tsifotis Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μεσα στην πρωτο μηνα λειτουργιας, επειδη ξεχαστηκε στην ακρη για 3 μερες αποφορτιστηκε πληρως.Μετα την φορτιση αναβει μεν αλλα μονο μεχρι την πρωτη οθονη (ασπρο λογοτυπο GOOGLE) χωρις καν να φτασει να δειξει το χρωματιστο X όση ωρα κι αν μεινει αναμμενο.Δεν εχω αποδειξη και κουτι εδω που είμαι για να το γυρισω πισω. Επισης δεν θελω να γινει σβησιμο των δεδομενων που εχει (φωτογραφιες κτλ).Το μοναδικο που μπορω να κάνω ειναι VOL- και POWER για να ανοιξει στο bootloader που δινει τις εξης "αχρηστες" επιλογες:POWER OFF: σβηνειRESTART BOOTLOADER: ξαναφορτωνει το bootloader - αρα τιποταRECOVERY MODE: ξεκιναει στην λεξη GOOGLESTART: ξεκιναει και κολλαει στην λεξη GOOGLEΚαμια λυση κανεις;Ευχαριστω προκαταβολικα
evmenis Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Ειχες περασει καποιο προγραμμα την τελευταια φορα που το δουλεψες?Δεν νομιζω οτι εχει σχεση με το οτι εμεινε αφορτιστο μοιαζει σαν να κρασαρε το λειτουργικο και πρεπει να του ξαναπερασεις την ρομ. Γιατι δεν περνεις τηλ. την υποστηριξη του νεξους?
tsifotis Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δεν θυμαμαι τι ειχα περασει τελευταιο πριν το παθει, νομιζω το AUGMENT.Υποψιν, δεν ειχα κανει ποτε unlock, root κτλΑπλα εβαζα καποια apk χυμα εκτος PLAY που και που.Εχω βρει οδηγους για ολικο rest αλλα δεν θελω να διαγραφουν αυτα που εχει.Τηλεφωνο; που;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα