Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το παραπάνω τροφοδοτικό συνδεδεμένο με τον υπολογιστή της υπογραφής μου και για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μηνά δεν μου ανοίγει το PC και μάλλον τα έχει παίξει το Corsair πάλι. Την πρώτη μου το άλλαξαν με νέο συσκευασμένο, γιατί μια άνοιγε ο υπολογιστής μια όχι.
Τώρα ενώ πατάω το Power και γυρνάν τα ανεμιστήρια, δεν ξεκινάει το μηχάνημα. Επίσης στην μητρική μου, στο Dr Debug, βγάζει 2 μηδενικά, που από ότι είδα σημαίνει ότι δεν παίρνει αρκετή τροφοδοσία ο επεξεργαστής. Το ζήτημα είναι ότι ο υπολογιστής μου δούλευε εδώ και μια εβδομάδα και ξαφνικά σήμερα, τέλος.
Έβαλα πάνω το παλιό μου τροφοδοτικό, που μάλλον είναι πολύ καλύτερο από το Corsair, αλλά δυστυχώς λίγο πιο θορυβώδης, το Thermaltake Toughtpower 1500W και όλα OK, αν και χρειάστηκε να κάνω ένα Clear CMOS (δεν ξέρω γιατί βέβαια!!!).
Τελικά τόσο μάπα είναι τα Corsair ή σε εμένα μου έτυχαν δυο στην σειρά σκάρτα. Κανένα άλλο 1200αρι αθόρυβο και σκυλί? Τα BeQuiet τι λένε?

Δημοσ.

Σκέφτομαι να βαλέ και άλλη R9 290x, όταν πάρω κανένα 4K Monitor. Επίσης έχω πολλούς σκληρούς εσωτερικά (11 συγκεκριμένα!!!), συν ότι είμαι και λίγο της άποψης αστο να υπάρχει...

Δημοσ.

Εντάξει σε οποιαδήποτε εταιρία μπορει να συμβεί οποτε απλα μαλλον ειναι άτυχος , οπως ειπε ο θάνος και με το 700 watt θα εισαι κομπλέ τωρα αν θέλεις να πας σε κατι μεγαλύτερο σε 1200 watt να ξέρεις οτι θα το πληρώσεις αρκετά , σε αυτην την περίπτωση προτείνω το silverstone strider gold https://coolbytes.gr/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/16249-silverstone-strider-gold-sst-st1200-g-evolution-v2.htmlπου αν κρίνω απο το δικό μου το ιδιο σε 1500 watt ειναι άψογο δεν μασάει πουθενά και πίστεψε με ειναι αθόρυβο

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα και τρίτο Corsair AX1200i με πρόβλημα, την τύχη μου μέσα.

Το προηγούμενο μου χάλασε και την μητρική (την άλλαξα).

Τώρα μου σβήνει ο υπολογιστής στα καλά του καθουμένου και πρέπει να κάνω μαγικά για να ανοίξει. Να βγάλω τροφοδοσία, να περιμένω λίγο και μετά αφού έχω πατήσει αρκετές φορές το κουμπί στο κουτί, να πάρει μπρος (ότι έκανε δηλαδή στα προηγούμενα δυο)

Το περίεργο βεβαία είναι το κουμπί τεστ που έχει στο πίσω μέρος του τροφοδοτικού, όταν το πατάω δεν βγάζει σφάλμα!!!
WTF Corsair!!!!
Με βλέπω να πηγαίνω για το EVGA 1600W Titanium

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ λέω να βάλεις το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο της Πτολεμαΐδας για ενέργεια και θα είσαι κομπλέ :P .

Κάτι δε κολλάει στην υπόθεση 3/3; Από που το έχεις αγοράσει; μήπως κάτι δε συνδέεις σωστά;

Επίσης να ξέρεις πως δε σημαίνει ότι όσο πιο μεγάλο τόσο πιο καλό. Αν έχεις δει όταν μετράνε ένα τροφοδοτικό σε ένα review δείχνει μια καμπύλη η οποία λειτουργεί ανάλογα τη κατανάλωση που τραβάει. Αν έχεις πάρει 1600 και τραβάς 200 πχ τότε δε θα έχεις ποτέ τα μέγιστα του τροφοδοτικού σε απόδοση γιατί βρίσκεσαι στα χαμηλότερα του.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι βρε συ το ξέρω, ότι το bigger is better δεν ισχύει τόσο πολύ εδώ.

Το EVGA 1600W το είπα κυρίως λόγο ότι είναι Titanium πιστοποίησης, αλλά και πάλι είμαι της λογικής "ας υπάρχει" και ας μην χρησιμοποιείτε.

Τώρα στο θέμα μας. Τι να κάνω λάθος δηλαδή? Βύσματα συγκεκριμένα είναι που μπαίνουν σε συγκεκριμένη θέση, δεν μπορεί να γίνει λάθος.
Το αρχικό πρώτο τροφοδοτικό ήταν αγορασμένο από το VisionStudio και τα άλλα 2 έπειτα, την πρώτη αλλαγή μου την έκαναν άμεσα αυτοί οπότε είχαν στοκ και την τελευταία άργησε λίγο, γιατί ήρθε με RMA από Cosrair. Σφραγισμένα και τα 2.
Πάντως τώρα είμαι με ένα Corsair RM750 από τον άλλο μου υπολογιστή και όλα ΟΚ!!

Τι να πω, μήπως είναι το AX1200i είναι digital?

Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει και με τις  δυο περιπτώσεις, γιατί έχω διαβάσει που κάποιοι είχαν θέμα και το έβγαλαν και λύθηκε, αλλά σε έμενα όχι δυστυχώς. Επίσης βρήκα και ένα άρθρο που ένας έβαλε τους Intel Rapid Storage Technology drivers  και έγινε, αλλά δυστυχώς πάλι σε εμένα δεν.
http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?p=819983

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα για να βγάλεις άκρη να μιλήσεις με το support της Corsair κατευθείαν να τους πεις πως έχει η κατάσταση και ότι το έχεις αλλάξει 3 φορές και να σου πούνε τι θα κάνεις αναλόγως τη περίπτωση. Έχουν πολύ καλό after sale support και πιστεύω θα βγάλεις άκρη. Μου κάνει εντύπωση 3/3 πάντως.

Δημοσ.

Εμένα να δεις!!! Γιατί παντού το έχουν για κορυφαίο τροφοδοτικό και για αυτό το αγόρασα εξ αρχής.
Το EVGA σου τι λέει? Γιατί για εκεί με κόβω να πηγαίνω, σαν μάρκα.

Δημοσ.

Κανένα απολύτως πρόβλημα δουλεύει ρολόι. Απλά το μόνο μειονέκτημα είναι ότι στην Ελλάδα έχουν άθλια διαθεσιμότητα στα καταστήματα, αν μπορείς να το βρεις είναι εξίσου πολύ καλό.

Δημοσ.

Μήπως παιζει θέμα με το κουμπί του κουτιού και δεν ανοίγει;

Και γιατί να παίζει με τα υπόλοιπα τροφοδοτικά που έχει δοκιμάσει κανονικά και όχι με το 1200; Δε χάνει κάτι να το τσεκάρει και αυτό πάντως.

Δημοσ.

Μπα δεν νομίζω, γιατί με το άλλο με το που το πατάω ανοίγει κατευθείαν, εδώ και μια εβδομάδα που το εχω πάνω, πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...