Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Σήμερα είναι η μέρα ενεργοποίησης της cyta vdsl σύμφωνα με τo sms που είχα λάβει. Το DSL φωτάκι ανάβει κανονικά , το router έχει συγχρονίσει κανονικά σε μια ταχύτητα (9999/38900 kbps) αλλά στο internet ip λέει 0.0.0.0 , και το φωτάκι του internet είναι τελείως σβηστό.

Στην τεχνική υποστήριξη που τους πήρα, μου λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να ελέγξουν την γραμμή περαιτέρω , επειδή είμαι με δικό μου router (το zyxel), παρόλα αυτά , τους ανέφερα το παραπάνω πρόβλημα , δηλαδή το ότι δεν ανάβει το ιντερνετ φωτάκι καθώς δεν έχω internet ip.

Μάλιστα , δοκίμασα στα WAN settings tou zyxel , να περάσω τους κωδικούς της cyta (PPPoE , PTM) αλλά και πάλι τίποτα.

Aύριο , λέω να πάω σε ένα κατάστημα cyta να παραλάβω τον εξοπλισμό, διότι είχα υπογράψει να μη μου σταλεί εξοπλισμός, μπας και παίξει με αυτό, αλλά θα ήθελα να είμαι με το δικό μου router ρε γαμώτο , έχει qos κτλπ.

Υ.Γ: Πρίν ενεργοποιηθώ , είχα καπάκι wind vdsl και πήγαινε κανόνι με το δικό μου router.

Δημοσ.

O router της wind συνδέετε? δοκίμασες, μήπως δεν σε εχουν γυρίσει ακομα.

Δυστυχώς δεν το χω στην διαθεσή μου το router της wind , το χα γυρίσει πίσω εδώ και πολύ καιρό...

Μέχρι χθες , είχα vdsl από την wind κανονικά , στο zyxel router μου , με 50000/9999 συγχρονισμό (παρατηρώ με την cyta , επίσης, σημαντική πτώση του download, δηλαδή πάει στα 38χχχ περίπου kbps αλλά αυτό είναι άλλο θέμα , πρώτα θέλω να έχω ίντερνετ!!!)

Δημοσ.

Πήγα και πήρα τον εξοπλισμό της cyta , το λαμπάκι του internet είναι άσπρο ( ΑDB P.RG AV4202N router της cyta) αλλά ακόμα δεν έχω ίντερνετ...το κάτω δεξιά εικονίδιο είναι με το κίτρινο τριγωνικό σήμα θαυμαστικού , ενώ κανονικά έπρεπε να έχω, πήρα τηλ. και μου λένε να περιμένω επειδή είναι θέμα δικτύου...τι έχει γίνει λάθος? 2 μέρες χωρίς ίντερνετ είμαι και να ναι καλά ένα γειτονέτ που πιάνω ίσα - ίσα για να σας γράφω εδώ τι γίνεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...