IKARIWTHS Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 καλησπερα παιδια,ηρθε η ωρα να για αγορα νεου κινητου,σκεφτομαι το g2 αλλα δε μου αρεσει το μενου του,υπαρχει καποια ρομ σα και του nexus 5ειναι πιο κοντα στα γουστα μου ?αν μπαινει ακριβως αυτη του nexus 5 ακομα καλυτερα.
vrwmiaris Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 καλησπερα παιδια,ηρθε η ωρα να για αγορα νεου κινητου,σκεφτομαι το g2 αλλα δε μου αρεσει το μενου του,υπαρχει καποια ρομ σα και του nexus 5ειναι πιο κοντα στα γουστα μου ?αν μπαινει ακριβως αυτη του nexus 5 ακομα καλυτερα. Τα πάντα μπορείς να κάνεις
IKARIWTHS Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ευχαριστω,καποιος με πιο αναλυτικη απαντηση?καποιο λινκ? υπ οψιν,θελω τη ρομ του νεξους,ετσι ωστε να ελευθερωθουν gb
gtctsiamp Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ρίξε μια ματιά στο xda και σίγουρα θα βρεις κάποια custom που θα σε καλύπτει. Τόσο stock όσο του Nexus 5 δεν νομίζω να υπάρχει αλλά δεν υπάρχει και λόγος να βάλεις. Υπάρχουν custom roms που θα σου δίνουν και παραμετροποίηση. Αλλά δεν ξέρω αν θα κερδίσεις σε GB γιατί αλλάζοντας rom δεν αλλάζεις τα partitions οπότε ότι χώρο είχες για system τόσο θα έχεις και πάλι και ότι μένει θα είναι data+sd card (emulated).
IKARIWTHS Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ειδα σε βιντεο στο youtube οτι για το htc 1 ,k galaxy s4 ,βαζοντας τη ρομ της google αυξηθηκε η διαθεσιμη μνημη.ξερω πως στο lg g2 δεν εχει βγαλει η google ξεχωριστη rom,αλλα ελπιζα με αυτες που κυκλοφορουν αν γινεται
vrwmiaris Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Φίλος στο xda έχει τα πάντα, πχ γράψε στο γουγλι G2 GPE rom
IKARIWTHS Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια,πηρα τελικα το g2 και εκανα root ,ομως ερχομενος απο ios μπερδεύτηκα ,καθε βοηθεια καλοδεχουμενη λοιπον. Απο οτι ειδα η ρομ του cyanogenmod ειναι σχεδον ιδια με της google με μικρες διαφορες 1)τη κατεβαζω απο εδω ?https://download.cyanogenmod.org/?device=d802. Σε αυτο το βιντεο ειδα να χρησιμοποιεί εναν rom manager και να κανει boot σε twrp,2)πως γινεται αυτο? 3)αν φτασω εκει απλα βρισκοντας στην εσωτερικη μνημη του lg g2 το ζιπ με τη ρομ του cyanogenmod κανω αλλαγη λειτουργικου? 4)Πως θα κανω back up to λειτουργικο μου αφου δεν περνει sd καρτα το κινητο? υ/γ 1.σας ευχαριστω προκαταβολικα, υ/γ 2.αν υπαρχει καποια καλυτερη και πιο ελαφρια ρομ που να φερνει σε στοκ ανδροιδ ,παρακαλω δωστε μου λινκ Επεξ/σία 27 Απριλίου 2014 από IKARIWTHS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα