Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδες σημερα παρελαβα τν R9 280x toxic και μου εκανε κατι σαν artifacts τν στρεσαρα δλδ 15 -20λεπτα unigine benchamark καπου στα 20 λεπτα Metro αλλα στο Assassins σα να τραβιεται  το  γραφικο και μετα σαν texure στν επιφανια εκανα ενα RR και ολα οκ αλλα μονη μ@λ@κι@ που μοu κανει ειναι στο assassins.....T παιζει?

Αα εβαλα και το furmark και ολα οκ

και πριν λίγο άλλαξα με το διακόπτη switch bios και όλα okay εκτός από ένα μικρό σαν σημάδι το οποίο φαινόταν μόνο στον δρόμο και στον ουρανό ούτε καν που φαινότανε.

Επεξ/σία από Villio1991
  • Like 1
Δημοσ.

Κανε uninstall τους drivers απο το control panel μετα καθάρισμα τα υπολείμματα με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και πέρνα τους νεώτερους απο το site της amd.

Υ.Γ : Γενικά πάντως τώρα τελευταία ολο θεματάκια διαβάζω με τις amd

Δημοσ.

Κανε uninstall τους drivers απο το control panel μετα καθάρισμα τα υπολείμματα με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και πέρνα τους νεώτερους απο το site της amd.

Υ.Γ : Γενικά πάντως τώρα τελευταία ολο θεματάκια διαβάζω με τις amd

Τα θεματάκια αυτά, τις περισσότερες φορές, είναι από πρώην χρήστες nvidia που δεν ξέρουν να βγάλουν τους drivers ή χρήστες με παλιά και αδύναμα τροφοδοτικά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

oπα εγω ειχα ανεκαθεν AMD GPU απο τν 6850 toxic 7870χτ και τωρα r9 280x ....

Λοιπον μετα απο  Display Driver Uninstaller  και περασμα τον beta ετρεχα το assassin για κανα 2ωρο και τπτ ελπιζω να εφτιαξε......

αλλα με το DDU εκανα clean και τς intel τους drivers(ελπιζω να ηταν αυτο)

Επεξ/σία από Villio1991
Δημοσ.

αυτο αν μου στηλουν ARM μν βγει ακυρη....

να τα probs ενα παραδειγμα αλλα εβαλα το metro και τπτ δν εγινε....περιεργα πραγματα 

post-268710-0-25781300-1398363000_thumb.png

post-268710-0-50930300-1398363003_thumb.png

Δημοσ.

να τα probs ενα παραδειγμα αλλα εβαλα το metro και τπτ δν εγινε....περιεργα πραγματα 

Δεν παίζει κάτι τέτοιο και 10 κάρτες να αλλάξεις η εγγύηση θα ισχύει .

Δημοσ.

Δεν παίζει κάτι τέτοιο και 10 κάρτες να αλλάξεις η εγγύηση θα ισχύει .
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την άμεση απάντηση και απόκριση αύριο τν στέλνω....πχ τώρα κανένα πρόβλημα αρτο κάνει στο άκυρο τελείως
Δημοσ.

Με τις toxic ακούγονται πολλά θεματάκια με artifacts..καλά κάνεις που την στέλνεις πίσω...λογικά είναι ελαττωματικό κομμάτι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...