RoS23 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Καλησπέρα στο φόρουμ (τι καλησπέρα τέτοια ωρα ) Θα ήθελα να ρωτησω αμα το xfx pro core edition 550w θα κανει με το PC της υπογραφής και θα αφήσει χώρο για μελλοντικά upgrade ή/και overclocking. Σκέφτομαι να το παραγγειλω για να αντικαταστησω αυτό που έχω.(Είχα κανει παρόμοιο θέμα αλλά τελικά δεν θα μπορέσω να πάρω αυτό που θα έπαιρνα τελικά λόγω μείωσης του διαθέσιμου μπάτζετ) 1
Foxoulhs Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Καλησπέρα στο φόρουμ (τι καλησπέρα τέτοια ωρα ) Θα ήθελα να ρωτησω αμα το xfx pro core edition 550w θα κανει με το PC της υπογραφής και θα αφήσει χώρο για μελλοντικά upgrade ή/και overclocking. Σκέφτομαι να το παραγγειλω για να αντικαταστησω αυτό που έχω.(Είχα κανει παρόμοιο θέμα αλλά τελικά δεν θα μπορέσω να πάρω αυτό που θα έπαιρνα τελικά λόγω μείωσης του διαθέσιμου μπάτζετ) σε κραταει μια χαρα..το θεμα ειναι το upgrades θες να κανεις..την καρτα σου την σεικωνει παντως..
selianx Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ναι, όχι όμως όταν λες upgrade να εννοείς να πετάξεις άλλη μια GTX770 μέσα αλλά κάτι σε πχ. 770->780ti, ή αλλαγή επεξεργαστή (οι AMD καταναλώνουν περισσότερο οπότε αν το βλέπεις να πηγαίνεις προς τα εκεί, ψάξε το).Χώρο για OC θα έχεις, δε νομίζω όμως να έχεις ώστε να κλοκάρεις και GPU και CPU.Αν θες να κλοκάρεις GPU κ CPU στη θέση σου θα έπαιρνα ένα 650, δε θα ήθελα να φτάνω στο μάξιμουμ το τροφοδοτικό, θα ήθελα να του αφήνω και λίγο "χώρο". 1
Foxoulhs Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ναι, όχι όμως όταν λες upgrade να εννοείς να πετάξεις άλλη μια GTX770 μέσα αλλά κάτι σε πχ. 770->780ti, ή αλλαγή επεξεργαστή (οι AMD καταναλώνουν περισσότερο οπότε αν το βλέπεις να πηγαίνεις προς τα εκεί, ψάξε το). Χώρο για OC θα έχεις, δε νομίζω όμως να έχεις ώστε να κλοκάρεις και GPU και CPU. Αν θες να κλοκάρεις GPU κ CPU στη θέση σου θα έπαιρνα ένα 650, δε θα ήθελα να φτάνω στο μάξιμουμ το τροφοδοτικό, θα ήθελα να του αφήνω και λίγο "χώρο". συμφωνωω
Millennium Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μια χαρά σου κάνει και μπορεί να τροφοδοτήσει και πολλά παραπάνω.
RoS23 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Overclock έχω ήδη και στα 2. Δεν θα αντέχει τουλάχιστον ενα πχ 4.5ghz και το overclock που έχω τώρα στην 770?
cabdik Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 overclock αντεχει..! σε διπλες καρτες δεν θα αντεξει...!!!! αν δεν εχεις υποψη σου να κανεις SLI, τοτε ειναι αρκετο..!! αλλιως υπαρχουν και αυτα http://www.skroutz.gr/s/410171/Thermaltake-Berlin-630W.html http://www.skroutz.gr/s/3048827/Thermaltake-Smart-SE-730W.html http://www.skroutz.gr/s/2591540/Corsair-Builder-Series-CX600-80Plus-Bronze.html ΜΗΝ λυπηθεις 10€ σε τροφοδοτικο..!! δεν αλλαζεις καθε μερα...!!! 2
RoS23 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ναι για SLI ή crossfire αμα παω σε amd δεν προκειται να κανω,προτιμω τις single-gpu. πχ ομως μια 780ti την αντεχει? Λογικα η νεα σειρα maxwell θα εχει και λιγοτερο power-consumption οποτε μπορω να παω και σε αυτην.
selianx Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Την αντέχει, και πάλι θα έχεις χώρο για OC απλά πιστεύω ότι θα φτάνει στα όρια.
RoS23 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Να'στε καλα ολοι,ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Μολις το παρελαβα κιολας (τα κομικ να αχνοφαινονται ) 2
Rage20 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Εγώ μάγκες το πήρα το τροφοδοτικό και το έβαλα εδινε ρεύμα και δεν ποσταρε η οθόνη μετά μόλις το κλείνω και το ξαναάνοιξα δεν άναβε καθόλου το έστειλα πίσω στο eshop και λένε ότι δεν βρήκαν πρόβλημα...να το στείλω στην xfx?
Foxoulhs Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Εγώ μάγκες το πήρα το τροφοδοτικό και το έβαλα εδινε ρεύμα και δεν ποσταρε η οθόνη μετά μόλις το κλείνω και το ξαναάνοιξα δεν άναβε καθόλου το έστειλα πίσω στο eshop και λένε ότι δεν βρήκαν πρόβλημα...να το στείλω στην xfx? καταρχας ποιο ειναι το συστημα σου??
selianx Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Καλοδούλευτο φίλε! Μιας και το τσίμπησες, εντυπώσεις κυρίως από το fan, σε μεγάλο load βογκάει καθόλου; @Rage20 : Ξαναδοκίμασε, πρόσεξε καλά τις συνδέσεις σου και δοκίμασε και καμιά άλλη πρίζα στο σπίτι.Αλλιώς πάρε το e-shop και απαίτησε να έρθει τεχνικός σπίτι σου, να δει το πρόβλημα, η βγάλε κανένα βίντεο να το δουν.Αλλιώς XFX, και πες τους ότι το στειλες στο e-shop και στο γύρισε πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα