go.george Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Titanium Back-up και ασε τη samsung να χαλαει αδικα πορους οπου της γουσταρει... Ακους εκει chaton.... 1
stelios18120 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Βλακειες. με το που περνω κινητο τα απενεργοποιω ολα και αντε γεια.
Voodooman Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Παρόλα αυτά, έχω να πω και έναν καλό λόγο για τις εφαρμογές της Samsung. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να βρω έναν άξιο αντικαταστάτη του S memo, ενώ και το month view του S planner είναι για εμένα, ακόμη και τώρα, το πιο καλαίσθητο και λειτουργικό του είδους του που έχω δει. 1
Ultron Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αδικείται το κινητο αν εχει στοκ ρομ sammy και όχι custom.Παρ'ολα αυτα εμενα απο τις sammy το bloatware μου αρεσουν τα S Health,Watch On κλπ(ειναι αναλογα με προτιμησεις κλπ)ΑΛΛΑ Η ΠΙΟ αχρηστη εφαρμογη ever ειναι to chatON.Πραγματικα τσαμπα πιανει χωρο.
Nix Pixel Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Έπρεπε να έρχονται εδώ τα google play edition, όχι μόνο οι bloatware edition. Πραγματικά κρίμα να μην έχουμε αυτήν την επιλογή. Μακάρι να έβγαινε το m8 gpe. Θα το χτυπούσα σίγουρα. Φυσικά, όποιος θέλει stock android, cyanogenmod, omnirom. Είσαι Root και κάνεις ότι γουστάρεις. Η omnirom αν δεν κάνω λάθος, σου έχει και το App Ops, που επιλέγεις εσύ τι δικαιώματα θα έχει η κάθε εφαρμογή. Και η cyanogenmod νομίζω το έχει. Αυτό είναι το τέλειο του Android. Λίγο σχετικός να είσαι (πλέον με τον installer του cyanogenmod και άσχετος), τίποτα δε σε περιορίζει. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. 1
kissMA Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Πρέπει να έχω κάνει freeze καμιά 50ρια εφαρμογές της samsung. Τι επιμένουν και τα βάζουν όλα αυτά; Τζάμπα χώρο τρώνε και απο οτι πίστευα (και λέει και η έρευνα) κανείς δεν τα χρησιμοποιεί. 2
21century Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αχρηστες εφαρμογές συνεχίζουν να βάζουν στα κινητά...
panther_512 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Τεράστιο δείγμα. Σε πληθυσμό 100,000,000 με δείγμα 250 ατόμων έχεις περιθώριο λάθους 6.2%, το οποίο είναι παραπάνω από ικανοποιητικό για έρευνα τέτοιου είδους. Οπότε για τους αναφερόμενους μέσους χρόνους του άρθρου, βάλε +/- 6% και είσαι μέσα.
redcom7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 το bloatware της samsung ...απλα ο δευτερος λογος που δεν ξαναπαιρνω σαμμυ .... ο πρωτος ειναι το knox ...
mants118 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 καλά, χρειάστηκε έρευνα για να το καταλάβουν;;; τι να πω.... 1
Lgiannikop Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Όντας κάτοχος s3 πιστεύω ότι η ίδια η εταιρεία θα έπρεπε να σου παρέχει τη δυνατότητα κατά την πρώτη εκκίνηση της συσκευής να εγκαταστήσεις είτε stock android είτε touchwize UI.... Είναι δικαίωμα του καθενός τι λειτουργικό θέλει να τρέχει η συσκευή του όπως και στα pcs φυσικά...!! Δυστυχώς καμία εταιρεία δεν το κάνει αυτό με αποτέλεσμα να στρεφόμαστε σε custom roms είτε αμέσως είτε όταν σταματήσει η υποστήριξη στις εργοστασιακές..!!! Άποψη μου φυσικά!
dimos47ki7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μακάρι να έβγαινε το m8 gpe. Θα το χτυπούσα σίγουρα. το Μ8 εχει ηδη βγει σε gpe και εχει γινει και review
overpower Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Σε πληθυσμό 100,000,000 με δείγμα 250 ατόμων έχεις περιθώριο λάθους 6.2%, το οποίο είναι παραπάνω από ικανοποιητικό για έρευνα τέτοιου είδους. Οπότε για τους αναφερόμενους μέσους χρόνους του άρθρου, βάλε +/- 6% και είσαι μέσα. Αυτο δεν ειναι δειγμα ουτε του 0.001% του πληθυσμου...
abracs Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Η βλακεία όλων τους. Δεν αφήνουν καθαρό android και τις υπηρεσίες της google μέσα, ώστε να αναβαθμίζουν τις συσκευές τους σύντομα. Αποτέλεσμα: 1) Bloatware που μειώνει σημαντικά τον χώρο, ειδικά στα μοντέλα των 8/16 GB. Συνεπώς, περιορισμένος χώρος για εφαρμογές. 2) Αργές αναβαθμίσεις, και άρα γκρίνια των πελατών. Κι επίσης, υποστήριξη λιγότερων συσκευών, γιατί με το skin του κατασκευαστή απαιτείται πιο πολύ δουλειά για κάθε συσκευή. 3) Κατανάλωση πόρων χωρίς λόγο. Το καθαρό android, είναι όμορφο, γρήγορο και δεν έχει ανάγκη κανέναν skin κανενός oem. Ούτε ένας δεν έχει κάνει τη διαφορά με το skin του και τις εφαρμογές του. Το δρόμο τον έδειξε η Motorola τότε που την είχε η Google. (Αποδειξη; Το moto x/g πήραν πιο γρήγορες αναβαθμίσεις και από τα Nexus.) Όποιος κατασκευαστής είναι έξυπνος, θα ακολουθήσει. Δεν είναι έτσι ακριβώς. Αν έβαζαν όλες το ίδιο μενού απλά η google θα τους έκλεινε το σπίτι με τις "original" συσκευές της. Κάθε εταιρεία βάζει το δικό της skin για να δημιουργήσει σταθερούς πελάτες που θα το αγοράζουν επειδή έχει το συγκεκριμένο μενού,ρυθμίσεις κτλ. Η samsung από την άλλη έχει και δικό της appstore οπότε είναι και θέμα κέρδους. Άρα υπάρχει ουσιαστικός λόγος που κάθε εταιρεία χρησιμοποιεί το δικό της skin. Για τις αναβαθμίσεις μην νομίζεις ότι νοιάζονται οι περισσότεροι χρήστες και για αυτό είμαι σίγουρος. Όσο για το skin και τις εφαρμογές που λες μάλλον κάνεις λάθος. Δοκίμασε λίγο MIUI και ίσως αλλάξεις γνώμη.
exor Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 nai ontws ..ψιλο αχρηστα ολα αυτα ..πρεπει να αλλαξει το τμημα σοφτγουεαρ η σαμυ.. μονο το σκετς του νοουτ 3 ειναι καλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα