Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα....Εδω και καιρο εχω προβλημα με το πισι μου καθως δεν δουλευει καθολου οταν το ζοριζω αλλοτε σβηνει αλλοτε κρασαρει και αλλοτε πεταει blue  screen.Επειτα απο αρκετο ψαξιμο καταληγω στις ram και τις στελνω πισω στο μαγαζι οπου τις αγορασα(πληρωνοντας και 20 ευρω μεταφορικα).Εκεινοι με διαβεβαιωσαν πως ολα ειναι καλα υποτιθεμενοι οτι τις τεσταραν και τις εστειλαν πισω αλλα τα αποτελεσματα μιλουν απο μονα τους....Τι πρεπει να κανω?? Ειναι σιγουρο πως εχουν προβλημα οι μνημες??Μιλαμε για τις G.Skill Sniper 8GB DDR3 Non ECC CL11 2133MHz

post-255493-0-29321300-1398287004_thumb.jpg

Δημοσ.

Το μεμτεστ ειναι αυτο αλλα οχι απο μπουταρισμα και το ειχα μονο για 10 λεπτα κι εβγαλε τοσα ερρορ...το ρευμα ειναι 600αρι thermanltake και το πισι ειναι καινουργιο απλα του εχω κατεβασει λιγο την συχνοτητα απ τα 2133 ελαχιστα πιο χαμηλα...

Δημοσ.

Βάλε ρε αδερφέ αν σου 'ναι εύκολο τι mobo+cpu έχεις..
Ρεύμα εννοεί ο Θάνος τα Volt στο BIOS για τη RAM, αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Εμενα μου φαίνεται περίεργο απο εκει που δούλευαν κανονικα οι ram ξαφνικά να βγάζουν erros κτλπ , οκ τις έλεγξαν αλλα και παλι ειναι περίεργο οποτε αυτο που θα ηταν το καλύτερο να κανεις ειναι να βρείς ενα αλλο σετάκι με μνήμες να δοκιμάσεις να δεις αν ειναι κομπλέ και αυτες που εχεις σε καποιο αλλο pc

Δημοσ.

Mα δεν δουλευε απ την αρχη σωστα το συστημα....το μαγαζι οταν τις εστειλα μου ειπε πως ειναι κομπλε και τις γυρισαν πισω σε μενα 

Απλα αναρωτιεμαι μηπως εχω κανει καποιο λαθος εγω η κατι τετοιο γιατι τις γυρισα και μου ειπαν δεν βρισκουμε κατι και πληρωσα και 20 ευρω επιπλεον μεταφορικα....

Δημοσ.

Ένας λόγος παραπάνω λοιπον να τις δοκιμάσεις και σε καποιο άλλο σύστημα για να εισαι και 100 % σίγουρος αν έχουν πρόβλημα ή οχι οι μνήμες και να απαιτήσεις αντικατάσταση και ας ισχυρίζονται το αντίθετο

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να υποστηρίζει η motherboard 2133 που ειναι οι ram αρκεί να παίρνει ddr3 , απο εκει και πέρα αν δεν εχεις μηχάνημα με ddr3 πρέπει να βρείς απο καποιον φίλο / γνωστό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...