Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την όμορφη παρέα.Θα ήθελα τα φώτα σας.Εχω το 4S και μπορω να πω σαν κινητο ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν και δεν ειμαι κανενας απαιτητικός χρήστης.Το θεμα ειναι οτι ακουσα απο εναν φιλο οτι οταν βγει το iphone 6 με το ios 8 δεν θα το υποστηρίζει το 4S όπως έγινε και με το 3S οταν βγηκε το ios 7.Αληθεύει αυτό ? Αν ειναι αληθεια να το δωσω τωρα σε εναν φιλο που μου το αγοραζει 250€ ( εχει ακομα εγγυηση για αυτο ) αν οχι ας το κρατησω.Τα φώτα σας....

Δημοσ.

Δώστο και πάρε ενα 5-5s και είσαι κομπλέ! Απο την στιγμή που βρήκες άνθρωπο να το πάρει μόλις 40€ κάτω απο καινούργιο, δώστο με κλειστά μάτια!

• Like 1
Δημοσ.

οχι το 8GB αλλα εκεινος μου ειπε την τιμη εγω ειχα σκεφτει για 200€.Το θεμα ειναι ομως ισχύει αυτο με το iOS 8 ??? Δεν θα λειτουργεί στο 4S ?

Δημοσ.

Αυτό δεν μπορεί να σου πει κάποιος αν ισχύει ή όχι παρά μόνο η apple με ανακοίνωση. Για εσένα η συναλλαγή είναι πάρα πολύ καλή για αυτόν από την άλλη σε αυτην την τιμη η χειρότερη αγορα που θα μπορούσε να κάνει

Δημοσ.

Η αλήθεια ειναι οτι δεν θελω να το δωσω.αλλα αν ισχύει αυτο για το iOS 8 τοτε πρεπει να το δωσω τωρα γιατι οσο περνάει ο καιρός θα χάσει και αλλο την αγοραστικη του αξια

Δημοσ.

Τι δε θες να το δώσεις ρε πεοράμπο? Με 40Ε παραπάνω παίρνεις καινούργιο που μόνο και μόνο για την καινούργια μπατταρία αρκεί .

Δημοσ.

Η αλήθεια ειναι οτι δεν θελω να το δωσω.αλλα αν ισχύει αυτο για το iOS 8 τοτε πρεπει να το δωσω τωρα γιατι οσο περνάει ο καιρός θα χάσει και αλλο την αγοραστικη του αξια

Για μενα καλυτερα δωσε το και πηγαινε σε κανα 5αρι

Δημοσ.

Τι δε θες να το δώσεις ρε πεοράμπο? Με 40Ε παραπάνω παίρνεις καινούργιο που μόνο και μόνο για την καινούργια μπατταρία αρκεί .

Δεν είχα προσέξει το νικ του ts  και σκέφτομαι ''τι του λέει του ανθρώπου!!''    :lol:

• Like 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε φιλε σου δινει 250€ για το 4αρι iphone???παιζει να κανει το χειροτερο deal ever αυτος και εσυ να εισαι πολυ τυχερος που εχεις τετοιο φιλο.δωστο με 100000. Μ αρεσει που το συζητατε κιολας για ενα κινητο με 3,5αρα οθονη μονοπυρινο οταν μπορει με τα ιδια λεφτα να παρει παπαδες!!!εγω προσωπικα εκτος οτι δεν το επερνα ουτε 150€ δεν θα επερνα τετοια εποχη κινητο με τετοια χαρακτηριστικα.απορω πραγματικα πως βρισκονται τετοια ατομα και δινουν τοσα χρηματα για κινητα με τετοια χαρακτηριστικα...τι να πεις...(αν το αγοραζει μονο κ μονο επειδη ειναι iphone για να πουλαει απλα μουρη ειναι τουλαχιστον τραγικο κ γελοιο με τετοια οθονη δεν πας πουθενα..)φιλικα παντα λεγοντας την αποψη μου..

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε φιλε σου δινει 250€ για το 4αρι iphone???παιζει να κανει το χειροτερο deal ever αυτος και εσυ να εισαι πολυ τυχερος που εχεις τετοιο φιλο.δωστο με 100000. Μ αρεσει που το συζητατε κιολας για ενα κινητο με 3,5αρα οθονη μονοπυρινο οταν μπορει με τα ιδια λεφτα να παρει παπαδες!!!εγω προσωπικα εκτος οτι δεν το επερνα ουτε 150€ δεν θα επερνα τετοια εποχη κινητο με τετοια χαρακτηριστικα.απορω πραγματικα πως βρισκονται τετοια ατομα και δινουν τοσα χρηματα για κινητα με τοια χαρακτηριστικα...τι να πεις...(αν το αγοραζει μονο κ μονο επειδη ειναι iphone για να πουλαει απλα μουρη ειναι τουλαχιστον τραγικο κ γελοιο)

4s, dual core

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

E ενταξει δεν ειδα οτι ειναι το s αλλα και παλι δεν αλλαζει και κατι.εδω τετραπυρινα και πωλουνται 100-120€. Εχουμε φτασει στο σημειο το S3 να πωλειται 140-150€ και μου λετε για τετοιες τιμες σε τετοια κινητα και αναρωτιεται αν πρεπει να το δωσει....

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...