Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!Ψάχνω για  την αδερφή μου  ένα κινητό σ'αυτήν την τιμή περίπου.Όσον αφορά την χρήση,θέλει να ακούει κυρίως μουσική(MP3 και ραδιόφωνο),internet για εφαρμογές facebook,viber κλπ και κανένα παιχνίδι τύπου temple run!!Έχει κοιτάξει το sony xperia L ,αλλά κυρίως λόγω δικής μου κακής εμπειρίας με κινητά της sony είπε να κοιτάξουμε και κανένα άλλο.Ακούω προτάσεις!!

Δημοσ.

Καλές επιλογές,κάποια lumia τα είχαμε κοιτάξει και φαίνονται ωραία!Το moto g στα 16gb θα έχει θέμα με την εγγύηση έτσι δεν είναι,αφού στην Ελλάδα έχει έρθει μόνο η έκδοση των 8gb?Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου,μάλλον προς lumia θα κοιτάξουμε,εκτός αν προκύψει κάτι καλύτερο

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο καχύποπτος με τα κινέζικα...το συγκεκριμένο το είδα και είναι τούμπανο,αλλά επειδή είναι για την αδερφή μου θα προτιμήσω κάτι ευρωπαϊκό...έχεις καμιά άλλη πρόταση να κάνεις?

Δημοσ.

Καλές επιλογές,κάποια lumia τα είχαμε κοιτάξει και φαίνονται ωραία!Το moto g στα 16gb θα έχει θέμα με την εγγύηση έτσι δεν είναι,αφού στην Ελλάδα έχει έρθει μόνο η έκδοση των 8gb?Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου,μάλλον προς lumia θα κοιτάξουμε,εκτός αν προκύψει κάτι καλύτερο

Αν το πάρεις από το Αμαζον δεν έχεις θέμα εγγύησης έχεις του καταστήματος, στην ανάγκη απλά θα πληρώσεις τα μεταφορικά...
Δημοσ.

Γεια σας!Ψάχνω για  την αδερφή μου  ένα κινητό σ'αυτήν την τιμή περίπου.Όσον αφορά την χρήση,θέλει να ακούει κυρίως μουσική(MP3 και ραδιόφωνο),internet για εφαρμογές facebook,viber κλπ και κανένα παιχνίδι τύπου temple run!!Έχει κοιτάξει το sony xperia L ,αλλά κυρίως λόγω δικής μου κακής εμπειρίας με κινητά της sony είπε να κοιτάξουμε και κανένα άλλο.Ακούω προτάσεις!!

κινητό για γυναίκα που έχει και πολλα χρώματα και με καλό design είναι το xperia m που λογικά θα της αρέσει στα 120 ευρώ που είναι πολύ πιο όμορφο από το xperia L αλλά ελαφρώς κατώτερο . 

Δημοσ.

Εγώ πάντως προτείνω και το samsung galaxy core στα 130 ευρώ μια καλή τιμή είναι το έχω και εγώ αυτό και είναι γρήγορο 2πυρηνο και 1 gb ram κάνει το κινητό να πηγαίνει τέλεια. Το είχα προτείνει και σε μια δική μου φίλη με άκουσε και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Τώρα όσον αφορά με τα sony το μόνο κακό που έχει είναι το service που είναι κάτι απατεώνες.

Δημοσ.

Εγώ για γυναίκα ψηφίζω σχεδόν αποκλειστικά Lumia. Είναι όμορφα και σαν συσκευές και σαν interface, απροβλημάτιστα και κάνουν τα πάντα. Σε 3 έχω προτείνει lumia ως τώρα, καμία δεν απογοητεύτηκε.

Αν τώρα η γυναίκα είναι πολύ ψαγμένος χρήστης και σκαλίζει το κινητό της (που δεν έχω γνωρίσει καμία τέτοια), τότε να συζητήσουμε για android.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο,πήγαμε και είδαμε κάποια Lumia σήμερα και της άρεσαν!!Λογικά προς τα εκεί,αν και της αρέσει και το samsung galaxy core που προτείνει ο eddie...με τα lumia ,θα έχει θέμα με τα 512 mb ram?

Δημοσ.

με τα lumia ,θα έχει θέμα με τα 512 mb ram?

Κανένα, πουθενά στην πράξη. Παρόλα αυτά, επειδή για εμάς τα φρικιά είναι και ψυχολογικό το θέμα, θα έκανα υπομονή λίγες μέρες ακόμη, μέχρι να έρθει στα μαγαζιά το 525, που θα έχει 1GB, αν δεν την ενδιαφέρουν οι φωτογραφικές δυνατότητες του κινητού, το 520 βγάζει απλά καλές σε καλές συνθήκες φωτισμού και ψιλοχάλια σε εσωτερικούς χώρους με χαμηλό φωτισμό. Αν θέλει να βγάζει καλές φωτό, τότε θα πρέπει να στραφεί σε κάποιο καλύτερο μοντέλο, πάντως τα 512ΜΒ σε lumia είναι απολύτως απροβλημάτιστα.

To core είναι πολύ καλό για τα λεφτά του, έχει και φλας αλλά νομίζω πως συνολικά κάποιο αντίστοιχο lumia δίνει καλύτερη εμπειρία χρήσης, το καλύτερο hardware του core αναλώνεται από το android και το touchwiz.

Δημοσ.

Θα έπαιρνα Moto G χωρίς δεύτερη κουβέντα. Τα 8GB  είναι μια χαρά ειδικά για κάποιον που δεν κάνει απαιτητική χρήση. Και αν το πάρεις από Amazon πληροφοριακά χάνεις τα δύο χρόνια εγγύηση που δίνει η WInd 

Δημοσ.

Θα έπαιρνα Moto G χωρίς δεύτερη κουβέντα. Τα 8GB  είναι μια χαρά ειδικά για κάποιον που δεν κάνει απαιτητική χρήση. Και αν το πάρεις από Amazon πληροφοριακά χάνεις τα δύο χρόνια εγγύηση που δίνει η WInd 

Αρχικά το moto g είναι πάνω από τα 170 ευρώ που έχει ορίσει ο φίλος και μετά σιγά μην πάει να το πάρει απο κατάστημα wind . πάει skroutz σε ένα καλό e-shop και έχει εγγυήση και όλα και αγοράζει πολύ φθηνότερα . Στα λεφτά που θέλει καλύτερα να κοιτάξει κάτι σε samsung , sony , Lg

Δημοσ.

εγώ προτείνω core γιατί 

1) γρήγορο/ μεγαλύτερη ραμ από το lumia

2) απλό στην χρήση

3) καλή αυτονομία μπαταρίας αλλά όχι όμως σε φουλ χρήση.

4) στην απόδοσης τιμής είναι καλό 

5) πιο απλό λειτουργικό το androind από τα windows phone

Αυτά από εμένα και καθώς έχω και προσωπική εμπειρία γιατί το έχω στα χέρια μου.

ότι και να πάρεις καλορίζικο εύχομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...