Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά ,

Έχω Link.png Site: αυτή την κάρτα γραφικών. Στην αρχή όταν την πρωτοπήρα

όλα ήταν μια χαρά..τώρα μετά από κανένα χρόνο άρχισε το Flickering και όσο περνούσε ο καιρός χειροτέρευε .. μέχρι σήμερα που το πισι ανοίγει με το ζόρι .. όταν ανοίγω μία απαιτητική εφαρμογή σίγουρα θα κλείσει αλλά υπάρχει περίπτωση να κλείσει και από μόνο του χωρίς λόγο .. (Άλλαξα τροφοδοτικό αλλά τίποτα) .. Αν έχει κανένας ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ας μου απαντήσει .. Να αναφέρω πως όλα είναι καινούργια στο πισι .. το πολύ να είναι 1ος χρόνου αν χρειάζεσται περισσότερες λεπτομέρειες πείτε μου !

Ευχαριστώ,

εκ των προτέρων

Δημοσ.

Δες λίγο θερμοκρασίες με το hwmonitor και δοκίμασε αλλη κάρτα αν εχεις για αρχή για να δούμε αν ειναι απο την κάρτα

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες είναι κανονικές .. όταν ανοίγει 41 και όταν πάω να κάνω μπέντσμαρκ ανεβαίνει σταδιακά αλλά δεν κλείνει για αυτό .. την έβαλα σε άλλο υπολογιστή και δεν μπαίνει καν στα windows κάνει επανεκκίνηση .. Στον υπολογιστή που είχε την ΆΤΙ έβαλα μια NVIDIA 9600GT και άνοιγε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα ..

Δημοσ.

Μάλιστα τοτε πιθανόν να εχει πρόβλημα η κάρτα αφου την έβαλες και σε αλλο pc και κανει restart και απο την στιγμή που με την 9600 δεν εχεις θέματα , φαντάζομαι εχει εγγύηση η κάρτα οποτε μπορεις να την στείλεις για έλεγχο

Δημοσ.

Την πήρα από το TECH4GURU αλλά δεν μπορώ να μπω στο σάιτ μήπως ξέρεις εάν  έκλεισε ? Έστειλα μήνυμα και στην Sapphire έστειλα το Serial αλλά μου είπαν ότι έληξε η εγγύηση ενώ έχω 1-1,5 μήνα ακόμα ..

Δημοσ.

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο κατάστημ αν η Sapphire ομως σου ειπε οτι δεν εχεις εγγύηση πια τοτε δεν νομίζω οτι και το κατάστημα ( αν λειτουργεί ακομα ) μπορει να σε καλύψει

Δημοσ.

Την έβαλα σε ένα άλλο υπολογιστή ενός φίλου και δούλευε άψογα και σε παιχνίδι και στο FurMark .. τώρα τι να πώ μήπως φταίει η μητρική μου η το τροφοδοτικό ? Έχω ένα Arctic Power PSU 600W και μια ASROCK 970 EXTREME3

Δημοσ.

μητρικη οχι,το τροφοδοτικο μπορει

ποσα Α λεει οτι βγαζει στα +12;

ενδεχεται να στεγνωνει απο ρευμα η καρτα αλλα και παλι θα ειχες μειωμενη αποδοση η θα εκλεινε ο υπολογιστης, δε νομιζω να artifacταρε η καρτα.

Δημοσ.

Τώρα τελευταία σαν να είχε σταματήσει το Flickering, όταν άνοιγα το Furmark η παιχνίδι έκανε επανεκκίνηση αλλά τώρα πάλι όλα καλά δεν ξέρω τι να πω .. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...