gamanos Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Φίλιπ Σέυμουρ Χόφμαν Όχι ακριβώς ο αγαπημένος μου/καλύτερος αλλά απλά επειδή αξίζει να αναφερθεί στο παρόν νήμα.
pap1980 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Οκ υποθέτουμε ότι ο αγαπημένος μου ηθοποιός είναι ο al pacino. Βγαίνει η νέα του ταινία και σκέφτομαι "τι μαλακία να γύρισε πάλι" όπως σκέφτονται όλοι που νιώθουν λίγο το σινεμά. Η ηλικία στην ηθοποιία δεν έχει την ίδια επιρροή που έχει και στο ποδόσφαιρο για να δεχτώ ως προβλημα τα "γεράματα". Εδώ ο Σταλόνε που είναι action ηθοποιός έγινε 65 και οι ταινίες του διατηρούν την ποιότητα τους για το είδος, ίσα ίσα το escape plan ήταν και γαμάτο. Kαι τι φταιει ο ηθοποιος αν παιζει σε μουφες ταινιες? Διαβασα σωστα αυτο που εγραψες? Οι ταινιες του Σταλονε ειναι ποιοτικες?... Και του Σβαρτζενεγκερ?
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δυστυχως οπως ειπε και ο Alex ειναι πολυ δυσκολο να ξεχωρισω πλεον "καλυτερο" και "χειροτερο". Ακομα και οι "καλυτεροι" εχουν ξεπεσει και οι "χειροτεροι" εχουν καποιες ταινιες που δειχνουν πραγματικο ταλεντο και οτι ταιριαζουν γαντι στο ρολο που τους ορισαν. Υπαρχουν βεβαια ηθοποιοι που θα δω σχεδον το οτιδηποτε απο αυτους εκτος και αν το θεμα που πιανει η ταινια μου ειναι εντελως αδιαφορο ή δεν μου αρεσει καθολου. Τετοιοι ηθοποιοι λοιπον ειναι: Daniel Day Lewis, Paul Giammati, Philip Seymour Hoffman, Udo Kier, Elizabeth Banks, Mads Mikkelsen, Gary Oldman, Kate Blancett και εχω και αλλους φυσικα.
Johnyman Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Εγώ θα σταθώ σε κάποιους που έκαναν ένα όνομα κυρίως από σειρές.Σε μεγάλο βαθμό αντικατροπτίζουν και τους αγαπημένους μου τηλεοπτικούς χαρακτήρες,αν και θεωρώ πως ήταν και ιδιαίτερα καλοί στους ρόλους τους. Hugh Laurie Bryan Cranston,Aaron Paul,Giancarlo Esposito,Jonathan Banks,Bob Odenkirk Michael C. Hall David Duchovny Damian Lewis(αν και δεν μου άρεσουν ιδιαίτερα οι χαρακτήρες που έχει ερμηνεύσει) Michelle Dockery Peter Krause Ian McShane(έχει κάνει πολλά,εγώ μόνο στο deadwood τον έχω δει) Claire Danes Rachel Griffiths Frances Conroy από κωμικούς ρόλους θα έβαζα το cast του Arrested Development,ειδικά Will Arnett,Tony Hale,David Cross,Michael Cera Εντάξει τους κρίνω κυρίως από εναν ρόλο και καλό,αλλά γενικά οι συγκεκριμμένοι αν μάθω πως πρόκειται να κάνουν κάτι θα ενδιαφερθώ παραπάνω. Αν έπρεπε να πω έναν όμως θα έλεγα Daniel Day-Lewis
Johnyman Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Το περίμενα Τον έχω δει μόνο στο AD και στο scott pilgrim αν και γενικά έχω ψιλοκαταλάβει πως τον ίδιο ρόλο παίζει πάνω κάτω.Στο AD τον είδα πρώτη φορά και μπορώ να πω πως με έπεισε για τον χαρακτήρα του πιο πολύ από άλλους και μόνο γι'αυτόν τον ρόλο του τον βάζω.Επίσης την 4η σεζόν δεν την έχω δει ακόμα,οπότε ό,τι μου άρεσε από αυτόν ήταν όταν ήταν 15-17 χρονών.
gavros10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Συμφωνω για το cera. Ειναι απιστευτος στις κωμωδιες και μεχρι τωρα βγαζει πολυ πετυχημενα το υφος του awkard τυπου. Οταν μεγαλωσει να δουμε τι θα κανει...
*nenya* Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Στο Juno σας άρεσε; (Στο Pilgrim το παραδέχομαι, καλός ήταν. Σίγουρα βοήθαγαν πάρα πολύ οι ατάκες αλλά και το καστ που ήταν μαζί του.)
gavros10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Στο Juno σας άρεσε; (Στο Pilgrim το παραδέχομαι, καλός ήταν. Σίγουρα βοήθαγαν πάρα πολύ οι ατάκες αλλά και το καστ που ήταν μαζί του.) Μολις ειδα το nick and norah's infinite playlist και αυτο που θα πω ισχυει για τις περισσοτερες ταινιες του. Δεν κανει ΤΗΝ ερμηνεια αλλα εχει ενα ιδιαιτερο χιουμορ το οποιο σε συνδυασμο με την εμφανιση του βγαζει γελιο. Στο pilgrim ο ρολος απαιτουσε δυνατη ερμηνεια και τα καταφερε. 1
lefter Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Αν επρεπε να πω εναν θα ελεγα τον Harrison Ford. Αν επρεπε να πω μια θα ελεγα την Jodie Foster.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα