Rage20 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 <p>Καλοδούλευτο φίλε! Μιας και το τσίμπησες, εντυπώσεις κυρίως από το fan, σε μεγάλο load βογκάει καθόλου; <br><br> @Rage20 : Ξαναδοκίμασε, πρόσεξε καλά τις συνδέσεις σου και δοκίμασε και καμιά άλλη πρίζα στο σπίτι.<br> Αλλιώς πάρε το e-shop και απαίτησε να έρθει τεχνικός σπίτι σου, να δει το πρόβλημα, η βγάλε κανένα βίντεο να το δουν.<br> Αλλιώς XFX, και πες τους ότι το στειλες στο e-shop και στο γύρισε πίσω.</p> Ειχα ενα νο ναμε τροφοδοτικό λιγότερα watt.με την ίδια συνδεσμολογία έβαλα και το καινούργιο και δεν δούλεψε
selianx Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ειχα ενα νο ναμε τροφοδοτικό λιγότερα watt.με την ίδια συνδεσμολογία έβαλα και το καινούργιο και δεν δούλεψε αν είσαι σίγουρος ότι η συνδεσμολογία είναι σωστή (δε πιστεύω να έβαλες το 8πινο Pci-e στο EPS), πήγαινε σ'ένα e-shop point και απαίτησε DOA.
Rage20 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Το θέμα είναι ότι το Πήγα και ο υπεύθυνος μου είπε πως αυτά τα πράματα δεν φτιαχνουν και οτι πάει κατευθείαν για αντικατάσταση...μετα μου στέλνουν μήνυμα ότι πέρασε ολα τα τεστ και δεν υπάρχει πρόβλημα!
selianx Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Βγάλε φωτογραφίες το σύστημα στις συνδέσεις ότι είναι σωστά, τράβα και ένα βίντεο να δείχνει ότι δεν ανοίγει (να φαίνεται ότι είναι κατευθείαν συνδεδεμένο στη πρίζα, το κουμπί ΟΝ/OFF του PSU στο ON) και ξαναπήγαινε. Δε γίνετε να το αφήσεις έτσι όπως και να έχει. Η παραγγελία ήταν παράδοση στο σπίτι ή παραλαβή από e-shop point;
Xristaras12 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 αν ψαξεις στο φορουμ,δυστυχως δεν εχω λινκ,υπηρξε ατομο με το ιδιο προβλημα και το xfx δεν ανοιγε στο συστημα του ενω σε αλλο επαιζε κανονικα. Δεν θυμαμαι και την εκβαση του ολου θεματος δυστυχως
Rage20 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 <p>Βγάλε φωτογραφίες το σύστημα στις συνδέσεις ότι είναι σωστά, τράβα και ένα βίντεο να δείχνει ότι δεν ανοίγει (να φαίνεται ότι είναι κατευθείαν συνδεδεμένο στη πρίζα, το κουμπί ΟΝ/OFF του PSU στο ON) και ξαναπήγαινε. Δε γίνετε να το αφήσεις έτσι όπως και να έχει. Η παραγγελία ήταν παράδοση στο σπίτι ή παραλαβή από e-shop point;</p> Παραλαβή στο σπίτι. Είχε γίνει λάθος και μου έδωσε μια gtx 660.βλακεία έκανα πού δεν την πήρα :-P
Rage20 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Καλοδούλευτο φίλε! Μιας και το τσίμπησες, εντυπώσεις κυρίως από το fan, σε μεγάλο load βογκάει καθόλου; @Rage20 : Ξαναδοκίμασε, πρόσεξε καλά τις συνδέσεις σου και δοκίμασε και καμιά άλλη πρίζα στο σπίτι. Αλλιώς πάρε το e-shop και απαίτησε να έρθει τεχνικός σπίτι σου, να δει το πρόβλημα, η βγάλε κανένα βίντεο να το δουν. Αλλιώς XFX, και πες τους ότι το στειλες στο e-shop και στο γύρισε πίσω. problem solved!(αν και με περιεργο τροπο ) ηρθε σημερα το τροφοδοτικο απο το e-shop το τροφοδοτικο και κλασσικα δεν δουλευε.Ετσι οπως ηταν ο φιλος μου νευριασμενος του ριχνει μια και ξαφνικα πηρε μπρος!!!
selianx Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Άλλος Μέσσι κι'αυτός.. μη τα ποστάρετε αυτά γιατί βλέπω σε λίγο καιρό με κάθε πρόβλημα να "γουβώνουμε" κουτιά
hlt Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Τα ανεμιστήρα των xfx είναι σφυρηλατημένα από νεάντερταλ
zefiroth Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 problem solved!(αν και με περιεργο τροπο ) ηρθε σημερα το τροφοδοτικο απο το e-shop το τροφοδοτικο και κλασσικα δεν δουλευε.Ετσι οπως ηταν ο φιλος μου νευριασμενος του ριχνει μια και ξαφνικα πηρε μπρος!!! Και στην επομενη κλωτσια θα σταματησει παλι να δουλευει και θα ανοιγεις καινουριο thread ... Μην επαναπαυεσαι οτι ολα ειναι οκ.Κατα πασα πιθανοτητα το 20+4 πιν που τροφοδοτει την μητρικη με ρευμα δεν εχει κουμπωσει 100%.Κλεισε το τροφοδοτικο ,αποφορτισου,ανοιξε το pc και βεβαιωσου οτι το 20+4 πιν εχει κουμπωσει καλα.
Rage20 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Και στην επομενη κλωτσια θα σταματησει παλι να δουλευει και θα ανοιγεις καινουριο thread ... Μην επαναπαυεσαι οτι ολα ειναι οκ.Κατα πασα πιθανοτητα το 20+4 πιν που τροφοδοτει την μητρικη με ρευμα δεν εχει κουμπωσει 100%.Κλεισε το τροφοδοτικο ,αποφορτισου,ανοιξε το pc και βεβαιωσου οτι το 20+4 πιν εχει κουμπωσει καλα. τωρα οτι και να κανω δουλευει κανονικα...τι να πω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα