Sog96Ch Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Σε αυτό το topic να αναφερθούμε στον καλύτερο ηθοποιό (άνδρα) με βάση σαν σύνολο στις ταινίες που έχει παίξει όπως και πιθανή άνοδο στην ποιότητα του. Θα ήθελα να πούμε μόνο ένα αλλά να μπορούμε να υποστηρίξουμε γιατί απορριψαμε κάποιον άλλο. Η προσωπική μου επιλογή είναι ο C.Bale γιατί θεωρώ πως είναι σταθερά καλός σε όλες τις ταινίες
theobabis Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Έναν μόνο δε μπορώ, τι θα έλεγες λοιπόν για πέντε, από ξεχωριστή χώρα ο καθένας; Ηθοποιοί που λατρεύω να βλέπω, ασχέτως αν με ικανοποιεί η ταινία. Nikolai Batalov John Goodman Takeshi Sakamoto Franco Citti (πολύ κρίμα που δεν συνεργάστηκε με τον Luchino) Fritz Rasp (ο ορισμός μου του χαμαιλέοντα)
Rabican Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ενας απο τους αγαπημενους ηθοποιους ειναι ενας τον οποιο κοροιδευα στην πρωτη ταινια του που ειδα. Di Caprio και τον κοροιδευα για τον Τιτανικο (περισσοτερο γιατι ειχαν παθει κολουμπρα ολα τα κοριτσακια μαζι του και μου την εδινε αυτη η φαση). εκτοτε, σχεδον σε οτι ταινια του εχω δει, τον θεωρω εξαιρετικο. απο το shutter island, μεχρι το inception και το departed η το blood diamond. 1
leonidas_fs Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μ'αρέσουν οι: 1) Will Smith 2) Di Caprio 3) Edward Norton 4) Ben Stiller 5) Sean Penn 6) Johnny Depp 7) Adam Sandler 8) Samuel Jackson Τυχαία σειρά!
revolver1990 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αγαπημένος ηθοποιός είναι ο Jared Leto Καλύτερος ηθοποιός είναι δύσκολο.Ben Kingsley, Sean Penn 1
mathsrule Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Σοβαρά τώρα; Κανείς δεν τον έβαλε; Sean Connery 1
*nenya* Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αδύνατον να διαλέξω μόνο έναν: 1) Jack Black 2) Daniel Brühl 3) Hugh Laurie 4) Jared Leto 5) Robert De Niro 6) Ian McKellen
tool1983 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 - Jeremy Irons -Kevin Spacey -Jack Nicholson -Bill Μurray -Δημητρης Χορν
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Από κλασικές αξίες Robert de Niro & Al Pacino. Από τους νέους Tom Hardy & Michael Fassbender.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα