Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα compaq presario cq60 300sv και ζεστενεται δεν παιζει ουτε βιντεο σε 480p αλλα εαν του βαλω ssd θα κανει κατι ? κολλαει παντου συνεχεια λεει δεν αποκρινεται

το εχω απο το 2007 και τα τελευταια 2 χρονια οταν το ζοριζω η καρτα γραφικων εχει χτυπησει 105 βαθμους και ο επεξεργαστης 100 τα εχω μετρησει με το speecy

Δημοσ.

για βιντεο και καμια ταινια εχω βεβαιος και σταθερο καλο σχετικα pc της υπογραφης μου αλλα το λαπτοπ ειναι πιο ευχρηστο και θελω να το συνδεω με hdmi σε τηλεοραση για προβολη ταινιων τι να κανω?

Δημοσ.

το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ειναι να ανοιξεις τον φορητο για καθαρισμα,το λαπτοπ χτυπαει 100αρες και θα χαλασει συντομα σε τετοιες θερμοκρασιες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το καθάρισμα.

Και τα αναμηστηράκια προφανώς δεν θα αποδίδουν το ίδιο μετά από 7 χρόνια.

Επίσης οι πάστες παίζει να θέλουν ένα φρεσκάρισμα.

Ο ssd πάντως μόνος του δεν θα σε σώσει.

Γενικά τα laptop με τις θερμοκρασίες μετά από κάποιο χρονικό διάστημα έχουν θέμα.

Δημοσ.

τσαμπα λεφτα θα δωσεις φιλε πρωτα να καθαρισεις το λαπτοπ καλυτερα και να δεις αν φταιει μονο η σκονη αλλιως καλυτερα απο το να παρεις ssd να παρεις ενα laptop/notebook οσο φθηνοτερο μπορεις για καμια ταινια και ινετ κομπλε θα εισαι

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχουν διπυρηνα celeron με 15,6" , 4GB , 500GB που ξεκινούν από 250ευρώ που καίνε οι επεξεργαστές πολύ κάτω από 20w.

γιατί δεν πας σε τέτοιο καινούριο με εγγυηση?

• Like 1
Δημοσ.

Οταν το καθαριζεις αλλαζεις παστα?Βαζεις σωστη ποσοτητα?

Εαν ναι,παρτου μια βαση με ανεμιστηρακι και οσο αντεξει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...