Hodor Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σε 'ολους παιδες!!! Εχω ένα tablet turbo-x breeze iii το οποίο έχω κλειδώσει με μοτίβο και δεν μπορώ να το θυμηθώ!!! Ξέρει κανείς πως μπορώ να το ξεκλειδώσω η να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο συγκεκριμένο μοντέλο; Δεν με πειράζει αν διαγραφεί ότι έχω μέσα, αρκεί να το ξεκλειδώσω... Όποιος μπορεί ας βοηθήσει... ευχαριστώ!!!
Zergoulini Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Κλειστο και ανοιξετο κρατοντας το Power Button και το Volume UP ή Down. Θα μπεις σε ενα μενου και απο εκει μπορεις να κανεις επαναφορα.
boomtime Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 φιλαρακι εχεισ ακομα προβλημα με tablet σου? αμα ειναι να σε help εκανα το δικο μου ειχε το ιδιο προβλημα στηλε μου μηνημα αμα ειναι
Nikoletta17 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Στις 24/4/2014 στις 10:45 ΠΜ, Zergoulini είπε Κλειστο και ανοιξετο κρατοντας το Power Button και το Volume UP ή Down. Θα μπεις σε ενα μενου και απο εκει μπορεις να κανεις επαναφορα. Γεια σας,επειγόντως θέλω βοήθεια σχετικά με το οτι δεν μπορώ να μπω στο Turbo-X ταμπλετ μου γιατί έχω ξεχάσει τον κωδικό, αλλά δεν θέλω να χάσω τα αρχεία -δεδομένα μου.Επίσης έχω λογαριασμό google.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ?
saruman123 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Nikoletta17 είπε Γεια σας,επειγόντως θέλω βοήθεια σχετικά με το οτι δεν μπορώ να μπω στο Turbo-X ταμπλετ μου γιατί έχω ξεχάσει τον κωδικό, αλλά δεν θέλω να χάσω τα αρχεία -δεδομένα μου.Επίσης έχω λογαριασμό google.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Θα τα χάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα