Προς το περιεχόμενο

Το Start Menu επιστρέφει στα Windows 8 τον Αύγουστο

aris1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

2-3 άτομα με κατάλαβαν σε αυτο το τοπικ. Στους άλλους δεν εχει νόημα να το αναλύσω περισσότερο μιας το προβλημα τους δεν ειναι μονο τα windows 8 και το metro ui.

Το ότι πάντως τόσα χρόνια μετά υπάρχουν εκατομμύρια χρήστες που έχουν ακομη τα xp, θα έπρεπε να σας προβληματίζει σχετικά με το πόσο σημαντικό ειναι αυτο που λεμε "user friendly"..

Αν η ms ακολουθήσει την εξίσωση: METRO UI =PC=XBOX=WP=WTABLET , θα εχει σοβαρό προβλημα στο μέλλον.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τοση φασαρια για ενα κουμπακι που το βαζαμε και μονοι μας σε 30΄΄ 

Ειναι απαραδεκτο να μην υπαρχει απο τη Microsoft πληρης παραμετροποιηση ωστε να κανεις τα windows οπως θελεις εσυ και να πρεπει να βαζεις τριτα προγραμματα 

Πισωγυρίσματα.

Δε μου έχει λείψει καθόλου.

Μακάρι να έχει επιλογή απενεργοποίησης.

Πάντως, αν ήμουν η MS θα έβγαζα τα 8άρια ΜΕ το Start Menu, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα ακύρωνα όλες τις αναβαθμίσεις σε προηγούμενες εκδόσεις Windows (για να "πείσω" και τους πιο δύσπιστους) και στο τέλος, με μια αναβαθμισούλα, θα αφαιρούσα το Start Menu, δια παντός. :D

Χαχαχα και μετα θα ειχες καμια 500αρια φορουμ με παραπονα αν τα εκανες αυτα.εδω για ενα start menu γινεται χαμος και εσυ θα ακυρωνες αναβαθμισεις σε προηγουμενες εκδοσεις????χαχαχαχα :P

Χαχαχα και μετα θα ειχες καμια 500αρια φορουμ με παραπονα αν τα εκανες αυτα.εδω για ενα start menu γινεται χαμος και εσυ θα ακυρωνες αναβαθμισεις σε προηγουμενες εκδοσεις????χαχαχαχα :P

Ε, και;

Εγώ θα είχα πετύχει αυτό που ήθελα: Να ενοποιήσω όλα τα συστήματα (desktop, tablet, κινητά) με λειτουργικό Windows 8.x.

Και η ακύρωση αναβάθμισης θα απέτρεπε τους χρήστες να πισωγυρίσουν.

Έχει ήδη γίνει με τα XP. Γιατί όχι και με τα υπόλοιπα προγενέστερα Windows;

--

Εντάξει, πλάκα κάνουμε αλλά θα ήταν ένα πιθανό σενάριο.

Και καποιους αλλους που ελεγαν οτι η ms θα πετουσε στα σκουπιδια το "ΑΘΛΙΟ" metro ui στα windows 9!!! ;)

Ακουσα κατι ψηλες "φημες" οτι ΔΕΝ θα εχουμε MODERN UI VERSION 2!!! :P

Αυτοί οι κάποιοι εξέφραζαν την ελπίδα τους, αλλά έλα τώρα, όλοι ξέραμε ότι δεν επρόκειτο να συμβεί, γιατί η Microsoft θα χάσει ό,τι θυσία έχει κάνει για το mobile κομμάτι της αγοράς. 

Αλλά το start menu, πιο λογικό και αναμενόμενο θα ήταν να μην το ξαναδούμε. Τα πράγματα είναι απλά. Τα έκανα σαλάτα, και τώρα πάει να τα μπαλώσει. Touch UI με ποντίκι και πληκτρολόγιο δε χωράει. As simple, as that.

• Like 1

Ε ενταξει παρα τις αντιρρησεις και τους τσακωμους σε μελη καλο ειναι που υπαρχει δυνατοτητα επιλογης. οτι λειτουργικο γουσταρει βαζει ο καθενας και τελος. Και οσο για το start menu δεν παιζει να μην εχει δυνατοτητα απενεργοποιησης οποτε τσαμπα γινετσι ολος αυτος ο ντορος για ενα ανουσιο θεματακι...

Θα ήθελα παρακαλώ κάποιος/κάπου/κάποτε (εδώ στο forum) να οργανώσει ένα γκάλοπ (δημοψήφισμα) όπου οι χρήστες να μπορούν να αναφέρουν τις επιλογές που χρησιμοποιούσαν από το Start Menu, έτσι για να δούμε για ποιο λόγο είναι τόσο απαραίτητο.

Βάζω από τώρα στοίχημα πως κατά 99% η χρήση του ήταν για το shutdown (restart, κτλ), για το run και για τον πίνακα ελέγχου.

Αλλά ας μην προτρέχω. Ας κάνουμε αυτό το τεστάκι να δούμε. :)

Θα ήθελα παρακαλώ κάποιος/κάπου/κάποτε (εδώ στο forum) να οργανώσει ένα γκάλοπ (δημοψήφισμα) όπου οι χρήστες να μπορούν να αναφέρουν τις επιλογές που χρησιμοποιούσαν από το Start Menu, έτσι για να δούμε για ποιο λόγο είναι τόσο απαραίτητο.

Βάζω από τώρα στοίχημα πως κατά 99% η χρήση του ήταν για το shutdown (restart, κτλ), για το run και για τον πίνακα ελέγχου.

Εγω χρησιμοποιω το παλιο παλιο  start menu  και εχω στα προγραμματα  σε κατηγοριες φακελους GAMES SYSTEM INTERNET κλπ

γιατι στην επιφανεια δε θελω τιποτα 

win8-classic-menu%25255B7%25255D.png?img

• Super Moderators

Αυτά όμως δεν θα έπρεπε να τα σκεφτεί πρώτη η Microsoft???

Το start menu είχε στη σειρά και όλες τις εφαρμογές. Μη μου πει κάποιος πως βρίσκει πρακτικό το να τις ψάχνει στο metro UI! (προφανώς έχω launcher για αυτή τη δουλεια).

Ενα απο τα καλα του metro παντος ειναι πως χρησιμοποιει ολη την οθονη. Το slide στα δεξια ειναι ποιο φυσιολογικο για τις widescreen οθονες. Μακαρι να το υοθετησουν και τα sites αυτο γιατι ειναι γελιο το να σου πιανει το 1/3 της οθονης το site, και τα πλαινα να ειναι αδεια και να λιωνεις στο scroll....

Εγω χρησιμοποιω το παλιο παλιο  start menu  και εχω στα προγραμματα  σε κατηγοριες φακελους GAMES SYSTEM INTERNET κλπ

γιατι στην επιφανεια δε θελω τιποτα 

win8-classic-menu%25255B7%25255D.png?img

Δηλαδή στα Windows 8, στην Start Screen, δε μπορείς να φτιάξεις αντίστοιχες στήλες-ομάδες με τα tiles των εφαρμογών που έχεις μέσα στους φακέλους αυτούς, δίνοντας τους μάλιστα και τα ίδια ονόματα; Ότι οργάνωση έκανες στο παραπάνω Start Menu, θα έκανες και στην Start Screen.

Έτσι τουλάχιστον έχω κάνει εγώ. Το Office είναι ένα group, τα παιχνίδια σε μια άλλη, διάφορα Utils σε άλλη, κοκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...