Προς το περιεχόμενο

Tab pro 8,4 ή κάτι σε ποιοτικό από Κίνα

tdm900

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλή ερώτηση παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το tab pro 8,4 αλλά αναρωτιέμαι αν αξίζει να πάω σε κάτι παρόμοιο σε ίντσες αλλά και ποιοτικό από Κίνα (ακούω καλά λόγια για τα Pipo, νομίζω ότι θα μου βγει και φτηνότερα). Ουσιαστικά μια γρήγορη σύγκριση στα 2 με υπέρ και κατά...

Thanks...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε σαν κάτοχος του LG pad 8,3

Αν έπαιρνα τώρα που μιλάμε tablet θα ήμουν σε δύο

Πάλι το LG pad επειδή είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις δυνατότητες του και την καλή τιμή του η ένα τούμπανο οκταπύρηνο που έχει βγάλει η Onda, αν δεν απατούμε το 975m, λόγω του ότι όλες οι υπόλοιπες κινέζικες εταιρίες έχουν μείνει πίσω σε δύναμη.

Το tab pro 8,4 δυστυχώς παίζει σε άλλη κατηγορία τιμής και δεν το έχει ακόμα κόσμος για δεις αν έχει κάποιο θέμα όπως είχε το LG Pad όταν πρωτοβγήκε (τώρα ακούω ότι είναι κομπλέ).

Επεξ/σία από Th3Beh0ldeR

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο το Lg το είδα πριν λίγες μέρες... Για να μπω στο νόημα, το Onda σε σύγκριση με το LG? (εκτός από το μέγεθος που βλέπω ότι έχει 9.7)? Το βλέπω στα 165ευρώ περίπου και από τιμή σκίζει...

Από οθόνη? Το Lg που έχω δει έχει πολύ ωραία... Το θέλω και για pdf οπότε θέλει λίγο ψάξιμο.  

Επεξ/σία από tdm900

Μιας και τρώγομαι τελικά να το παραγγείλω, αφού βγαίνει πολύ οικονομικότερο, υπάρχουν καθόλου περιορισμοί σε χρήση Internet, ή σε εφαρμογές από android market, ή κάτι που πρέπει να ξέρω πριν το πάρω?

Ρωτάω μιας και δεν τα ήξερα καθόλου, μην κάνω παραγγελία και βρεθώ σε εκπλήξεις...

Και κάτι ακόμα, από που? Έχω ακούσει για το merimobile ότι έχει αποθήκη στην Ελλάδα...

Αυτό σημαίνει ότι αποφεύγουμε κίνδυνο τελωνείου?

Το merimobiles έχει μεν αποθήκη η οποία όμως δεν έχει stock. Από όπου και να το πάρεις υπολόγισε ότι θα το έχεις μετά από 15-30 μέρες. Από εκεί και πέρα πριν το παραγγείλεις κάνε το Post αυτό φύλλο και φτερό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383722.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το LG G pad στα 250 είναι καλή περίπτωση γιατι έχει ωραία οθόνη ποιότητα κατασκευής κτλ. Μέτρια μπαταρία απο τι λένε τα reviews .

δεν ξέρω αν το θάβουν ή ισχύει στην πραγματικότητα.

το Pad pro 8.4 έπεσε στα 310 και βάζω στοίχημα οτι σε λιγότερο απο μήνα θα το δούμε 280 ίσως και λιγότερο.  Το σίγουρο είναι οτι θα πέφτει συνέχεια.

Εχει την ωραιότερη οθόνη που έχω δεί σε tablet πραγματικά. χαίρεσαι να δουλεύεις.

Σαν ποιότητα κατασκευής δεν είναι άσχημο αλλά το LG G pad είναι ανώτερο.

Μπαταρία είναι ικανοποιητική είχα γράψει και ενα mini review μιας και το είχα στα χέρια μου 2 μέρες.

Το καλό είναι οτι έχει πολύ γρήγορη φόρτιση. Αφόρτιστο κάνει 2.45 για να φτάσει στο 100% 

Καλό VFM είναι το tab 3 8.0 το οποίο πέφτει κι αυτό ενόψει του 4 . Στα 170 είναι καλή τιμή γι αυτά που προσφέρει αν πέσει και στα 150 θα είναι λουκούμι.

Ωστόσο αν θέλετε αυτονομία κοιτάτε σε ipad mini ή ipad mini2 ρετινα .

Επεξ/σία από Prof_Chaos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...