Ama Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, θελω γνώμες για το 5S δεν ξερω ποιο απο τα δυο να πάρω αν και θελω το χρυσό πιο πολυ.. Εσείς τι λέτε; ☺️ Sent from my iPhone using Insomnia
parasaser Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 επειδή λογικά είσαι κοπέλα, το χρυσό να πάρεις. για να μην γίνει παρεξήγηση ταιριάζει και στα δυο φύλλα. επίσης δεν αστράφτει σαν προβολέας, είναι μια συμπαθητική οπτική πολυτελείας. το ασημή είναι για πιο κλασικές γραμμές, αν ακολουθείς αυτές πας στο ασημή. +μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και θήκες, οπότε δεν υπάρχει λάθος επιλογή. 1
arc Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Σκέψου τον εαυτό σου να το κρατά και να περπατά. Με ποιο νομίζεις οτι θα σε κοροϊδεύουν ... εεε ... εννοώ προσέχουν περισσότερο; Με το gold ή το silver; Πόσοι έχουν το gold και πόσοι το silver; Τι τσάντα και παπουτσια θα φοράς; Πέρα απο την πλάκα, το χρώμα ειναι υποκειμενικό. Πάρε αυτό που αρέσει σε ΣΕΝΑ και οχι αυτό που θα αρέσει στους αλλους.
basilis5 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 δλδ παιζει να σου απαντησουν 10 ατομα παρε το ασημι/ασπρο κι εσυ να το παρεις οντως αντι του χρυσου που προτιμας; 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Εαν κανεις προσπαθει να ξεχωρισει μεσω του iPhone.. 3
Johny Q Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Νομίζω απάντησες ήδη στην ερώτησή σου. Αν προτιμάς το χρυσό, το χρυσό να πάρεις.
Ama Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Παιδιά, το χρυσό θελω το χρυσό θα πάρω δεν θα αλλάξει η γνώμη μου αν κάποιος μου πει κατι διαφορετικό απλα επειδή και εγω στην αρχή το σνομπαρα θελω να δω πως φενεται και σε εσάς Δεν με αφορά η αποψη των άλλων και αν κατι με ελκύει στο χρυσό ειναι οτι λίγοι το προτιμούν και επιτέλους δεν θα βλέπω παντού στον δρόμο το κινητό μου Τελος πάντων ευχαριστω πάντως !!! Μήπως το εχει κανεις να μου πει γνώμες;
disqualified Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Χρυσό πάντως δεν είναι εμένα για ψιλομπεζακι μου κανει πιο πολυ. Δεν είναι άσχημο το χρώμα είναι αρκετά διακριτικο και δεν φωνάζει άρα αν αυτο σου αρέσει πάρτο
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ίσως δεν βλέπεις πολλά χρυσά γιατί δεν είχαν φέρει και πολλά κομμάτια ειδικά στην αρχή. Να πας να τα δεις από κοντά και να πάρεις όποιο σου αρέσει πιο πολύ! (Αφού πήρες την απόφαση να πάρεις iPhone δεν σε σώζει ούτε το gold ούτε το Silver! ) Πλάκα κάνω, καλοδούλευτο και απροβλημάτιστο να είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις