Bermudakias33 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Το μπάτζετ είναι 400 ευρώ (ούτε δραχμή παραπάνω) και οι ίντσες πρέπει να είναι το λιγότερο 40-42. Είναι για υπνοδωμάτιο και η απόσταση θέασης κυμαίνεται μεταξύ 2,5 και 2,8 μέτρα. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι smart, 3D και λοιπές αηδίες! Δεν με ενδιαφέρει αν είναι καν Τv! Η χρίση της προορίζεται αποκλειστικά για κατεβασμένες ταινίες και σειρές απο το στικάκι (άρα χρειαζόμαστε το λιγότερο 2-3 θύρες usb διότι αν είναι μία και χαλάσει, την βάψαμε ) Κατέληξα σε αυτές τις 2: Samsung UE40F5300 http://www.skroutz.gr/s/3568704/Samsung-UE40F5300.html?keyphrase=UE40F5300 LG 42LN570S http://www.skroutz.gr/s/3209906/LG-42LN570S.html?keyphrase=42LN570S Τι λετε για αυτές τις 2;Ποια είναι καλύτερη; Υπάρχει και κάποια άλλη που θα πρέπει να δω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αντίστοιχες τηλεοράσεις είναι και δύο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Την LG μόνο και μόνο γιατί είναι 2 ίντσες μεγαλύτερη. Φυσικά και οι δύο είναι στα 50ΗΖ πραγματικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Φυσικά και οι δύο είναι στα 50ΗΖ πραγματικά. Ισχύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Τελικά αποφάσισα να περιμένω μέχρι να πέσουν λίγο οι τιμές ή καμία προσφορά (έρχεται και μουντιάλ) ώστε με 400 ευρώ να πάρω κάποια 40αρα της επόμενης σειράς (σειρά 6) της Samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Για 3μέτρα η 40άρα μου φαίνεται μικρή. Αλλά καλά κάνεις και περιμένεις, πιθανώς να τρέξουν κάποιες προσφορές σε ξεστοκαρισμα. Επειδή δεν έχω δει ποδόσφαιρο ή ταινία σε tv 50Hz υπάρχει σοβαρό θέμα, ή ένας μέσος θεατής δεν πολυκαταλαβαινει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 2,5 μέτρα είναι η απόσταση και πάει έως 2,8 πολύ σπάνια. Σοβαρό θέμα αποκλείεται να υπάρχει, διότι αν υπήρχε, καμία οθόνη δεν θα έβγαινε στα 50 Hz. Είναι η κλασική υπερβολή του γκατζετάκια με τα σπεκς… Εγώ αμφιβάλω αν υπάρχει έστω και μικρό θέμα, σε επίπεδο λεπτομέρειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Επειδή δεν έχω δει ποδόσφαιρο ή ταινία σε tv 50Hz υπάρχει σοβαρό θέμα, ή ένας μέσος θεατής δεν πολυκαταλαβαινει ; Ένας μέσος τηλεθεατής, μια χαρά βλέπει και σε μια απλή 50αρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα