auron10000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Τα έκανα ολα αυτα πλεον δεν υπαρχει πουθενα στις υπηρεσιες ουτε καποιο αρχειο.Ομως ακομη αν παω πινακα ελεχγου και μετα συστημα και ασφαλεια μου το βγαζει παλι στην λιστα.Στις υπηρεσιες παντως ειναι disable και εχει εξαφανιστει .
flik Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Κάνε αναζήτηση και για αρχεία και φακέλους, με λέξεις avira, antivir. Ε μετά αν σβήσεις και αυτά και έχεις καθαρίσει registry με το εργαλείο τους δεν μένουν και πολλά να κάνεις.
auron10000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Registry εχω καθαρισει επισης.Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο μπορει να εχει μεινει. και με αυτες τις λεξεις που ανεφερες εκανα δεν βρηκε τιποτα.
flik Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Έψαξες για αρχεία/φακέλους με αυτό το όνομα και δεν βρήκες τίποτα;Αν χρησιμοποίησες την αναζήτηση των windows, σιγουρέψου οτι ψάχνει σε φακέλους συστήματος, καθώς και σε κρυφά αρχεία. Δεν είμαι σίγουρος τι έχει ως προεπιλογή. Ε μετά άστο έτσι, εφόσον δεν τρέχουν ούτε υπηρεσίες ούτε διεργασίες δεν έχεις θέμα. Μπορείς αν θες να κατεβάσεις το autoruns, να δεις ακριβώς τι ξεκινάει με το λειτουργικό. Έχει επιλογή να φιλτράρει τα στοιχεία του λειτουργικού και να αφήσει μόνο του χρήστη, άρα δεν θα ψάχνεις για πολλή ώρα.
rfc Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Εγω στη θεση σου θα το ξαναβαζα και θα εκανα απεγκατασταση απο safe mode με revo. Συνηθως αυτο κανω και τα βγαζει ολα.
auron10000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 filk μπορεις να μου πεις πως ακριβως γινεται η προσαρμοσμενη αναζητηση στα windows 7? rfc δεν θελω να το ξαναβαλω και να το ξαναβγαλω γιατι εχω βαλει to avast και να εχω δυο antivirus εστω και για πολυ πρωσορινα ωστε να μπορεσω να διαγραψω το avira ολοκληρωτικα φοβαμαι οτι θα δημιουργησει περισσοτερα προβληματα
flik Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Αν έχεις win7 απο ότι θυμάμαι έχει να πατήσεις show more results και εκεί σε αφήνει να έχεις και φίλτρα. Αλλά μάλλον ήδη ψάχνει εκεί που πρέπει να ψάξει. Εγώ σου είπα, θα κατέβασα το autoruns ή το comodo security essentials που έχει και αυτό ένα πολύ ωραίο και χρηστικό εργαλείο για autorun, και απο εκεί βάζεις τα φίλτρα να φύγουν τα γνωστά, και μετά ψάχνεις για οτιδήποτε αφορά το avira.
auron10000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 ναι windows 7 εχω εκανα και προσαρμοσμενο ελεγχο δεν βρηκε τιποτα.Δοκιμασα και με το autoruns και με το comodo essentials τα βρηκε στις υπηρεσιες τα διεγραψε και παλι ομως οταν πηγαινω Πινακα ελεγχου και μετα συστημα και ασφαλεια το εικονιδιο υπαρχει.Δεν ξερω τι να πω μαλλον θα το αφησω ετσι.Ευχαριστς παντως ολους για την βοηθεια
flik Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Αν δεν βλέπεις πουθενά αλλού τίποτα, το εικίνδιο αυτό είναι καποιο ξεχασμένο shortcut. Αν απο task manager και μέσα απο τα services δε βλέπεις κάτι, αστο έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα