Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μπάτζετ είναι 400 ευρώ (ούτε δραχμή παραπάνω) και οι ίντσες πρέπει να είναι το λιγότερο 40-42. Είναι για υπνοδωμάτιο και η απόσταση θέασης κυμαίνεται μεταξύ 2,5 και 2,8 μέτρα.

Δεν με ενδιαφέρει αν είναι smart, 3D και λοιπές αηδίες! Δεν με ενδιαφέρει αν είναι καν Τv!

Η χρίση της προορίζεται αποκλειστικά για κατεβασμένες ταινίες και σειρές απο το στικάκι (άρα χρειαζόμαστε το λιγότερο 2-3 θύρες usb διότι αν είναι μία και χαλάσει, την βάψαμε :P )

Κατέληξα σε αυτές τις 2:

Samsung UE40F5300  http://www.skroutz.gr/s/3568704/Samsung-UE40F5300.html?keyphrase=UE40F5300

LG 42LN570S  http://www.skroutz.gr/s/3209906/LG-42LN570S.html?keyphrase=42LN570S

Τι λετε για αυτές τις 2;Ποια είναι καλύτερη; Υπάρχει και κάποια άλλη που θα πρέπει να δω;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά αποφάσισα να περιμένω μέχρι να πέσουν λίγο οι τιμές ή καμία προσφορά (έρχεται και μουντιάλ) ώστε με 400 ευρώ να πάρω κάποια 40αρα της επόμενης σειράς (σειρά 6) της Samsung.

Δημοσ.

Για 3μέτρα η 40άρα μου φαίνεται μικρή. Αλλά καλά κάνεις και περιμένεις, πιθανώς να τρέξουν κάποιες προσφορές σε ξεστοκαρισμα.

Επειδή δεν έχω δει ποδόσφαιρο ή ταινία σε tv 50Hz υπάρχει σοβαρό θέμα, ή ένας μέσος θεατής δεν πολυκαταλαβαινει ;

Δημοσ.

2,5 μέτρα είναι η απόσταση και πάει έως 2,8 πολύ σπάνια.

Σοβαρό θέμα αποκλείεται να υπάρχει, διότι αν υπήρχε, καμία οθόνη δεν θα έβγαινε στα 50 Hz. Είναι η κλασική υπερβολή του γκατζετάκια με τα σπεκς… Εγώ αμφιβάλω αν υπάρχει έστω και μικρό θέμα, σε επίπεδο λεπτομέρειας. 

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω δει ποδόσφαιρο ή ταινία σε tv 50Hz υπάρχει σοβαρό θέμα, ή ένας μέσος θεατής δεν πολυκαταλαβαινει ;

Ένας μέσος τηλεθεατής, μια χαρά βλέπει και σε μια απλή 50αρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...