Η βασικότερη ερώτηση μου είναι android ή windows????? (απλά ή εξήγηση να γίνει σε κατανοητό επίπεδο γιατί δεν είμαι και ειδικός σε αυτά...χαχα). Είχα σκεφτεί να πάρω κάτι σε windows αλλά θέλω να ξέρω τι αξίζει καλύτερα και όχι μόνο τι μου αρέσει.

Τέλος, είχα δει ένα tablet το nokia lumia 2520 αλλά έχω ακούσει  ποικίλα σχόλια και δεν ξέρω τι και πως..!!

Ευχαριστώ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με αυτά που ζητάς πας σε σύστημα με Windows 8.1.

ΤΟ 2520 έχει win rt, oxi full Windows 8.1 οπότε δεν θα σου το πρότεινα.

Δες μοντέλα όπως Asus t100, Dell venue 8 και 11 pro.

• Like 2

καλημέρα,

το εχουνε πει πολλα παιδια εδω οτι η καλυτερη επιλογη για αυτο που θες ειναι το Asus Transformer Book T100 .

Δες και το θεμα που υπαρχει για το μηχανακι

χάρης

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις γνώμες σας παιδιά!!

Τα windows rt τι πρόβλημα έχουν?

τα android  υποστηρίζουν τις ίδιες εφαρμογές με τα windows ή όχι;

Επίσης διάβασα κάτι για bleeding (αν το λέω καλά).. τι είναι αυτό???

Τέλος, είδα επίσης κάποιες αναφορές για το gps ότι δεν λειτουργεί σε windows και τα σχετικά. Ισχύει;

(** το Asus από όσο είδα έχει θύρα usb νομίζω μόνο στον πληκτρολόγιο όχι στην κεντρική κονσόλα...αν χρειαστεί να μεταφέρουμε αρχεία τι κάνουμε ;)

Επεξ/σία από wind25

Ευχαριστώ για τις γνώμες σας παιδιά!!

Τα windows rt τι πρόβλημα έχουν?

Δεν υποστιρίζουν τις κλασσικές .exe εφαρμογές. Εν αντιθέσει ένα ταμπλετ με full windows 8 τρέχει ότι ακριβώς και ο υπολογιστής σου.

τα android  υποστηρίζουν τις ίδιες εφαρμογές με τα windows ή όχι;

Όχι, θα βρείς κοινές εφαρμογές, αλλα και πολλές διαφορετικές.

Επίσης διάβασα κάτι για bleeding (αν το λέω καλά).. τι είναι αυτό???

Δεν σε απασχολεί, τεχνική συζήτηση για ελαττωματικά κομμάτια, μπορεί να συμβεί σε οπουδήποτε τάμπλετ ή οθόνη.

Τέλος, είδα επίσης κάποιες αναφορές για το gps ότι δεν λειτουργεί σε windows και τα σχετικά. Ισχύει;

Άν έχει το τάμπλετ gps, δουλεύει. Αν δεν έχει, λογικό είναι να μην δουλέψει...

(** το Asus από όσο είδα έχει θύρα usb νομίζω μόνο στον πληκτρολόγιο όχι στην κεντρική κονσόλα...αν χρειαστεί να μεταφέρουμε αρχεία τι κάνουμε ;)

Σου απάντησα τις ερωτήσεις σου με κόκκινο, αλλα κρίνοντας απο αυτές ίσως ενα ipad να ήταν καλύτερη επιλογή για σένα λόγο της απλότητας χρήσης. 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου!! Πιστεύω πως πήρα μια εικόνα!!

Για i pad δεν το συζητώ για άλλους λόγους.!!

Το Asus που προτείνατε παραπάνω φαίνεται πάντως καλή επιλογή για τα όσα προσφέρει.!!!

Με Dell είμαι fun αλλά δεν βλέπω να υπάρχουν σε αρκετά καταστήματα εδώ Ελλάδα τα παραπάνω κ δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος λόγος!

Σαν ένα συμπεράσμα να υποθέσω ότι για μια χρήση κάπως επαγγελματική οδηγούμαστε προς windows! Ενώ για πιο διασκέδαση κ τα σχετικά προς android?

νομιζω ότι υπαρχει emulator να τρεχει .exe αρχεια (στα win RT)  αλλα δεν το εχω ψαξει παιρετερω κατά ποσο ικανοποιητικο είναι....

αυτό θα ήταν καλή λύση...καθώς πιστεύω ότι πέρα από τα win RT σαν tablet είναι πολύ καλό...

αυτό θα ήταν καλή λύση...καθώς πιστεύω ότι πέρα από τα win RT σαν tablet είναι πολύ καλό...

όπως και να εχει όμως δεν σου προτείνω με τιποτε RT....παρε το t100, το εχω εδώ και 2βδομαδες και δεν λεω να ξεκολησω από πανω του.....μπαταρια θηριο και επιδοσεις αξιοπρεπείς!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
kostasfalcon, on 25 Apr 2014 - 8:08 PM, said:kostasfalcon, on 25 Apr 2014 - 8:08 PM, said:

νομιζω ότι υπαρχει emulator να τρεχει .exe αρχεια (στα win RT)  αλλα δεν το εχω ψαξει παιρετερω κατά ποσο ικανοποιητικο είναι....

Απ'οσο γνωριζω δεν υπαρχει κατι τετοιο!Το μονο που παιζει ειναι καποιες τροποποιησει για καποια exe προγραμματα  και καποιου ειδους unlock για να τρεχουν στην rt,αλλα ειναι πολυ λιγα και οχι τοσο σημαντικα!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1

Απ'οσο γνωριζω δεν υπαρχει κατι τετοιο!Το μονο που παιζει ειναι καποιες τροποποιησει για καποια exe προγραμματα  και καποιου ειδους unlock για να τρεχουν στην rt,αλλα ειναι πολυ λιγα και οχι τοσο σημαντικα!

για ριξε μια ματια...

https://www.google.gr/#q=windows%20rt%20emulator%20x86

Από τι στιγμή που βγήκανε τα tablets με επεξεργαστές baytrail και σηκώνουν την πλήρη έκδοση των windows 8 δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αγοράσει κάποιος ένα σύστημα με Rt.

Windows 8 > android > windows RT

• Like 1

όπως και να εχει όμως δεν σου προτείνω με τιποτε RT....παρε το t100, το εχω εδώ και 2βδομαδες και δεν λεω να ξεκολησω από πανω του.....μπαταρια θηριο και επιδοσεις αξιοπρεπείς!

έχει και 3G το  asus? υπάρχει αισθητή διαφορά μεταξύ απλού ιντερνετ και 3G?

έχω ψηθεί και εγώ αν και συμφέρει απέξω να το αγοράσω απλά μετά παίζει να του περάσω γλώσσα ελληνικά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...