peorambo Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Χαιρετώ την όμορφη παρέα.Θα ήθελα τα φώτα σας.Εχω το 4S και μπορω να πω σαν κινητο ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν και δεν ειμαι κανενας απαιτητικός χρήστης.Το θεμα ειναι οτι ακουσα απο εναν φιλο οτι οταν βγει το iphone 6 με το ios 8 δεν θα το υποστηρίζει το 4S όπως έγινε και με το 3S οταν βγηκε το ios 7.Αληθεύει αυτό ? Αν ειναι αληθεια να το δωσω τωρα σε εναν φιλο που μου το αγοραζει 250€ ( εχει ακομα εγγυηση για αυτο ) αν οχι ας το κρατησω.Τα φώτα σας....
Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ειναι πολυ καλα να το δωσεις τοσο τη στιγμη που new εχει ~291€, Παραπανω θα ηταν κριμα για αυτον να το δωσεις.
leonidas_fs Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δώστο και πάρε ενα 5-5s και είσαι κομπλέ! Απο την στιγμή που βρήκες άνθρωπο να το πάρει μόλις 40€ κάτω απο καινούργιο, δώστο με κλειστά μάτια! 1
disqualified Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 εσύ κάνεις ένα πολύ καλό deal και ο φίλος ένα πολύ κακό αν νιώθετε άνετα και οι δύο με αυτό το δίνεις. Τουλάχιστον είναι το 16άρι έτσι;
peorambo Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 οχι το 8GB αλλα εκεινος μου ειπε την τιμη εγω ειχα σκεφτει για 200€.Το θεμα ειναι ομως ισχύει αυτο με το iOS 8 ??? Δεν θα λειτουργεί στο 4S ?
disqualified Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αυτό δεν μπορεί να σου πει κάποιος αν ισχύει ή όχι παρά μόνο η apple με ανακοίνωση. Για εσένα η συναλλαγή είναι πάρα πολύ καλή για αυτόν από την άλλη σε αυτην την τιμη η χειρότερη αγορα που θα μπορούσε να κάνει
peorambo Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Η αλήθεια ειναι οτι δεν θελω να το δωσω.αλλα αν ισχύει αυτο για το iOS 8 τοτε πρεπει να το δωσω τωρα γιατι οσο περνάει ο καιρός θα χάσει και αλλο την αγοραστικη του αξια
Razor_7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Τι δε θες να το δώσεις ρε πεοράμπο? Με 40Ε παραπάνω παίρνεις καινούργιο που μόνο και μόνο για την καινούργια μπατταρία αρκεί .
kataramenos32 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Η αλήθεια ειναι οτι δεν θελω να το δωσω.αλλα αν ισχύει αυτο για το iOS 8 τοτε πρεπει να το δωσω τωρα γιατι οσο περνάει ο καιρός θα χάσει και αλλο την αγοραστικη του αξια Για μενα καλυτερα δωσε το και πηγαινε σε κανα 5αρι
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Τι δε θες να το δώσεις ρε πεοράμπο? Με 40Ε παραπάνω παίρνεις καινούργιο που μόνο και μόνο για την καινούργια μπατταρία αρκεί . Δεν είχα προσέξει το νικ του ts και σκέφτομαι ''τι του λέει του ανθρώπου!!'' 12
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Το δινεις και παραπανω αν εχει εγγυηση ακομη. Πόσο να το δώσει δηλαδή?!
stelios18120 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ρε φιλε σου δινει 250€ για το 4αρι iphone???παιζει να κανει το χειροτερο deal ever αυτος και εσυ να εισαι πολυ τυχερος που εχεις τετοιο φιλο.δωστο με 100000. Μ αρεσει που το συζητατε κιολας για ενα κινητο με 3,5αρα οθονη μονοπυρινο οταν μπορει με τα ιδια λεφτα να παρει παπαδες!!!εγω προσωπικα εκτος οτι δεν το επερνα ουτε 150€ δεν θα επερνα τετοια εποχη κινητο με τετοια χαρακτηριστικα.απορω πραγματικα πως βρισκονται τετοια ατομα και δινουν τοσα χρηματα για κινητα με τετοια χαρακτηριστικα...τι να πεις...(αν το αγοραζει μονο κ μονο επειδη ειναι iphone για να πουλαει απλα μουρη ειναι τουλαχιστον τραγικο κ γελοιο με τετοια οθονη δεν πας πουθενα..)φιλικα παντα λεγοντας την αποψη μου.. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2014 από stelios18120 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ρε φιλε σου δινει 250€ για το 4αρι iphone???παιζει να κανει το χειροτερο deal ever αυτος και εσυ να εισαι πολυ τυχερος που εχεις τετοιο φιλο.δωστο με 100000. Μ αρεσει που το συζητατε κιολας για ενα κινητο με 3,5αρα οθονη μονοπυρινο οταν μπορει με τα ιδια λεφτα να παρει παπαδες!!!εγω προσωπικα εκτος οτι δεν το επερνα ουτε 150€ δεν θα επερνα τετοια εποχη κινητο με τετοια χαρακτηριστικα.απορω πραγματικα πως βρισκονται τετοια ατομα και δινουν τοσα χρηματα για κινητα με τοια χαρακτηριστικα...τι να πεις...(αν το αγοραζει μονο κ μονο επειδη ειναι iphone για να πουλαει απλα μουρη ειναι τουλαχιστον τραγικο κ γελοιο) 4s, dual core
stelios18120 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) E ενταξει δεν ειδα οτι ειναι το s αλλα και παλι δεν αλλαζει και κατι.εδω τετραπυρινα και πωλουνται 100-120€. Εχουμε φτασει στο σημειο το S3 να πωλειται 140-150€ και μου λετε για τετοιες τιμες σε τετοια κινητα και αναρωτιεται αν πρεπει να το δωσει.... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2014 από stelios18120 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα