Προς το περιεχόμενο

Tablet Turbo-X Breeze III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε 'ολους παιδες!!! Εχω ένα tablet turbo-x breeze iii το οποίο έχω κλειδώσει με μοτίβο και δεν μπορώ να το θυμηθώ!!! Ξέρει κανείς πως μπορώ να το ξεκλειδώσω η να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο συγκεκριμένο μοντέλο; Δεν με πειράζει αν διαγραφεί ότι έχω μέσα, αρκεί να το ξεκλειδώσω... Όποιος μπορεί ας βοηθήσει... ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Κλειστο και ανοιξετο κρατοντας το Power Button και το Volume UP ή Down. Θα μπεις σε ενα μενου και απο εκει μπορεις να κανεις επαναφορα.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

φιλαρακι εχεισ ακομα προβλημα με tablet σου? αμα ειναι να σε help εκανα το δικο μου ειχε το ιδιο προβλημα στηλε μου μηνημα αμα ειναι

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/4/2014 στις 10:45 ΠΜ, Zergoulini είπε

Κλειστο και ανοιξετο κρατοντας το Power Button και το Volume UP ή Down. Θα μπεις σε ενα μενου και απο εκει μπορεις να κανεις επαναφορα.

Γεια σας,επειγόντως θέλω βοήθεια σχετικά με το οτι δεν μπορώ να μπω στο Turbo-X ταμπλετ μου γιατί έχω ξεχάσει τον κωδικό, αλλά δεν θέλω να χάσω τα αρχεία -δεδομένα μου.Επίσης έχω λογαριασμό google.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nikoletta17 είπε

Γεια σας,επειγόντως θέλω βοήθεια σχετικά με το οτι δεν μπορώ να μπω στο Turbo-X ταμπλετ μου γιατί έχω ξεχάσει τον κωδικό, αλλά δεν θέλω να χάσω τα αρχεία -δεδομένα μου.Επίσης έχω λογαριασμό google.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ?

Θα τα χάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...