kostass__ Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Πηρα το lenovo από το γερμανικο amazon. Περασα τα windows 8.1 και εκανα εγκατασταση απο το cd της lenovo με την σειρα ολους τους drivers. Και εχουμε και λεμε. Παω να ανοιξω το κεντρο ελεγχου γραφικων intel και λεει. Το GfxUIEx σταματησε να λειτουργει. Παω μετα να ανοιξω το catalyst control center, λεει η εφαρμογη catalyst κτλ σταματησε να λειτουργεί. Τι εχει παίξει τωρα...? Επισης δεν εχω wifi. Εκανα unistall τον driver του ethernet για να κατεβασω καινουργιο απο το site της lenovo επανεκκίνηση και... bootαρει σε μαυρη οθονη οπου εμφανιζεται σπαστα ο δείκτης του mouse μονο να κουνιεται... Τι σκατα να κανω!!!???
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 οι drivers απ το dc για ποιο λειτουργικο ειναι; κανονικα επρεπε να κατεβασεις τους τελευταιους απ τη lenovo και να τους περασεις εξαρχης.
kostass__ Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 οι drivers απ το dc για ποιο λειτουργικο ειναι; κανονικα επρεπε να κατεβασεις τους τελευταιους απ τη lenovo και να τους περασεις εξαρχης. οπου ειχε επιλογη κατεβαζα win8.1 64 και οπου δεν ειχε παρα μια Επιλογη περναγα αυτη. Τωρα εκανα επαναφορα... η οποια τελειωσε και bootαρα κανονικα με τον υπολογιστη οπως οταν πρωτοανοιξε μετα το install των windows. Θα ξεκινησω να περναω απο το site της lenovo drivers και ελπιζω να μην εχει θεματα... Τους catalyst να τους κατεβασω απο το site της amd καλυτερα?
Euclides Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Όχι. Επίσης να απενεργοποιήσεις το αυτόματο update των drivers με το Windows Update. Η Lenovo έχει ένα θέμα με τους drivers γραφικών. Μόνο αυτοί που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της δεν θα σου δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα.
kostass__ Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Όχι. Επίσης να απενεργοποιήσεις το αυτόματο update των drivers με το Windows Update. Η Lenovo έχει ένα θέμα με τους drivers γραφικών. Μόνο αυτοί που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της δεν θα σου δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα. Ωραια απο το site της λοιπον ολους. Βεβαια και απο το cd θα επρεπε να μην υπαρξει προβλημα. Και με το wifi δεν ειναι ψιλο στανταρ προβλημα? Με τους drivers από το site θα ισιωσει? Επισης δίνω γλυφιτζουρι σε οποιον μου βρει πως απενεργοποιουνται τα auto updates. Ναι το ομολογώ εψαχνα κανα διλεπτο πως κανω shutdown!!!! Χαχαχαχα.....
kostass__ Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 λοιπον παιδια και για οποιον άλλο το χρειαστεί, με επαναφορά και κατεβασμα ολων των drivers από το site της Lenovo ολα καλα μεχρι τωρα. το amd catalyst center μου φαινεται καπως φτωχο μονο. καποια πραγματα όπως το Lenovo energy manager και το one key δεν υπαρχουν για 8.1 αλλα το em το περασα από το cd και δουλευει ενώ το one key δεν βλεπω να υποστηριζει 8.1. αν κανεις το εχει σε 8.1 η του δουλευει ας πει και από δω καμια ιδεα.
viotos Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 λοιπον παιδια και για οποιον άλλο το χρειαστεί, με επαναφορά και κατεβασμα ολων των drivers από το site της Lenovo ολα καλα μεχρι τωρα. το amd catalyst center μου φαινεται καπως φτωχο μονο. καποια πραγματα όπως το Lenovo energy manager και το one key δεν υπαρχουν για 8.1 αλλα το em το περασα από το cd και δουλευει ενώ το one key δεν βλεπω να υποστηριζει 8.1. αν κανεις το εχει σε 8.1 η του δουλευει ας πει και από δω καμια ιδεα. Φιλε διαβασε εδω post 307+ το εχει παρει ο giorgos147 επειδει ενδιαφερωμαι και εγω και το παρακολουθω το συγκεκριμενο laptop http://www.insomnia.gr/topic/522438-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/page-21
kostass__ Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ναι τα έχω διαβασει τα σχολια του παιδιου. Αρκετες σελιδες πιο μετα γραφω πως συμφωνω οσον αφορα την ποιοτητα των πλαστικων σε σχεση με τα ελληνικα g series... καμια σχέση. Και το πληκτρολογιο του μου αρεσει και με βολευει αρκετα. Τωρα για τις αποριες οπως το one key θα δούμε. Αν και βλεπω να ψαχνομαι και για τα dual graphics και τις ρυθμίσεις τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα