Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιο κινητο αξιζει εως διακοσια ευρω.. ειμαι μεταξυ s4mini και Htc 8x?? Η λετε να προτιμησω κατι τετραπυρηνο?? lg optimus g e975???

Δημοσ.

απλα την lg δεν την εχω σε μεγαλη εκτιμηση σαν εταιριακαι συν οτι ψαχνω κινητο με πολυ μικρο δεικτη σαρ

Δημοσ.

εχεις λάθος για την lg, αν και καταλαβαίνω οτι μπορει παλιότερα να σου χε βρει καποιο μοντελο της σκάρτο και να σου χει μεινει...Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι πλέον βγάζει κινητάρες (βλέπε g2, που για μένα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί μαζί με το note3) και γενικα έχει ανέβει παρα παρα πολυ...αν φτιαξει λιγο το θεμα με τις αναβαθμισεις και την υποστηριξη,τοτε θα μαστε τελεια...

Τωρα για το θεμα του sar, εχεις δικιο απολυτο γιατι ειναι κατι πολυ σημαντικο,το οποιο δυστυχως πολλες φορες δεν το κοιταμε....η πρωταθλητρια του χαμηλου sar ειναι σιγουρα η σαμυ,λογικα θα το εχεις δει και εσυ....Σου προτεινα πριν και και το s4μινι, εγω το είχα και με εβγαλε ασπροπροσωπο...δεν μου κολλησε καθολου,πηγαινε σφαιρα στο browsing,καλη 8αρα cameroula, γενικα ολα πολυ καλα, εκτος απο την μπαταριουλα που ειχα λιγο θεμα,ηθελε σιγουρα καθε βραδυ φορτισμα (με δυνατη χρηση ομως)

• Like 1
Δημοσ.

καλύτερα να πας σε τετραπύρηνο στο sony xperia z που έχει πέσει τραγικά η τιμή του και δίνεις κάτι παραπάνω αλλά έχεις τετραπύρηνο smartphone

Δημοσ.

επειδη εγω καταληγω μαλλον στο s4 mini και λογω εμφανισης και λογω μεγεθους.. θελω να μου πειτε τα μειωνεκτηματα του.. εμενα με προβληματιζει λιγο το οτι ειναι διπυρηνο..φοβαμαι μην σε ενα χρονο ολες οι εφαρμογες γραφονατι για παραπανω πυρηνες και μου λαγκαρει

Δημοσ.

επειδη εγω καταληγω μαλλον στο s4 mini και λογω εμφανισης και λογω μεγεθους.. θελω να μου πειτε τα μειωνεκτηματα του.. εμενα με προβληματιζει λιγο το οτι ειναι διπυρηνο..φοβαμαι μην σε ενα χρονο ολες οι εφαρμογες γραφονατι για παραπανω πυρηνες και μου λαγκαρει

κοιτα θα σου απαντησω για χρηση που εκανα σε 4 μηνες...

το κινητο ειναι πολυ γρηγορο, δεν μου κολλησε καθολου....χαρακτηριστικα σου λεω πως σε μια μικροσυγκρισουλα που ειχαμε κανει με ενα φιλο μου που εχει το s3(τετραπυρηνο κτλ), το μινι πηγαινε λιγο πιο γρηγορα στο browsing και στο scrolling κτλ....οπώτε σε πρωτη φαση δεν χρειαζεται να σε προβληματιζει καθολου το θεμα διπυρηνο.....

Τωρα για μετα απο ενα χρονο που λες, κανεις δεν ξερει τι γινεται, ομως γνωμη μου ειναι πως ειναι καπως νωρις ακομα οι εφαρμογες να γραφονται μονο για τετραπυρηνα κινητα....δεν νομιζω να γινει μια τετοια κινηση γιατι θα κρεμαστει πολυς κοσμος με διπυρηνα κτλ, και η google-android-developers παιχνιδιων δεν εχουν δειξει καποια ταση να φτιαχνουν εφαρμογες και μετα απο λιγο καιρο να μην υποστηριζονται απο λιγο πιο παλια συσκευη!τωρα τι να σου πω, πολλα γινονται, τη γνωμη μου σου παραθετω...

Αρνητικα: εγώ το μονο αρνητικο που ειχα το διαστημα που ειχα το κινητο ηταν η μπαταρια που στο ανεφερα πιο πανω...καθε βραδυ το φορτιζα (ειχα βεβαια ανοιχτο ειτε το wi-fi,ειτε το 4g ολη την ημερα, και εκανα μια σχετικη δυνατη χρηση)

Εγω ο μονος λογος που το αλλαξα ηταν οτι πηγα στο s4, μονο και μονο επειδη ηθελα να παω σε 5'' οθόνη.....εννοειται οτι η οθονη του μινι ηταν τελεια, απλα θελησα να ανεβω λιγο σε ιντσες....αυτα...ελπιζω να σε καλυψα!!!

• Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστω φιλε μου.. επειδη προερχομαι απο ενα xpria x10 mini pro με 1.61sar και μαλιστα το ειχα τρια χρονια θα προτιμησω το s4mini και λογω σαρ και λογω πιστευω ιδανικου μεγεθους οθονης για μενα καθως ερχομαι απο 2.55 ιντσες

• Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστω φιλε μου.. επειδη προερχομαι απο ενα xpria x10 mini pro με 1.61sar και μαλιστα το ειχα τρια χρονια θα προτιμησω το s4mini και λογω σαρ και λογω πιστευω ιδανικου μεγεθους οθονης για μενα καθως ερχομαι απο 2.55 ιντσες

καλη αγορα φιλε μου!!! ελπιζω να μεινεις ευχαριστημενος!!! :)

Δημοσ.

καλύτερα να πας σε τετραπύρηνο στο sony xperia z που έχει πέσει τραγικά η τιμή του και δίνεις κάτι παραπάνω αλλά έχεις τετραπύρηνο smartphone

Και το optimus G 4 πυρηνες εχει.

Αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο. Το θεμα ειναι οτι λειτουργει πολυ γρηγορα και ομαλα.

(Για το Ζ δεν εχω αποψη, ειναι ομως αρκετα ακριβοτερο ).

Δημοσ.

το s4 mini να ξέρεις ότι δεν έχει καμία σχέση με το s4 το κανονικό . το s4 μινι έχει μπαταρία που αν κάνεις πλήρη χρήση διαρκεί ούτε μισή μέρα  ,  Η κάμερα απογοήτευση όσον αφορά το focus. Κάνει 1-2 sec για τη λήψη και ειδικά αν ο φωτισμός δεν είναι καλός η φωτογραφία βγαίνει πολλές φορές θολή . το s4 mini ξαναλέω είναι τελείως διαφορετικό κινητό από το κανονικό s4 . 

Δημοσ.

Αρκετα προβληματα το εν λογω κινητο, διαβασε το αντιστοιχο νημα στο myphone.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...