GoldenAssassin Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Καλησπερα....Εδω και καιρο εχω προβλημα με το πισι μου καθως δεν δουλευει καθολου οταν το ζοριζω αλλοτε σβηνει αλλοτε κρασαρει και αλλοτε πεταει blue screen.Επειτα απο αρκετο ψαξιμο καταληγω στις ram και τις στελνω πισω στο μαγαζι οπου τις αγορασα(πληρωνοντας και 20 ευρω μεταφορικα).Εκεινοι με διαβεβαιωσαν πως ολα ειναι καλα υποτιθεμενοι οτι τις τεσταραν και τις εστειλαν πισω αλλα τα αποτελεσματα μιλουν απο μονα τους....Τι πρεπει να κανω?? Ειναι σιγουρο πως εχουν προβλημα οι μνημες??Μιλαμε για τις G.Skill Sniper 8GB DDR3 Non ECC CL11 2133MHz
Thanos1972 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 κατεβασε το Memtest και βαλε το να τρεξει τα τεστ.επισης,σε τι υπολογιστη τις χρησιμοποιεις και με τι ρευμα σε ποια συχνοτητα. 1
GoldenAssassin Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Το μεμτεστ ειναι αυτο αλλα οχι απο μπουταρισμα και το ειχα μονο για 10 λεπτα κι εβγαλε τοσα ερρορ...το ρευμα ειναι 600αρι thermanltake και το πισι ειναι καινουργιο απλα του εχω κατεβασει λιγο την συχνοτητα απ τα 2133 ελαχιστα πιο χαμηλα...
selianx Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Βάλε ρε αδερφέ αν σου 'ναι εύκολο τι mobo+cpu έχεις..Ρεύμα εννοεί ο Θάνος τα Volt στο BIOS για τη RAM, αν δεν κάνω λάθος.
GoldenAssassin Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Asus M5A97 R2.0 kαι ΑΜD fx 8320 για τα ρευματα δεν ξερω πως μπορω να το ελεγξω?
selianx Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Κάπου σε κανά performance/tweak tab θα έχει DRAM Voltage, για checkare τα.Δες και τα DRAM Timing.
GoldenAssassin Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 1.65 V ειναι το ρευμα εκει που λες για timing σε ολα λεει auto δεν ειδα κατι αλλο
SPANK Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Εμενα μου φαίνεται περίεργο απο εκει που δούλευαν κανονικα οι ram ξαφνικά να βγάζουν erros κτλπ , οκ τις έλεγξαν αλλα και παλι ειναι περίεργο οποτε αυτο που θα ηταν το καλύτερο να κανεις ειναι να βρείς ενα αλλο σετάκι με μνήμες να δοκιμάσεις να δεις αν ειναι κομπλέ και αυτες που εχεις σε καποιο αλλο pc
GoldenAssassin Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Mα δεν δουλευε απ την αρχη σωστα το συστημα....το μαγαζι οταν τις εστειλα μου ειπε πως ειναι κομπλε και τις γυρισαν πισω σε μενα Απλα αναρωτιεμαι μηπως εχω κανει καποιο λαθος εγω η κατι τετοιο γιατι τις γυρισα και μου ειπαν δεν βρισκουμε κατι και πληρωσα και 20 ευρω επιπλεον μεταφορικα....
SPANK Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ένας λόγος παραπάνω λοιπον να τις δοκιμάσεις και σε καποιο άλλο σύστημα για να εισαι και 100 % σίγουρος αν έχουν πρόβλημα ή οχι οι μνήμες και να απαιτήσεις αντικατάσταση και ας ισχυρίζονται το αντίθετο
GoldenAssassin Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δεν εχω ομως μηχανημα που να μπορει να τις υποστηριξει στο σπιτι...
SPANK Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δεν χρειάζεται να υποστηρίζει η motherboard 2133 που ειναι οι ram αρκεί να παίρνει ddr3 , απο εκει και πέρα αν δεν εχεις μηχάνημα με ddr3 πρέπει να βρείς απο καποιον φίλο / γνωστό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα