Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στην κοινότητα μας , την πολύ ωραία.

είχα αγοράσει από cdkeyhouse (στις 6/7/2011) κλειδί για το max payne 3. μου είχαν στείλει σε φωτογραφία το κλειδί και ένα link για να κατεβάσω το παιχνίδι. το link που δοκίμασα πρόσφατα δεν δουλεύει και σε ερώτηση μου στο cdkeyhouse μου απάντησαν ότι πια δεν δίνουν link για το παιχνίδι. 

φυσικά τους έκραξα και δεν ξαναπάντησαν.

αν το διαγράψω από τον ssd λόγω χωρητικότητας , φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να το εγκαταστήσω ξανά το max payne 3 .

έστειλα και στο support rockstar games αλλά 2 μέρες τώρα δεν έχουν απαντήσει . τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

στο steam , origin , uplay τα έχεις βιβλιοθήκη περασμένα στον λογ/σμό σου και όλα καλά .

ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δημοσ.

ίσως από κανά τόρρεντ και το ενεργοποιείς κανονικά, χωρίς να περάσεις crack κλπ. Δεν νομίζω ότι δεν θα βρεις κάποιο τρόπο.

Η rockstar χρησιμοποιεί το social club. δεν υπάρχει τρόπος να περάσεις το κλειδί εκεί και να το κατεβάσεις νόμιμα;

Δημοσ.

ίσως να το νοικιάσεις από κανένα video club και να περάσεις το κλειδί που έχεις;

μπορεί αλλά δεν είναι λύση αυτή ...θέλω να το έχω μόνιμα διαθέσιμο.

ίσως από κανά τόρρεντ και το ενεργοποιείς κανονικά, χωρίς να περάσεις crack κλπ. Δεν νομίζω ότι δεν θα βρεις κάποιο τρόπο.

Η rockstar χρησιμοποιεί το social club. δεν υπάρχει τρόπος να περάσεις το κλειδί εκεί και να το κατεβάσεις νόμιμα;

το έψαξα από  social club ,τζίφος . μόνο torrent αλλά το παιχνίδι το βλέπω στον λογ/σμό μου στο social club  και πιστεύω δεν θα δεχτεί το κλειδί. πρέπει να υπάρχει τρόπος απο rockstar.

αδύνατο να μην υπάρχει νόμιμη λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...