Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lumia απο εμενα γιατι τα wp λειτουργουν πολυ καλυτερα απο το android στις φτηνοτερες συσκευες και γιατι σαν λειτουργικο ειναι πιο απλο και ευκολο.

+ οτι με το λουμια παιρνεις και δωρεαν πλοηγηση για παντα.

Δημοσ.

εγώ προτείνω core γιατί 

1) γρήγορο/ μεγαλύτερη ραμ από το lumia

2) απλό στην χρήση

3) καλή αυτονομία μπαταρίας αλλά όχι όμως σε φουλ χρήση.

4) στην απόδοσης τιμής είναι καλό 

5) πιο απλό λειτουργικό το androind από τα windows phone

Αυτά από εμένα και καθώς έχω και προσωπική εμπειρία γιατί το έχω στα χέρια μου.

ότι και να πάρεις καλορίζικο εύχομαι.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την πρότασή σου και για το χρόνο που διέθεσες για να απαντήσεις!!Να δούμε τι θα αποφασίσει η αδερφή μου...(και εγώ αυτό της πρότεινα,για όλα τα παραπάνω που γράφεις...)

Δημοσ.

Το core φαίνεται δελεαστική επιλογή σε αυτά τα λεφτά αλλά στην θέση σου θα έμενα μακριά από τα low end Android. Στην αρχή φαίνονται όλα οκ, αλλά μόλις περνάει λίγος καιρός και φορτώνεις το κινητό με εφαρμογές κολλάει άσχημα, και σου έρχεται να το πετάξεις στον τοίχο. Το ότι έχει περισσότερη ram δεν λέει τίποτα εφόσον μιλάμε για διαφορετικά λειτουργικά, είναι γεγονός ότι τα Windows Phones ακόμα και με 512mb ραμ είναι αλαγκαριστα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω χρησιμοποιησει πότε το συγκεκριμένο αλλά από την εμπειρία μου με το lumia 520, μπορώ να πω ότι η αυτονομία είναι απλα εξαιρετική, οπότε και εδώ δεν φαντάζομαι να υπάρχει πρόβλημα. Κατά την γνώμη μου πήγαινε στο lumia ή βάλε κάτι ακόμα να πας στο Optimus g αφού δεν θέλεις moto g

Δημοσ.

Το core φαίνεται δελεαστική επιλογή σε αυτά τα λεφτά αλλά στην θέση σου θα έμενα μακριά από τα low end Android. Στην αρχή φαίνονται όλα οκ, αλλά μόλις περνάει λίγος καιρός και φορτώνεις το κινητό με εφαρμογές κολλάει άσχημα, και σου έρχεται να το πετάξεις στον τοίχο. Το ότι έχει περισσότερη ram δεν λέει τίποτα εφόσον μιλάμε για διαφορετικά λειτουργικά, είναι γεγονός ότι τα Windows Phones ακόμα και με 512mb ραμ είναι αλαγκαριστα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω χρησιμοποιησει πότε το συγκεκριμένο αλλά από την εμπειρία μου με το lumia 520, μπορώ να πω ότι η αυτονομία είναι απλα εξαιρετική, οπότε και εδώ δεν φαντάζομαι να υπάρχει πρόβλημα. Κατά την γνώμη μου πήγαινε στο lumia ή βάλε κάτι ακόμα να πας στο Optimus g αφού δεν θέλεις moto g

Δέχομαι και την δικιά σου γνώμη χωρίς κανένα πρόβλημα. εγώ του έχω φορτώσει 45+ εφαρμογές και κάποιες εφαρμογές βαριές όπως το skype viber και κάποια παιχνίδια βαριά αλλά σε εμένα προσωπικά μου έχει κυλήσει όλα τέλεια και σε μια φίλη μου της πρότεινα αυτό και μου είπε και αυτή είναι ευχαριστημένη αλλά δεν το έχει φορτώσει  με εφαρμογές πολλές. 

Δημοσ.

Μην πετας λεφτα στα Samsung

Οι εφαρμογες δεν πανε στην SD και μετα απο λιγο θα σου φρακαρει και θα τρεχεις για root κλπ

με 110-130e παιρνεις 4 πυρηνα απο Κινα με 8 αρα καμερα HD video καλη μπαταρια κλπ .....

Δημοσ.

Μην πετας λεφτα στα Samsung

Οι εφαρμογες δεν πανε στην SD και μετα απο λιγο θα σου φρακαρει και θα τρεχεις για root κλπ

με 110-130e παιρνεις 4 πυρηνα απο Κινα με 8 αρα καμερα HD video καλη μπαταρια κλπ .....

Σκέψου να έμπαινε η κίνα στην ευρώπη μετά θα γινόταν ένας χαμός από παντού όμως!

Δημοσ.

Για μενα πηγαινε σε lumia απροβληματιστα σε λειτουργια, ευκολα σε χρηση  και πλεον οι εφαρμογες που χρειαζεται το 90% των χρηστων ειναι διαθεσιμες 

αν δεν την ενδιαφερουν οι βιντεοκλησεις παρε lumia 525

αν ναι πηγαινε στο 625

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια!!!Θα πάμε σε lumia 625 τελικά!!Θα αναφέρω εντυπώσεις όταν το αγοράσουμε...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια!!!Θα πάμε σε lumia 625 τελικά!!Θα αναφέρω εντυπώσεις όταν το αγοράσουμε...

Καλορίζικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...