auron10000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ΕΙχα κανει εγκατασταση το συγκεκριμενο αλλα λογω επιβραδυνσης του συστηματος το διεγραψα με το revo unistaller και με το avira registry cleaner προσπαθησα να διαγραψω οτι ειχε απομεινει απο το προγραμμα ομως καποια στοιχεια δεν τα διαγραφει και οταν πηγαινω εναρξη,πινακα ελεγχου,συστημα και ασφαλεια μου το εχει ακομη στην λιστα σαν επιλογη χωρις ομως να μπορει να εκτελεστει.Τι μπορω να κανω για να διαγραφη πληρως απο το συστημα μου?
SPANK Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Βασικά έπρεπε να το κανεις uninstall κλασικά πρώτα απο το control panel , για δοκίμασε τώρα αν μπορει να το κανει
auron10000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 στην λιστα των προγραμματων προς αφαιρεση δεν μου το βγαζει πλεον
Demon Lord Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Βασικά έπρεπε να το κανεις uninstall κλασικά πρώτα απο το control panel , για δοκίμασε τώρα αν μπορει να το κανει Spank δεν παίζει και πολύ αυτό που λες, νομίζω... κάτι πρέπει να στράβωσε. Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποίησε ο ts το avira registry cleaner. Αφού το revo uninstaller έχει από μόνο του την επιλογή να σκανάρει και να διαγράφει εναπομείναντα αρχεία. Τουλάχιστον εγώ, το χρησιμοποιώ 2 χρόνια τώρα και ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα, έβγαζε τα πάντα. Πάντως ας δοκιμάσει και με τον κλασσικό τρόπο, δεν έχει κάτι να χάσει...
auron10000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 το avira registry cleaner to εβαλα να κανει scan για τον λογο που ανεφερα στην αρχη γιατι πηγαινω πινακα ελεγχου μετα συστημαα και ασφαλεια και μου το δειχνει να υπαρχει σαν εικονιδιο που δεν φευγει παρολο που το ειχα διαγραψει πρωτα με το revo unistaller
flik Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Όταν ξεκίνησες την διαιδικασία με το revo (καλά έκανες) έτρεξε κανονικά ο builtin uninstaller πρώτα; Και ολοκλήρωσε επιτυχώς την απεγκατάσταση; Γιατί κανονικά ξέρεις οτι τρέχει ο ενσωματωμένος,και μετά απλά σκανάρει για ότι έχει απομείνει. Αν δεν ολοκληρωθεί σωστά το πρώτο βήμα, δεν είναι καλό να προχωρήσει το revo σε δικό του search και delete. Στην παρούσα φάση λοιπόν, προτείνω να δοκιμάσεις reinstall, reboot, και μετά ξανά uninstall με το revo πιο προσεκτικά
SPANK Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Απλα ειμαι για το κανονικό uninstall πρώτα και αν δεν φύγει κατι μετα χρησιμοποιώ το revo uninstaller , εγω ετσι το κανω τουλάχιστον για αυτο λεω μηπως στο συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύτερα θα ηταν με το κλασσικό uninstall πρώτα
Gtr34 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 1)Εγκατάσταση Avira. 2)Απεγκατάσταση Avira από προσθαφαίρεση. 3)Τρέχεις το avira registry cleaner από safe mode. 2
Demon Lord Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 1)Εγκατάσταση Avira. 2)Απεγκατάσταση Avira από προσθαφαίρεση. 3)Τρέχεις το avira registry cleaner από safe mode. Ναι βρε spank, just saying... Νομίζω πως αυτό που λέει ο Gtr34 είναι και το πιο ορθό...
auron10000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 δηλαδη προτεινεται για να το βγαλω να το ξαναβαλω? φιλε flik ναι αυτο εκανα που λες και εκανε επανεκκινηση για να διαφραφουν ολοι οι φακελοι του avira και τα στοιχεια registry.Διαδικασια οπου τ ιδιο το revo μου ειπε να κανω
flik Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ο uninstaller του avira είσαι σίγουρος οτι τελείωσε ομαλά; Ναι, εφόσον έχουν μείνει πίσω υπολλείματα, και αυτό αφορά μάλλον services, αντί να κάθεσαι μόνος σου να ψάχνεις και να αφαιρείς, δοκίμασε να δεις αν γίνεται ξανά εγκατάσταση και μετά προσπάθησε να το βγάλεις. Αλλά σιγουρέψει οτι ο builtin uninstaller ξεκινάει και τελειώνει κανονικά πριν προχωρήσεις σε οτιδήποτε άλλο. Μπορείς να το κάνεις και απο safe mode, αν και αμα είναι να βγει κανονικά, θα βγει απο normal mode εξίσου αποτελεσματικά.
auron10000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 απλα μετα την διαγραφη επειδη δεν ειχα παρατηρησει οτι εμειναν αυτα τα υπολειμματα εβαλα αλλο antivirus και τωρα δεν ξερω δεν θα ηθελα να παω παλι στην διαδικασια βαλε ξαναβγαλε και ξαναβαλε για αυτο ρωταω αν υπαρχει αλλος τροπος
flik Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δες στις υπηρεσίες (start->run->γράψε services.msc) αν υπάρχει καταχώρηση με όνομα που περιέχει avira ή στην περιγραφή τέλος πάντων. Κάνε search για φακέλους με όνομα avira και σβήσε και αυτούς. Δες επίσης αν τρέχει καμια διεργασία, που δε νομίζω βέβαια να έχει μείνει και ενεργή διεργασία αλλά ποτέ δε ξέρεις.
auron10000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ok θα το κανω και θα ενημερωσω σας ευχαριστω για την βοηθεια ολους χρησιμοποιησα το hijack free απο την emsisoft.Υπηρχαν πολλες διεργασιες απο το Avira 5 συνολικα και μπορεσα να κανω unistall μονο της 3 τα αλλα δυο ακομη δεν βγαινουν. Τελικα ενω εδειξε οτι φυγανε ξαναεμφανιστηκαν παλι και οι 5 υπηρεσιες.Δεν μπορω να καταλαβω.Σαν ιος συμπεριφερεται
flik Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Πήγαινε στις υπηρεσίες και βρες τις υπηρεσίες αυτές. Με διπλό κλικ επίλεξε στον τύπο εκκίνησης να είναι απενεργοποιημένο. Πρέπει να σβήσεις και αρχεία/φακέλους όμως. Με manual search.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα